Blog

Uređujemo trgovinu i čistimo police! Akcija do 50 %!

Neke proizvode moramo obavezno rasprodati kako bi napravili mjesta i uredili police u trgovini. Zato smo pripremili akciju sa do 50 % popusta. Dodajemo još i nekoliko savjeta za upotrebu.

20 % popusta

Izaberite čaše od bambusa s različitim motivima sa slamkom ili bez. Sniženi su za 20 % a dio od kupovine ćete još doprinijeti organizaciji African Wildlife Conservation Fund koja se brine o održavanju i čuvanju prirodnog okoliša afričkih životinja.

Izaberite najlakše rezanje češnjaka i izbjegnite miris češnjaka na rukama te nered u kuhinji. Rezač je sada dostupan u bijeloj  i čak u ružičastoj i narančastoj boji.

I vama se bakin pekmez pokvari jer je mjesec dana stao u pozadini hladnjaka? Izaberite univerzalno pomagalo za vakuumsko zatvaranje svih staklenki za zimnicu, plastičnih posudica s nepropusnim poklopcem.

35 % popusta

Za sve vas koji volite začine ili ih odgajate sami, a i za sve one koji radite domaću vegetu je sjekač začina i bilja neophodan proizvod.

Volite na tanko narezane gljive? A još uvijek se trudite rezati s nožem? Sa rezačem gljiva možete rezati i druge namirnice, kao što su jagode za dekoraciju torte ili kuhana jaja za salatu.

Rezač šnitar u mini obliku je tako efikasan kao i veliki. Uz to ćete voljeti njegovu veličinu jer će moći s vama  na piknik, u kamp ili na put i u ruksaku zauzeti jako malo prostora.

Mini rezač luka je prikladan za sve vas, koji nemate strpljenja kod rezanja malih kockica luka ili češnjaka. S ovim pomagalom ćete namirnice narezati bez suza a pult će ostati čist jer sve kockice padnu u sabirnu posudicu.

Miješalica pjenjača će biti odlično rješenje kada vam doma nestane struje ili kad si djeca na kampiranju zažele palačinke. Samo s pomicanjem dole i gore aktivirate pjenjaču i istučete jaja ili šlag.

50 % popusta

Svaka kuhinja treba imati nekoliko modela za kekse – izaberite Statusov bogati set modela i stvarajte najrazličitije oblike. Neka sudjeluju i djeca da će biti još zabavnije.

Rad u pisarni može imati negativne utjecaje na zdravlje, posebno na mišiće zapešća (karpalni kanal). S aktivnim podloškom za miša ćete na zabavni način istegnuti prste i ruke te ih rasteretiti.

Dijelite objavu