Prvi ocijenite ta proizvod!

Čaša od bambusa Vacucraft, 600 ml

Bambusova čaša Vacucraft je primjerena za pohranjivanje toplih ili hladnih napitaka za na put na posao i u školu. Odlikuju ju bio razgradivi materijali bez BPA i neškodljivi za okoliš. Odličan poklon za sve ljubitelje toplih napitaka.

8.76 (66,00 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Drugi proizvođač
Ponovno upotrebljivo
Ne upija aroma i boja

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Najviše volite kavu, koju ste skuhali sami? Zimi se na putu na posao volite ugrijati toplim čajem? Ujedno razmišljate i kako bi mogli odraditi svoj udio pri očuvanju okoliša i smanjivanju plastičnih otpadaka?

Jeste znali da se plastična čaša koristi samo nekoliko minuta, a u prirodi se razgrađuje nekoliko sto godina? Plastika za jednokratnu upotrebu ima ogroman negativan utjecaj na okoliš. Oceani su preplavljeni i deponije komunalnih otpadaka iz dana u dan rastu. Krenite malim koracima i počnite koristiti čaše iz ekoloških materijala umjesto plastične ambalaže za jednokratnu upotrebu. Svoj stav o očuvanju prirode možete izraziti i bez riječi.

bambusov lonček v roki
Praktična, neškodljiva za okoliš, jednostavna za održavanje i trendi čaša od prirodnih materijala.

Bambus čaša Vacucraft za čaj, kavu ili svježe stisnut sok

Nadomjestite čaše za jednokratnu upotrebu s bambusovim čašama, koje možete koristiti za čaj, kavu ili bilo koji drugi napitak pa čak i za žitarice za doručak. Vacucraft čaša je proizvedena od 70 % bambusovih vlakana ekološkog porijekla, kukuruznog škroba i ostalih prirodnih vlakana te 30 % smole s bojom. Ne sadrži BPA i ftalate te je sigurna za upotrebu kod djece. Čaša od bambusa je čvrsta, otporna na udarce te ugodna za pijenje i čišćenje. Vruć napitak će u čaši održati temperaturu do dva sata.

Čaša je primjerena:

 • za kavu ili čaj na putu na posao,
 • kao nadomjestak za plastične čaše na pikniku,
 • za djecu jer se ne razbije i zahvaljujući različitim bojama, djeca će brzo prepoznati svaki svoju.

Kako se od bambusove trave napravi čaša?

Biljka bambus je održiv usjev, koji raste vrlo brzo i ne zahtijeva korištenja pesticida ili drugih kemikalija jer sadrži prirodnu antibakterijsku tvar. Odrezano stablo raste dalje i ne treba ga ponovno saditi. Naraste za čak 40 cm na dan. Bambus se koristi i u proizvodnji odječe, dječjih pelena, ručnika, četkica za zube, namještaja i pribora za kuhanje.

Za razliku od čeličnih šalica i termo posuda bambus je ugodan za pijenje i nema mirisa te okusa kao neke plastične ambalaže.

Kupnjom čaše od bambusa doprinosite očuvanju prirode

Jeste znali da dobavljač Vacucraft od svakog prodanog lončića dio zarade namijeni organizaciji African Wildlife Conservation Fund, koja istražuje i informira ljude o zaštiti ugroženih životinjskih vrsta.

Izaberite lončić od bambusa za sebe i za poklon bližnjima

Bambusov lončić se sastoji od:

 • lončića volumena 600 ml,
 • poklopca s navojem s otvorom za lakše pijenje na putu i
 • silikonske zaštite, koja sprečava klizanje i omogućuje držanje vrućih napitaka.
Poklonite čašu dragoj osobi, koja ne može započeti dan bez (veeelike) kave. Izaberite između tri šarena dizajna, koji će unijeti nekoliko boje u dosadnu vožnju autobusom ili vlakom. Lončić za kavu odgovara i većini otvora za čaše u automobilima, zato ćete moći jutarnju kavu pijuckati i dok se vozite na posao. Silikonski držač se pobrine da vam čaša ne sklizne iz ruku i da se ne opečete. Brtva u utoru poklopca sprečava polijevanje na zavojima. UPOZORENJE: Na vrhu poklopca je otvor za pijenje i paru, zato čaša nije primjerena za transport u ležećem položaju.
bambusov kozarec živahnih, trendovskih vzorcev
Čaša s poklopcem na navoj i silikonskom zaštitom.

Održavanje bambusove čaše za čaj i kavu

Čašu od bambusa možete prati u perilici posuđa. Ne preporučamo podgrijavanja u mikrovalnoj pećnici jer bi mikrovalovi mogli utjecati na njezinu čvrstoću.

Materijali

Čaša i slamka su proizvedene od neškodljivih materijala, koji su potvrđeni pri Američkoj saveznoj agenciji za hranu i lijekove (FDA – Food and Drug Administration) i u skladu s njemačkim prehrambenim zahtjevima (LFGB – Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetzbuch).

Savjetujemo da čašu operete prije prve upotrebe.

 • Ako ćete natočiti vruć napitak, namjestite silikonsku zaštitu.
 • Ulijte svoj najdraži napitak i privijte  poklopac.
 • Prije konzumacije se uvjerite da je piće primjerene temperature za uživanje.
 • Nakon upotrebe čašu operite ručno ili u perilici posuđa te ponovno upotrijebite.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

crno-bijeli uzorak, rozi uzorak, zeleni uzorak

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i