Prvi ocijenite ta proizvod!

Čaša od bambusa Vacucraft sa slamkom, 600 ml

Bambusova čaša Vacucraft sa slamkom je odlična za razne napitke, koje želite uzeti sa sobom na put: kava, čaj ili smuti. Prikladan je za višegodišnju upotrebu i izrađen od održivih izvora.

Očisti

66.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Drugi proizvođač
Ponovno upotrebljivo
Ne upija aroma i boja

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Započnite malim koracima i sačuvajte prirodu! Riješite se plastičnih boca za vodu i lončića za kavu za jednokratnu upotrebu. Radije koristite bambusovu času ekološkog i biorazgradivog izvora, koja ima i čeličnu slamku za višekratnu upotrebu.

Ekolozi upozoravaju na kritične posljedice, koje ima bačena plastika za jednokratnu upotrebu. Plastične vrećice, slamke i ostala plastična pomagala za jednokratnu upotrebu imaju najkritičniji utjecaj na morske životinje. Počnite s malim promjenama i prestanite koristiti plastične čaše za vodu i sasvim nepotrebne plastične slamke. Ti proizvodi se koriste samo nekoliko minuta, dok se u prirodi razgrađuju i do 400 godina.

Za jutarnju kavu ili čaj i detoksikacijski voćno-povrtni sok ili smuti, koji pijete na putu u školu ili na posao upotrijebite bambusovu čašu. Odličan je i za djecu jer je bambus otporan na udarce, a silikonski držač omogućuje čvrsto držanje bez klizanja.

Čaša od bambusa Vacucraft sa slamkom

Čašu od bambusa sa slamkom odlikuju ekološki materijali i ugodna upotreba. Sastoji se od:

  • čaše volumena 600 ml,
  • poklopca na navoj s brtvom, koja sprečava polijevanje,
  • silikonske zaštite, koja omogućuje čvrsto držanje i štiti od opeklina te
  • čelične slamke s četkom za čišćenje.

Put od bambusa do čaše

Bambus je trava koja se svrstava među održive usjeve jer raste vrlo brzo i ne prestane rasti unatoč tome da je podrežu. Naraste za čak 40 cm dnevno i sadrži prirodnu antibakterijsku tvar, zbog koje ne zahtjeva tretiranje s pesticidima. Od bambusa proizvode i namještaj, pomagala za kuhinju, odjeću, dječje pelene, ručnike i četkice za zube. Bambus je odličan za izradu kuhinjskih pomagala jer nema mirisa i boja te iste također ni ne preuzima iz hrane.

Bambus ekološkog porijekla

Vacucraft čaša je izrađena od 70 % bambusovih vlakana, kukuruznog škroba i ostalih prirodnih vlakana te 30 % smole s bojom. Bambusova čaša ne sadrži BPA te je potpuno sigurna za upotrebu i kod djece. Material je čvrstotporan na udarce, a ujedno izuzetno ugodan za upotrebu i čišćenje. Prati ga možete i u perilici posuđa. Široka čelična slamka je primjerena i za gušće napitke. Čišćenje je jednostavno s priloženom četkicom.

Bambusova čaša – odličan poklon za ljubitelje doma pripremljenih napitaka

Čaša sa slamkom je odlična ideja za darivanje prijatelje i suradnika, koji se brinu o očuvanju okoliša i preferiraju prirodne materijale. Izaberite među tri boje, koje će obojiti jutarnju vožnju autobusom ili vlakom. Slamka omogućuje sigurno pijenje i tijekom vožnjo po zavojima, a silikonski držač čvrsto prianjanje ruci.

Dio prihoda od prodaje je namijenjen organizaciji za očuvanje afričke divljine

Vacucraft od svake prodane čaše dio prihoda dodijeli organizaciji African Wildlife Conservation Fund, koja istražuje i informira pojedince o zaštiti ugroženih životinjskih vrsta.

Održavanje bambusove čaše za čaj i kavu

Bambusova čaša se može prati u perilici posuđa. Ne koristite ju u mikrovalnoj pećnici.

Materijali

Čaša i slamka su proizvedene od neškodljivih materijala, koji su potvrđeni pri Američkoj saveznoj agenciji za hranu i lijekove (FDA – Food and Drug Administration) i u skladu s njemačkim prehrambenim zahtjevima (LFGB – Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetzbuch).

Savjetujemo da čašu operete prije prve upotrebe.

  • Ako ćete natočiti vruć napitak, namjestite silikonsku zaštitu.
  • Ulijte svoj najdraži napitak i privijte  poklopac.
  • Prije konzumacije se uvjerite da je piće primjerene temperature za uživanje.
  • Nakon upotrebe čašu operite ručno ili u perilici posuđa te ponovno upotrijebite.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

ljubičasti uzorak, ljubičasto-tirkizan motiv, plavi motiv

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i