Prvi ocijenite ta proizvod!

Čelični sapun

Čelični sapun upotrijebite za neutraliziranje neugodnih mirisa ruku od luka, češnjaka, riba ili nikotina. Postupak je jednak kao pri klasičnom sapunu – pod mlakom vodom trljajte ruke te se riješite neugodnih mirisa. Sapun i nakon dugogodišnjeg korištenja ne izgubi svojih svojstava.

30.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Smeta vam neugodan miris ruku, koji je posljedica pripremanja većih količina luka i češnjaka? Uobičajeni sapuni ne ispiru mirisa, nego ih samo djelomično prikriju s jakim aromama.

 

Čelični sapun: kako djeluje? 

Čelični sapun djeluje s kemijskom reakcijom, kod koje se supstance namirnica vežu na sastojke sapuna. Jedan od tih sastojaka je krom koji na sebe veže mirise iz ruku. Prednost čeličnog sapuna je u tome da se krom s upotrebom ne izrabljuje, zato sapun ima neograničen rok upotrebe.

Upotreba čeličnog sapuna

Upotrijebite ga za neutraliziranje mirisa:

  • luka i češnjaka,
  • nikotina i
  • riba.

Održavanje

Čelični sapun održavate jednostavnim ispiranjem pod mlakom vodom. Za čišćenje vam ne trebaju nikakva druga sredstva za čišćenje. Ako nakon dugotrajne upotrebe sapun nekoliko potamni, ulaštite ga sa sredstvima za poliranje ili octom.

Materijali

Sapun je od materijala 18-10, što znači da sadrži 18 % nikla i 10 % kroma u čeliku. To je visoko kvalitetna i otporna slitina obaju materijala, koji su otporni na mrlje i hrđanje. Iz jednake slitine materijala je većina kvalitetnih kuhinjskih posuda od nehrđajućeg čelika.

Ruke si s čeličnim sapunom operete pod tekućom vodom. Postupak je jednak kao kod pranja ruku s drugim sapunima za ruke.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i