Prvi ocijenite ta proizvod!

Gastro vakuumska posuda, 10 litara

Gastro vakuumska posuda volumena 10 litara je najveća vakuumska posuda za profesionalnu upotrebu. Namijenjena je vakuumskom pohranjivanju velikih količina narezanog ili cijelog povrća, voća i mesa. Svježina i postojanost namirnica se produže za 4-puta.

23.62 (177,96 kn)219.99 (1657,51 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Slaganje jedne u drugu
Visokokvalitetni materijali
Gastro
Ne upija aroma i boja

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Kako pohraniti veće količine očišćene salate za nekoliko dana? Jeste znali da možete povrće i voće pripremiti dan unaprijed bez da bi izgubili svježinu i hranjive vrijednosti? Velika gastro vakuumska posuda volumena 10 l odlična je za sve profesionalne kuhinje u kojima se koristi priprema sastojaka unaprijed.

Produživanje postojanosti hrane u vakuumu

Vakuumsko pohranjivanje produži svježinu i postojanost hrane za četiri puta jer su namirnice zatvorene u posudama s minimalnim sadržajem kisika koji je potreban za razvoj bakterija i plijesni. Ujedno to znači i bolju postojanost aroma i hranljivih vrijednosti.

Velika gastro vakuumska posuda volumena 10 litara

Najveća profesionalna vakumska posuda u ponudi je visoka 31,5 cm te je primjerena za vakumiranje većih količina narezanog ili cijelog voća i povrća, tjestenina, brašna pa čak i mesa. Unaprijed pripremite sastojke za jela te si olakšajte radni proces za vrijeme povećanog posjeta gostiju.

 • Očistite i narežite zelenu salatu koju ćete servirati uz glavno jelo – u vakuumu će salata biti potpuno svježa i sljedeći dan.
 • Narežite povrće (papriku, luk, tikvice i sl.) koje trebate za pripremu dnevnih jela – kuhanje će biti još brže, a sastojci aromatični i hranjivi do čak 5 dana.
 • Za gablec su kotleti ili začinjeni pileći odresci? Za brzo mariniranje mesa upotrijebite vakuumsku posudu i iznenadite goste savršeno začinjenim mesom.
 • Za desert voćna salata od svježeg voća? Nema problema – voće možete narezati već ujutro te ga zavakuumirati. Okus, arome, svježina i vitamini će se i preko noći odlično očuvati.
 • Sva hrana, zavakuumirana u posudama, je sigurna i od moljaca, mrava te ostalih štetočina jer se posude nepropusno zatvore.
različni volumni gastro vakuumskih posod z živili
Gastronomske posude su primjerene za pohranjivanje svih vrsta namirnica: voća, povrća, ostataka, unaprijed pripremljenih jela te također za mariniranje mesa.

Svestrana upotreba vakuumskih posuda za ugostitelje

Vakuumske posude za profesionalne kuhinje su primjerene za restorane, hotele, cateringe, barove i sve ostale ugostiteljske obrate.

Zašto je hranu pametno držati u Statusovim gastro posudama?

Profesionalne vakuumske posude su unaprijeđena inačica vakuumskih posuda za kućanstva, koje zadovoljni korisnici kupuju već desetljeća.

 • Materijal vakuumskih posuda je vrhunske kvalitete, zato je njihov vijek trajanja izuzetno dug, čak i više generacija. Eastman tritan ne preuzima aroma i boja iz pohranjenih namirnica, zato možete posude koristiti za sve vrste hrane. Možete ih koristiti u zamrzivaču i mikrovalnoj pećnici te prati u perilici posuđa.
 • Poklopci i posude su prozirni, zato lako vidite što je u kojoj posudi pohranjeno, čak iako su složene jedna na drugoj. Jednostavnijim pregledom zaliha jamčite još dužu postojanost pohranjenih namirnica jer posude ne otvarate po nepotrebnom te namirnice ne ispostavljate kisiku i ostalim čimbenicima pokvarljivosti.
 • Dizajn posuda je prilagođen profesionalnoj upotrebi – uglovi posuda su zaobljeni za lakše pretakanje tekućina. Posude imaju i oznake za litražu za jednostavniju pripremu sastojaka.
 • Posebna prednost posuda je mogućnost slaganja jedne na drugu i time maksimalno iskorištavanje prostora u kuhinji. Svi volumeni posuda imaju jednaku dužinu i širinu, zato možete za pospremanje jedne na drugu kombinirati bilo koje posude. To znači i da jedan poklopac odgovara svim dimenzijama posuda, zato ne trebate tržiti primjerenog poklopca za pojedinačnu posudu.

Materijali

Statusove profesionalne posude i poklopci su od visokokvalitetne plastike Eastman tritanTM, koja je bez BPA. Brtve i ventili na poklopcima su silikonski. Tritan i silikon su za namirnice neškodljivi materijali.

Posudu zatvorite s poklopcem.

10-litrska gastro posoda s solato - zapiranje pokrova

 

 

 

 

 

Gastro vakuumsku pumpu namjestite na ventil i pritisnite gumb za početek vakuumiranja.

Vakuumiranje 10-litrske gastro posode s profesionalno črpalko

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dimenzije 224 × 224 × 313 mm
Vrsta pakiranja

6-dijelni kombo set (6x posuda + 6x poklopac) (slika je simbolična), posuda bez poklopca (slika je simbolična)

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i