Prvi ocijenite ta proizvod!

Gastronorm vakuumski poklopac 1/1

Gastronorm vakuumski poklopac 1/1 omogućuje vakuumiranje hrane u GN posudama koje već koristite u svojoj kuhinji. Jednostavna nadogradnja koja će imati velik utjecaj na zadovoljstvo vaših gostiju i vaš profit.

480.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Gastro
Ne upija aroma i boja
Jedinstven proizvod

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Kako do većeg profita u ugostiteljstvu? Jednostavno! Prilagodite način kako spremate hranu i zarada je zajamčena jer ćete bacati manje hrane u smeće. Dolje provjerite što su sve prednosti investiranja u vakuumske gastronorm poklopce.

 

Pretvorite GN posude u vakuumske posude za spremanje hrane

Statusovi vakuumski GN poklopci odgovarajuće veličine će transformirati inox posudu u nepropusni spremnik za hranu koji produžuje postojanost namirnica. Hermetički zatvorena posuda će produžiti postojanost pohranjenih namirnica za 4 puta. Za vas to znači mogućnost pripremanja sastojaka unaprijed bez gubitka svježine i aroma namirnica te spremanje ostataka koji će do sljedećeg dana ostati savršenog okusa.

vakumski poklopci za profesionalno GN posuđe
Nadgradite svoje postojeće GN posuđe vakuumskim poklopcima i produžite svježinu sezonskog voća i povrća na 100 % prirodan način.

Gastronorm vakuumski poklopac 1/1: materijali

Radni proces u profesionalnoj kuhinji je zahtjevan, zato moraju biti sav pribor i pomagala za pripremu hrane od kvalitetnih, izdržljivih materijala koji jamče sigurnu upotrebu s hranom i dugogodišnju funkcionalnost. Upravo zato su GN inox posude tako praktične za ugostitelje te se koriste u većini profesionalnih kuhinja. U Statusu smo razmišljali korak dalje i razvili vakuumske poklopce od vrhunskog tritana za vaše postojeće GN posude. Tritan je izuzetno kvalitetna, neslomljiva plastika koji garantira svestranu upotrebu i lako održavanje.

Status GN poklopci omogućuju brz pregled zaliha hrane

GN vakuumski poklopci su 100 % transparentni jer znamo kako važno je da kuhari brzo nađu namirnice – bez otvaranja pojedinačnih posuda. Za razliku od inox i silikonskih poklopaca te plastične folije za jednokratnu upotrebu koji samo zatvore posudu te ne utječu na nivo oksidacije u njoj, Statusovi poklopci od tritana nepropusno zatvore posude te uz to još sprečavaju oksidaciju koja utječe na svježinu namirnica. Također pridonose i k očuvanju okoliša jer imaju izuzetno dugi životni vijek. Prestanite koristiti foliju za jednokratnu upotrebu koja u prirodi raspada više 100 godina.

GN poklopac 1/1: upotreba

Najveći GN poklopac je primjeren za upotrebu na GN posudi veličine 1/1. Namirnice pohranite u posudu i zatvorite s poklopcem. Za brzo zatvaranje preporučamo gastro vakuumsku pumpu BVP300 koja će u nekoliko trenutaka izvuči zrak i kreirati podtlak.

Nekoliko primjera upotrebe GN vakuumskih poklopaca:

  • Pojednostavite radni proces te pripremite voće i povrće unaprijed. U vakuumu će ostati potpuno svježe i aromatično cijeli dan, čak i preko noči.
  • Marinirajte meso u GN posudi 1/1. Vakuum otvori pore mesa, zato začini brže i dublje penetriraju u unutrašnjost.
  • Spremite ostatke jela. Vakuumsko zatvoren gulaš, sarme, paprike i ostala jela će u hladnjaku preko noći razviti još bolji okus, a mirisi se neće širiti iz hermetički zatvorenih posuda.

Za vakuumiranje možete koristiti sve Statusove vakuumske aparate s priključkom za vakuumiranje posuda.

Materijali

GN poklopac je izrađen od Eastman Tritana, brtve i ventil su silikonski. Svi materijali su bez BPA i neškodljivi za namirnice.

Održavanje

Tritan GN poklopce možete prati u profesionalnim perilicama posuđa. Zahvaljujući izdržljivim materijala, visoke temperature i ostali faktori neće utjecati na njihovu funkcionalnost.

 

  • Odgovarajući poklopac namjestite na odabranu GN posudu.
  • Pumpu BVP300 namjestite oko ventila na poklopcu i pritisnite gumb na vrhu pumpe.
  • Pumpa automatski zavakuumira posudu na unaprijed postavljen podtlak.
  • Za otvaranje popustite ventil na poklopcu. Čuti će se šum zraka.
  • Za ponovno vakuumsko zatvaranje ponovite postupak.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dužina

534 mm

Širina

329 mm

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i