Miješalica pjenjača

Metlica za tučenje? Ne, miješalica pjenjača je mnogo više. Zahvaljujući snažnim oprugama i dvama redovima kružnih zamki miješanje je gotovo brže i s manje truda. Upotrijebite ga za tučenje bjelanjaka i vrhnja, pjenjenje mlijeka za kavu, miješanje mase za palačinke i omlete, …

6.50 (48,97 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pranje u perilici posuđa
Drugi proizvođač
Visokokvalitetni materijali
Jednostavna upotreba
Za ljevake i dešnjake

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Tučenje vrhnja i bjelanjaka s običnom ručnom metlicom je naporno i zamorno, a uz to teško postignete željene rezultate. Ako tražite jednostavno rješenje za bolne i umorne ruke, upotrijebite mutilicu s oprugama, koja posao obavi puno brže i jednostavnije – ručna miješalica pjenjača iz Statusa.

Jedinstveno pomagalo za miješanje, tučenje i pjenjenje

Miješalica pjenjača je priručno kuhinjsko pomagalo za tučenje i miješanje našeg partnerskog poduzeća NOVA iz Ujedinjenog Kraljevstva. U zadnje tri godine je prodan u milijun komada po cijelom svijetu. Zanima vas zašto je tako popularan?

Mešalnik stepalnik - priprava sladice
Mutilica za brzo tučenje manjih količina vrhnja.

Kako funkcionira mutilica s oprugama?

Ručni mikser s oprugama djeluje po vrlo jednostavnom principu: s jednostavnim pritiskanjem držača prema dolje, donji dio se vrti višekratnom brzinom i namirnice istučete, izmiješate i pjenite brzo i s minimalnim trudom. Dva reda kružnih zamki kreiraju mjehuriće u namirnicama i na taj način nastane snijeg od bjelanjaka odnosno pjena te ravnomjerne smjese i pića.

Glava miješalice je široka samo sedam centimetara, zato ćete ga moći koristiti u svakoj posudi, čak i u čaši ili šalici. Preporučamo usku i visoku posudu, koja će spriječiti polijevanje te vam olakšati posao.

Ručka pjenjače je prevučena mekanom gumom za bolje prianjanje tijekom miksanja. Namirnice ćete izmiješati jednostavnije nego s običnom metlicom iako imate oslabljene ruke.

Metlica s oprugama djeluje bez električne energije

Miješalica pjenjača ne treba niti baterija, zato ju možete ponijeti i na kampiranje ili na vikendicu te mališanima ispuniti želje po palačinkama, pudingu ili vrućoj čokoladi. Djeca će vam čak i pomoći pri pripremi jer je rukovanje s tom posebnom metlicom za miksanje jednostavno i vrlo zabavno.

Zašto izabrati baš Statusovu miješalicu pjenjaču?

To je najjača ručna metlica na tržištu. Od sličnih ručnih miješalica se ističe zbog snažne opruge, koja je izuzetno izdržljiva. Za razliku od konkurencije ima dva reda kružnih zamki, zahvaljujući kojim je tučenje i miješanje još brže.

Miješalica pjenjača je od nehrđajućeg čelika, zato je čišćenje sasvim jednostavno. Prati ju možete i u perilici posuđa.

Zašto uz električni mikser trebate i ručnu mutilicu?

Električni mikser i kuhinjski robot nisu primjereni za miksanje jednog ili dvaju bjelanjaka ili manje količine vrhnja. Isto tako je pri strojnom miješanju teško kontrolirati čvrstost šlaga i snijega bjelanjaka. Za brzo miješanje mase za puding i omletu je i prilično neprikladno sastavljati električni mikser, koji najčešće držimo negdje u ladici. Dok ga pripremimo, miješanje s miješalicom pjenjačom je već obavljeno.

Miješalica pjenjača zauzima vrlo malo mjesta, zato ju možete uzeti sa sobom na dopust i djeci pripremiti palačinke s vrhnjem, koje su baš tad poželjeli. Zgnječiti će i krumpir za pire i izmiješati razne voćne napitke sa sladoledom i mlijekom.

Što sve možete pripremiti s inovativnim pomagalom za miješanje?

Metlicu za tučenje s oprugama upotrijebite za:

 • tučenje bjelanjaka i slatkog vrhnja,
 • miješanje mase za palačinke, torte, omlete i pudinga,
 • pripremu domaće majoneze i pire krumpira,
 • pjenjenje mlijeka za kavu i
 • pripremu raznih napitaka koji zahtijevaju dugotrajnije miješanje.

Ručna miješalica pjenjača – mjere:

 • visina 35,5 cm,
 • širina glave 7 cm.

 • Za tučenje najprimjerenija uzka i visoka posuda, koja će spriječiti polijevanje.
 • Metlicu pritisnite na dno posude i pritiskajte ručku nadolje.
 • Namirnicu miješajte/ tucite do željene strukture.

Mišljenje korisnika

 1. Betka Š. S.

  Nedavno sam kupila vašu miješalicu pjenjaču. Odličan i inovativan proizvod! Mlijeko za kapučino se odlično spjeni jedan dva tri! Stvarno neizostavan za svaku kuhinju!

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i