Prvi ocijenite ta proizvod!

Ručna vakuumska pumpica

Ručna vakuumska pumpica je priručno pomagalo za vakuumiranje svih Statusovih vakuumskih posuda, vrča, univerzalnih poklopaca i čepova za staklene boce. U nekoliko poteza isisa zrak i stvori vakuum. Koristite ju doma, na putu, dopustu i vikendu.

4.38 (33,00 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Za ljevake i dešnjake

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Ručna vakuumska pumpica je osnovno pomagalo za stvaranje vakuuma u:

Kako se stvori vakuum?

Vakuum je prostor bez zraka. Stvorite ga isisavanjem zraka iz ambalaže, koja je nepropusno zatvorena s posebnim poklopcem s vakuumskim ventilom. Prednost vakuumskog pohranjivanja je sprečavanje oksidacije koja uzrokuje propadanje hrane. Mikroorganizmima naime treba kisik za rast i razvoj. Za vas to znači da namirnicama produžite postojanost na potpuno prirodan način i bez dodataka te tako smanjite količinu pokvarene i bačene hrane u svom kućanstvu.

deček vakuumira Statusovo posodo z ročno vakuumsko črpalko
Vakuumiranje je jednostavno kao dječja igra!

Ručna vakuumska pumpica: upotreba

Vakuumiranje s ručnom vakuumskom pumpom je jednostavno jer ne zahtijeva baterija ili električnih priključaka. Vakuumirati možete sva Statusova pomagala.

  • Upotrijebite ručnu vakuumsku pumpu za vakuumiranje vakuumske posude, u koju ste pohranili voće i povrće, brašno, kavu, palentu, začinsko bilje, gotova jela ili druge namirnice kojima želite produžiti postojanost i svježinu te zaštiti njihove hranljive vrijednosti i arome. S vakuumiranjem spriječite i širenje neugodnih mirisa po hladnjaku i kuhinji.
  • Vakuum zaštiti enzime, vitamine i minerale svježe istisnutih sokova, mlijeka i ostalih napitaka koje pripremate doma te pohranjujete u vakuumskom vrču. U vrču, zavakuumiranom s ručnom vakuumskom pumpicom, sadržaj je potpuno siguran i od polijevanja pri transportu.
  • Vakuumirajte kuhana jela u loncu, u kojem su se kuhala. Ručna vakuumska pumpa i univerzalni vakuumski poklopci vakuumsko zatvore sve vrste posuda s ravnim rubom. To za vas znači manje prljavog suđa jer možete jelo u istom loncu i podgrijati.
  • Vakuumski čepovi očuvaju kakvoću otvorene boce vina. Ročnom vakuumskom pumpom odstranite zrak iz na pola prazne boce i spriječite oksidaciju. Vino i sok će biti i nakon nekoliko dana punog okusa.

 Vakuum uspori ali ne može potpuno spriječiti kvarenja hrane, zato namirnice uvijek pohranite u hladnjaku. 

Čišćenje i održavanje 

Ručnu vakuumsku pumpicu u osnovi nije potrebno čistiti jer nije u kontaktu s hranom. Ako se slučajno zamaže, upotrijebite vlažnu mekanu krpu te ju obrišite.

Pranje u perilici suđa nije preporučeno jer bi se mogle pojaviti poteškoće pri kliženju unutrašnje cijevi. Ako se otežano djelovanje slučajno pojavi nakon dugogodišnje upotrebe, pumpicu rastegnite i unutarnju cijev namažite parafinskim uljem.

Materijali

Brtva na donjem dijelu pumpe je silikonska, ostali dijelovi su od kvalitetne ABS plastike, koja garantira dugogodišnje korištenje proizvoda. Oba materijala su bezopasna za namirnice.

  • Pumpicu namjestite oko ventila na sredini vakuumskog poklopca, vrča ili čepa.
  • S jednom rukom primite donji dio pumpice i pazite da je cijelo vrijeme vakuumiranja čvrsto oko ventila.
  • Drugom rukom držite njezin gornji dio te višekratnim pritiscima isisajte zrak.
  • Vakuum je kreiran kad osjetite otpor.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina 157 g
Dimenzije 57 × 75 × 152 mm

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i