Set srednjih pravokutnih vakuumskih posuda, 3-dijelni

Set srednjih vakuumskih posuda volumena 1,4 i 2 litre je primjeren za pohranjivanje kolača, voća i povrća te mesa. Te svestrane posude će biti redovito korištene u vašem kućanstvu, a vi ćete zahvaljujući vakuumiranju baciti manje pokvarenih namirnica i uštedjeti oko 2400 kn godišnje.

Očisti

140.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Porijeklo

Proizvedeno u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Stalno tražite posude primjerenih volumena za pohranjivanje namirnica ili ostataka? Jedne su prevelike, a druge premale? Određenu posudu koristite samo za pohranjivanje svježeg mesa, a drugu za voće i povrće ili kolače jer se vaše posude oboje od marinade te apsorbiraju miris češnjaka ili drugih aromatičnih sastojaka?

 

Izaberite kvalitetne vakuumske posude za pohranjivanje, koje ne apsorbiraju arome iz pohranjene hrane

Statusove posude su proizvedene od kvalitetnih materijala (tritan bez BPA), koji ne preuzimaju arome i boje iz namirnica, zato možete istu posudu upotrijebiti za pohranjivanje aromatičnih namirnica (luka i češnjaka ili svježeg mesa) te kasnije za kolače.

Posebni poklopci Statusovih vakuumskih posuda omogućuju slaganje posuda jedne na drugu te time maksimalno iskorištavanje raspoloživog prostora. Set 1,4- i 2-litarske vakuumske posude će zauzeti toliko prostora, koliko je širina i dužina jedne posude.

Poseban kalendar na poklopcima posuda omogućuje označavanje datuma pohranjivanja ili rok trajanja kolača. Za vas to znači da ćete uvijek znati do kad je namirnica primjerena za uživanje.

prikaz popuščanja ventila na pravokotni vakuumski posodi
S kalendarom označite datum pohranjivanja namirnica.

3-dijelni set vakuumskih posuda s pumpom je primjeren za pohranjivanje prazničnih kolača te mesa i povrća.

  • 1,4 litarsku posudu upotrijebite za pohranjivanje domaćih kolača, kojima ćete na taj način produžiti svježinu i sačuvati hrskavost. A ljubitelji zdrave prehrane ćete pravokutnu vakuumsku posudu upotrijebiti za pohranjivanje voća i povrća ili ostalih zdravih užina.
  • Pravokutna vakuumska posuda volumena 2 litre je primjerena za pohranjivanje većih komada voća i povrća te čak i većih pekarskih proizvoda.

Set vakuumskih posuda možete bez brige koristiti i za pohranjivanje svih drugih vrsta namirnica, kojima želite produžiti postojanost. Veličina posuda je idealna za pohranjivanje salata i ostataka jela.

Apsolutnog vakuuma na Zemlji ne možemo postići, zato je namirnice potrebno držati u hladnjaku.

Vakuumsko pohranjivanje za kvalitetnije obroke

Pohranjivanje u vakuumu ima više prednosti koje vam garantiraju da jedete kvalitetniju hranu i uštedite dvije tisuće kuna godišnje.

Vakuum znatno usporava oksidaciju, zato se postojanost namirnica, pohranjenih u vakuumskim posudama, produži za četiri puta. To se dogodi na potpuno prirodan način bez utjecaja na okus namirnica. S vakuumskom pumpom ispumpajte zrak iz posude i time stvorite neprikladne uvjete za razvoj bakterija. Zato će vaše namirnice biti upotrebljive duže i ujedno sadržavati više hranljivih vrijednosti, što znači da ćete vi na jednostavan način uštedjeti zahvaljujući manje bačenoj hrani i jesti kvalitetnije.

Kolači, pohranjeni u vakuumskim posudama, će biti zaštićeni i od aroma ostalih namirnica u hladnjaku ili smočnici. Vakuumske posude se hermetički zatvore, zato ni luk u neposrednoj blizini posude neće utjecati na miris pohranjenih kolača.

Održavanje vakuumskog seta posuda

Čišćenje posuda za pohranjivanje je jednostavno. Upotrijebite uobičajena neagresivna sredstva za ručno pranje posuđa ili ih operite u stroju za pranje suđa. Pazite da s upotrebom grubih spužvica za pranje ne oštetite brtve.

Vakuumska pumpa nije u kontaktu s hranom, zato ne treba pranja pod tekućom vodom ili u perilici posuđa. Ako se zamaže, samo ju obrišite s vlažnom krpom. Nakon dugogodišnje upotrebe ju podmažite s parafinskih uljem.

Materijali

Vakuumske posude su od Tritana, poklopci od ABS plastike, a brtve i ventili silikonski. Svi materijali su neškodljivi po namirnice.

Kakvoća Statusovih proizvoda, koji su razvijeni i proizvedeni u Sloveniji, je zajamčena i s 3-godišnjom garancijom.

  • Posudu zatvorite s primjerenim poklopcem.
  • U okrugli utor na sredini poklopca namjestite ručnu ili električnu pumpicu i zavakuumirajte sadržaj posude.
Prikaz vakuumiranja pravokotne vakuumske posode Status z ročno vakuumsko črpalko.
Vakuumiranje posude s ručnom pumpicom.

1

1,4-litarska vakuumska posuda

Posuda je odlična za pohranjivanje kolača jer im s vakuumiranjem produžite postojanost i hrskavost.

2

2-litarska vakuumska posuda

Posuda za pohranjivanje cijelog voća i povrća.

3

Ručna vakuumska pumpica

Za vakuumiranje svih Statusovih vakuumskih pomagala.

Mišljenje korisnika

  1. Majda Z.

    Statusove vakumirne posude su jednom riječi izvrsne, stvarno sam oduševljena, a i ostala vaša pomagala su odlična, hvala što postojite,lp

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

bijela, crvena, narančasta, plava, zelena

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i