Dom

Tražite praktična rješenja za uređenje stana? I kod vas se na kauču skupljaju jakne te vam uvijek nedostaje vješalica za krpe i ručnike? A svaku noć vas na putu do toaleta u nogu ubode nešto oštro jer djeca ne pospremaju igračke. Izaberite svestrane vješalice s kojima ćete lakše organizirati svoje stvari i napraviti red u stanu. Imamo i rješenje za uvijek prepunu kantu za recikliranje. Otpadne plastične boce možete smanjiti za 80 % te smanjiti broj svakodnevnih odlazaka do kontejnera. Vrijeme je za obnovu kuče ili vikendice? Ne zaboravite na sustav za niveliranje keramičkih pločica, koji „uradi sam“ majstora promijeni u profesionalca. A nikako ne smijete zaobići opuštanja i rekreacije. Posudite romobil od djece i zaboravite na brige. Primjeren je za male i velike – za zabavu ili kraći put u školu ili na posao. U bogatom asortimanu proizvoda za dom ponosno možete naći i artikl, nagrađen sa srebrnim priznanjem za inovaciju – aktivni podložak za miša. Rad s računalom će postati zabavan, a ujedno ćete se pobrinuti za mišiće karpalnog tunela.

Pročitajte više

Vješalice za vrata – rješenje za male stanove

Vješalice za vrata spadaju u svaki prostor. Bez bušenja, mjerenja i niveliranja ih namjestite na vrata i na njih objesite jakne cijele obitelji. A u kupaonici riješite zbrku s ručnicima i krpama za čišćenje.

Praktične i svestrane vakuumske kukice

I vama se slama srce kad morate bušiti zid? Radije izaberite vakuumske kukice koje namjestite bez bušenja i ljepila te ih možete premještati iz prostora u prostor ili s visine na visinu. Sigurno je i kod vas neko mjesto, gdje vam uvijek nedostaje dodatna vješalica.

Rješenje za neuredan stan – sklopiva kutija

Svaka kuća mora imati bar dvije ili tri sklopive plastične kutije. Možete ih koristiti za pohranjivanje voća u smočnici, za igračke u dječjoj sobi, za sitnice koje se kotrljaju po prtljažniku tijekom vožnje ili čak kao košaru za veš.

Rješenje za gomilanje otpadne ambalaže – stiskalica za boce Green Press

Recikliranje spada u svako kućanstvo i pravilno je da uz to da se pobrinemo za što manju količinu smeća, i onih nekoliko plastičnih boca i limenki stisnemo na što manji volumen. Ne samo da ćete s stiskalicom smanjiti volumen otpadnih boca, nego ćete i smanjiti broj odlazaka do kanta za recikliranje.

Easytiler sustav za ravno postavljanje keramičkih pločica

Majstori, koje čekamo duže nego dogovoreno i računi, viši od predračuna, renovaciju promijene u agoniju umjesto u zadovoljstvo. A zašto ne bi sami postavili pločice? Treba vam samo sustav za niveliranje keramike, koji će pola posla obaviti umjesto vas.

Romobil Streetboard za male i velike

Dječji romobil Streetboard je igračka, koja ujedno utječe i na razvoj koordinacije. Dovoljno jak i izdržljiv čak i za odrasle, u kojima je još ponešto dječje zaigranosti.

Najbolji podložak za kompjuterski miš

Dok tipkate i koristite miš vaše ruke nisu u prirodnom položaju i kao posljedica stiskanja dlanova i prstiju se pojave bolovi. Ideja za aktivni kompjuterski podložak je tako inovativna da je bila nagrađena s priznanjem za inovaciju.

Sakrijte opis