Garancija

 

Status d. o. o. Karlovac već od 1995. godine ponosno stoji za svojim proizvodima, koji su razvijeni i proizvedeni u Sloveniji. Kao dokaz kvalitete proizvoda svojim kupcima nudimo 3-godišnju garanciju na sva kuhinjska pomagala, vakuumske posude te proizvode za dom. Garancija ne važi za proizvode drugih proizvođača.

Uvjeti uvažavanja garancije

3-godišnja garancija vrijedi od datuma izručenja proizvoda kupcu i važi samo za proizvode, koji su bili korišteni u skladu s uputama za upotrebu. Za uvažavanje je potrebno predočiti račun, na kojem je vidljiv datum kupnje i proizvod, za kojeg želite uvažiti garanciju. Opisani garancijski uvjeti važe samo na području Republike Hrvatske u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

3-godišnja garancija pokriva sve troškove povezane s popravkom ili zamjenu pokvarenih dijelova proizvoda s dokazanom greškom, uključujući i troškove slanja proizvoda. Obvezujemo se da ćemo greške i nedostatke riješiti najkasnije u 45 dana od primanja proizvoda u servisni centar.

Proizvod, koji neće biti popravljen u roku, ćemo na vašu želju zamijeniti s novim odnosno vratiti uplaćeni iznos. Ukoliko za vraćeni proizvod nećemo moći nabaviti rezervnih dijelova ili zamjenskog proizvoda, zamijeniti ćemo ga s proizvodom sa sličnom funkcijom ili ćemo vam pokloniti bon u vrijednosti vraćenog proizvoda za kupnju u našoj trgovini.

Molimo da nas prije vračanja proizvoda obavijestite na info@status-trgovina.hr jer ne preuzimamo odgovornosti za proizvode vraćene bez prethodnog dogovora i odobrenja. Također ne odgovaramo za proizvode izgubljene u transportu, zato vas molimo da su svi proizvodi primjereno zapakirani i poslani s mogućnošću praćenja pošiljke preko GLS dostavne službe.

Iznimke

Garancija ne važi za proizvode drugih proizvođača, koje prodajemo u Statusovoj trgovini ili na www.status-trgovina.hr (svi spomenuti proizvodi su primjereno označeni). Garancija ne pokriva oštećenja, nastalih zbog nepravilne upotrebe, nemarnosti, nepridržavanja uputama i neovlaštenog manipuliranja s proizvodom. Isto tako garancija ne pokriva uobičajene istrošenosti (ogrebotine) i održavanja (čišćenje, podmazivanje) te sljedeće iznimke:

  • vakuumske vrećice i folija, koje su bile korištene za kuhanje;
  • vakuumske vrećice i folija, koje su bile korištene više puta.

Zamjenske ručke i ventili za vakuumske posude: Ako ih izgubite, poklonite susjedu ili ih pojede pas, nove ćemo vam poslati  besplatno, dovoljno je samo lijepo pitati. Naravno, u količinama primjerenim za kućanstvo.

2-godišnja garancija za vakuumske aparate

Vakuumski aparat SV2000: vakuumiranje lososa.

Na sve Statusove vakuumske aparate i električne pumpe važi garancija 2 godine. Obaveza važi od dana kupnje i ne uključuje prava do uvažavanja garancije ako dođe do kvarova zbog nepridržavanja uputama, savjetima za njegu i čišćenje odnosno zbog nepravilnog korištenja ili drugu primjenu nego je predviđeno. Za uvažavanje garancije je potrebno predočiti račun, zato ga pri kupnji sačuvajte.

3-godišnja garancija za vakuumske aparate Home 280 i Solid 300

Statusovci smo jako ponosni na vakuumske aparate koje smo razvili i proizveli u našem poduzeću. Njihovu kvalitetu podupiremo s 3-godišnjom garancijom na Home 280 i Solid 300.

5-godišnja garancija za profesionalni vakuumski aparat Provac 360

Profesionalni vakuumski aparat Status Provac 360: vakuumiranje povrća.

Status Provac 360 je profesionalni vakuumski aparat, razvijen i proizveden u Statusu, s mnogim patentiranim rješenjima. Provac 360 ima čak 5 godina garancije jer vjerujemo u Slovensku kvalitetu te njegovu snagu i izdržljivost. Uvjeti za uvažavanje garancije su jednaki kao kod ostalih vakuumskih aparata.