EasyTiler – set 200 spojki, 1,5 mm

EasyTiler spojke s peteljkom širine 1,5 mm su sastavni dio sustava za ravno polaganje pločica. Odgovaraju keramičkim pločicama debljine od 3 do 12 mm. Spojke su za jednokratno upotrebu, zato ih dokupite kad potrošite sve spojke iz osnovnog seta.

12.87 (96,97 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 12.87 € (96.97 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Uradi sam
Zaštićen oblik proizvoda

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 300 € godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Nerviraju vas odlijepljene pločice u kupaonici? Konstantno se spotičete o neravne spojeve između pločica na hodniku? Ne odgađajte obnovu stana te se postavljanja keramike prihvatite sami! Sa sustavom EasyTiler ćete postići profesionalne rezultate. Pogledajte, kako radi ovaj nivelator za keramiku.

Kako djeluje patentirani sustav EasyTiler?

Nivelator za keramiku u kombinaciji s EasyTiler klinom već tijekom postavljanja međusobno poravna susjedne pločice te ih drži na mjestu dok se lijepilo ne posuši. Za detaljniji prikaz djelovanja pogledajte video.

EasyTiler spone i kajle su primjerene za upotrebu na bilo kojim keramičkim pločicama, kamenu ili mramoru. A još posebice će olakšati posao kad postavljate veće pločice.

EasyTiler spojka s peteljkom širine 1,5 milimetra

Za najbolje rezultate upotrijebite 1,5-milimetarsku spojku na keramičkim pločicama debljine 3 – 12 mm. Širinu fuge određuje peteljka spojke, tako će u ovom slučaju biti 1,5 mm. Poseban oblik spone omogućuje da međusobno poravnate i pločice različite debljine.

Spojke su za jednokratnu upotrebu te ih po potrebi dokupite, dok možete klinove koristiti više puta.

Easytiler klešče za talne ploščice
EasyTiler kliješta za podno niveliranje pločica – postavljanje pločica na većoj površini si možete olakšati upotrebom kliješta za zatezanje nivelatora.

Posao će s EasyTilerom biti jednostavniji i brže gotov

  • Profesionalne rezultate ćete postići u kraćem vremenu i s manje napora, iako se postavljanje pločica prihvatite sami kao »uradi sam« projekt.
  • Odstranjivanje kajli i spojki je potpuno jednostavno i ne zahtijeva posebnog alata – upotrijebite plastično kladivo ili udarite s cipelom.
  • Statusova pomagala za ravno polaganje pločica možete koristiti na vanjskim ili unutarnjim površinama, na podu ili po zidovima.

Pri postavljanju keramike, kamena ili mramora na većim površinama preporučamo upotrebu EasyTiler kliješta, s kojima će ruke biti manje umorne, a posao obavljen još brže. U ponudi su dvije kliješte: za podno i zidno poravnavanje pločica.

Gdje početi: s preuređenjem kuhinje ili kupaonice?

Sustav za niveliranje pločica EasyTiler je jednostavan za upotrebu te namijenjen čak i početnicima. Ne čekajte majstora keramičara, nego pločice postavite sami. Krenite s podrumom ili vikendicom i kad steknete dovoljno samopouzdanja preuredite cijeli stan. 

  • SPOJKA se zatakne ispod pločice te je sučelje dviju keramičkih pločica. Upotrijebite ju jednom jer nakon odstranjivanja njezin donji dio ostane ispod pločica.
skica namestitve spojke pod ploščico
1,5-mm spojka je primjerena za keramiku debljine 3-12 mm.

 

 

 

 

 

 

  • KLIN omogućuje da susjedne pločice ostanu sasvim poravnate dok se ljepilo odnosno malta ne posuši. Klinovi su za višekratnu upotrebu.
easytiler klin nameščanje na spojko
Klinasti podložak možete koristiti bezbroj puta.

 

Mišljenje korisnika

  1. Jasmina J.

    Super je to, radili smo s time

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina 389 g
Dimenzije 220 × 280 × 50 mm

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i