O Statusu

Status je obiteljsko poduzeće koje već dobrih 25 godina stvara inovativna pomagala za dom. U poduzeću planiramo i realiziramo cjelokupni životni ciklus proizvoda – od ideje, planiranja, izrade oruđa do tržnog komuniciranja, prodaje i po-prodajne potpore.

Ponosni smo na svoju distribucijsku mrežu, koja se je raširila po cijelom svijetu, i na dugoročna poslovna partnerstva u čak 40 zemalja svijeta – od ZDA preko Europe pa sve do Australije i Novog Zelanda.

Proizvodi, koji vam olakšaju život te ga učine ljepšim

U Statusu se trudimo unijeti nešto dobro u život svakog pojedinca. Naša misija pri poslu kroz sve te godine je razvoj proizvoda, koji olakšaju život te ga učine ljepšim. Ciljne vrijednosti naših proizvoda su:

  • upotrebljivost – našim korisnicima nastojim olakšati svakodnevni život, zato su naši proizvodi namijenjeni svakom domaćinstvu. Iskustva govore da su oni, koji su počeli koristiti naše proizvode, preporučili ih i prijateljima.
  • kvaliteta – samo visoka kvaliteta proizvoda može zajamčiti dugoročni uspjeh i zadovoljstvo korisnika.
  • inovativnost – stalno praćenje povratnih informacija korisnika i svjetskih trendova nam omogućuje pozicioniranje na vodeća mjesta u našoj industriji. Svaki proizvod je poseban na svoj način, treba ga samo upoznati.
Izabrali smo slogan Status – izvorna pomagala jer su proizvodi:
  • izvorna, svaki na svoj način drukčiji i poseban u usporedbi sa sličnim na tržištu,
  • pomagala jer olakšaju svakodnevne zadatke te ih učine zanimljivije.

Vakuumska pumpica posebne serije za vakuumsko zatvaranje marmelade