Ardeo elektronski plamen

Ardeo nadgrobna svijeća je jedina elektronska svijeća s izgledom pravoga plamena. Uz redovitu zamjenu baterija (2x AA baterija) djeluje više godina u svim vremenskim uvjetima. Omogućuje OBLIKOVANJE PO ŽELJI (dodatan tekst ili simbol). Mjere: promjer 95 mm, visina 200 mm.

16.59 (125,00 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Jedinstven proizvod
Patentirano

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Ako želite dodati natpis po želji kliknite ovdje. Nadgrobna svijeća Ardeo omogućuje personalizaciju s natpisom ili slićicom.

Tražite nešto posebno za na grob vaše voljene osobe? Dosadile su vam generičke plastične svijeće koje gore samo par dana, a onda nisu više niti malo estetske? Digli ste ruke od solarnih i elektronskih svijeća koje ne svijetle tako dugo kao što obećavaju proizvođači?

Ardeo – jedina elektronska svijeća koja svijetli kao prava

Goreća svijeća na grobovima simbolizira vječni plamen. Paljenjem svijeće pokojnima oddamo čast i poručimo da još uvijek mislimo na njih. Hrvati smo među vodećim europskim narodima koji prakticiraju taj običaj. Ali moramo biti svjesni da nepromišljenim odabirom nadgrobnih svijeća uzrokujemo ozbiljan ekološki problem. Parafinske svijeće s plastičnim kućištem gore samo par dana a onda postanu otpad za kojeg u Hrvatskoj nemamo uređenog sustava prikupljanja i recikliranja.

Ardeo je jedina elektronska svijeća koja ima izgled pravoga plamena i daje osjećaj da na grobu vaših najdražih uvijek gori vječiti plamen.

eko nadgrobna svijeća
Jeste li znali da na latinskom “ardeo” znači gorjeti?

Neka na grobovima vaših najdražih uvijek svijetli vječni plamen s personaliziranom porukom

Poštovanje do pokojnih se ne mjeri brojem upaljenih svijeća. Preci vam neće zamjeriti ako upalite svijeću manje, a potomci će vam za to biti zahvalni.

Nadgrobna svijeća Ardeo će na grobu svijetliti više godina. Potrebna je samo zamjena baterija na približno 45 (crvena) od. 60 (transparentna) dana. To je puno bolji odabir nego plastične parafinske svijeće koje svijetle samo nekoliko dana, a onda postanu otpad. Za svijeće s elektronskim ulošcima se pokazalo da je cijena zamjenskog uloška usporediva s cijenom nove svijeće. Zato večina ljudi radije kupi cijelu novu svijeću, a staru bace u smeće nakon prve upotrebe.

Za cijenu jedne Ardeo svijeće koja svijetli 60 dana kupite 6 velikih parafinskih svijeća koje u idealnim vremenskim uvjetima gore slabih 30 dana. Kod Ardeo svijeće zamijenite baterije i svijetli dalje.

nadgrobna svijeća s natpisom
Za cijenu 6 parafinskih lampiona dobivate jednu Ardeo svijeću koja s osnovnim parom baterija svijetli skoro dva puta duže. A uz redovito mijenjanje baterija puno, puno duže.

Nadgrobna svijeća za sve prilike

 • Oko 1. studenog proizvedemo više od polovice otpadnih nadgrobnih svijeća. Radije odnesite na groblje jednu Ardeo svijeću koja će biti u upotrebi puno duže te nakon upotrebe neće završiti na otpadu.
 • Za posebnu obljetnicu položite na grob lampion s personaliziranom porukom.
 • Ako živite u udaljenom gradu i samo nekoliko puta godišnje posjetite grob, onda upalite svijeću za duže vremena.

Svijeća je pakirana u kartonskoj ambalaži zato ju možete sigurno i bez brige voziti u autu ili ponijeti u torbi na groblje.

eko inicijativa
Status eko inicijativa: dotrajalu Ardeo svijeću vratite na Status gdje ćemo ju pravilno reciklirati. Ujedno ćemo vam priznati 25 % popusta za kupnju nove Ardeo svijeće.

Status eko inicijativa

Za ekološku cjelovitost uveli smo kružni model prodaje i reciklaže. Status eko inicijativa djeluje tako da dotrajalu Ardeo svijeću vratite u poduzeće (neovisno o tome gdje ste ju kupili) te za to dobijete 25 % popusta za kupnju nove svijeće. Mi ćemo se pobrinuti za pravilno recikliranje pojedinačnih sastavnih dijelova.

Za razliku od večine klasičnih plastičnih svijeća, plastični dijelovi Ardeo svijeće su od ABS plastike koja se u cijelosti reciklira te pri tom u zrak ne pušta štetne emisije.

Napišite vlastiti natpis ili dodajte sličicu

Grobovi su puni generičkih svijeća bez osobnog pečata. S Ardeom možete pokojnoj osobi posvetiti lijepu misao koja je namijenjena samo njemu/ njoj. Izbjegnite jednolične plastične svijeće te radije oblikujte lampion po svom ukusu. Tako ćete pokojniku izraziti posebnu pozornost. Na www.ardeo.hr odaberite jednoga između predloženih tekstova ili simbola ili napišite vlastitu misao.

ekološka nadgrobna svijeća
Primjer personalizirane svijeće – simbol goluba.

Materijali

Tuljac je od stakla, uložak i stalak su od ABS plastike. Napajanje je na dvije AA baterije koje su priložene pri kupnji. Masa bijele svijeće: 381 g, masa crvene svijeće: 345 g.

Odaberite elektronsku svijeću Ardeo. Za bolje sutra s manje plastike za jednokratnu upotrebu i s osobnom porukom vašim dragim osobama.

Elektronska svijeća Ardeo ima priložene dvije AA baterije koje je potrebno staviti prije upotrebe.

 • Otvorite ambalažu i pažljivo izvadite svijeću.
 • Baterije se nalaze na dnu ambalaže.
 • Stakleni tuljac s poklopcem lagano okrenite i podignite.
 • Baterijski uložak s plamenom odvijte u desno i lagano pritisnite prema dolje da ga izvadite iz stalka.
 • Odvijte dno uloška na lijevo i oprezno izvucite držač za baterije.
 • Stavite baterije u pravilan položaj prema polarnosti.
 • Sastavite svijeću i pomaknite prekidač na dnu u položaj ON.

Molimo da prazne baterije bacite u posebno označene spremnike za otpadne baterije.

Mišljenje korisnika

 1. Maja L.

  Mami sam željela na grob dati nešto posebno što ne izgori u jednom tjednu. Zna da mislim na nju i da mi puno znači. To sam i napisala na svijeću. Tako joj uvijek svijetli svijetlo.

 2. Igor G.

  Sviđa mi se da ne trebam za svaki praznik kupiti lampion. Uzmem samo baterije te ih povremeno zamijenim. Svijetli već pola godine i ako preračunam koliko običnih svijeća bi već potrošio, onda sam puno uštedio.

 3. Kristina H.

  Baki sam na grob uvijek nosila običnu svijeću. Kad sam se zamislila koliko smeća sam već napravila i kako ružno izgleda plastika nakon nekoliko dana, skužila sam da je treba nešto promijeniti. Našla sam Ardeo i bakin grob je sad uvijek uređen. Znam da bi se i njoj sviđalo kako brinem za okoliš.

 4. Renata Š.

  Sviđa mi se dizajn i svrha svijeće Ardeo. Nadam se da će u buduće biti u prodaji i u kojoj većoj trgovini.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dimenzije 95 × 200 mm
Boja

crvena, transparentna

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i