Set vakuumskih posuda za dječju hranu, 5-dijelni set

Set vakuumskih posuda za dječju hranu za voćni ili povrtni obrok za najmanje. Vrhunski, po namirnice neškodljivi materijali garantiraju kvalitetno pohranjivanje unaprijed pripremljenih obroka, koji olakšaju naporne dane novopečenih mama.

21.77 (164,03 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 21.77 € (164.03 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Pripremate se na uvođenje guste hrane kod svog mališana, ali si pored brojnih drugih obaveza ne možete zamisliti, kako ćete dnevno uspjeti skuhati više svježih obroka? Preporučamo da vrijeme kad dijete spava ili ga čuva netko drugi iskoristite za sebe te vratite bar nešto energije. A jedanput tjedno odvojite vrijeme i spremite obroke za dijete. Vakuumske posude za dječju hranu vam garantiraju da su jela pripremljena unaprijed još uvijek bogata vitaminima i ostalim hranljivim vrijednostima. 

Zašto pohranjivati u vakuumu?

S vakuumskim posudama za dječju hranu pripremljena jela pohranite u vakuumu i spriječite gubitak hranljivih vrijednosti. Vakuum naime uspori oksidaciju, koja uzrokuje propadanje vitamina i minerala te produžuje postojanost pohranjenih kašica. U vakuumu dakle nema kisika, koji je hrana mikroorganizama – glavnih krivaca za kvarenje hrane. To znači da si možete bez brige olakšati uvođenje guste hrane s unaprijed pripremljenim obrocima i bebi uvijek ponuditi kvalitetne namirnice.

Vakuumske posude za dječju hranu su sigurne za pripremu prvih obroka unaprijed

Vakuumiranje produži postojanost jela na potpuno prirodan način bez (štetnih) dodataka. Iskoristite prednosti vakuuma i pripremite zdrava jela kad imate vremena. Vakuumsko ih zatvorite u Statusove vakuumske posudice i pohranite u hladnjaku ili zamrznite. Kad je vrijeme za ručak, posudicu podgrijte u vrućoj vodi ili u mikrovalnoj pećnici i mališan će biti nahranjen još prije nego ga obuzme slaba volja zbog čekanja na hranu.

Otroške vakuumske posodice s prvimi obroki za dojenčke na mizi v naravi.
Hranjive vrijednosti se u vakuumu održe znatno bolje nego u običnim posudama za pohranjivanje hrane.

Vakuum je odličan odabir za pohranjivanje ostataka

Iskusne mame znaju da uvođenje guste hrane ne ide uvijek po planu. Često se dogodi da mame ulože puno truda u pripremu svježih obroka od kvalitetnih namirnica, a dijete pojede samo žličicu ili dvije. Pomno pripremljena jela ne treba baciti. Pohranite ih u vakuumske posude za dječju hranu, gdje će sačuvati hranljive vrijednosti te ih ponovno ponudite za sat ili dva.

Vakuumske posude za dječju hranu su od materijala, neškodljivih po namirnice

Vakuumske posude su izrađene od visokokvalitetnog tritana, koji je bez BPA te sasvim siguran za pohranjivanje hrane, čak i za prve obroke pri uvođenju guste hrane. To znači da ih bez brige upotrijebite za pohranjivanje različitih kombinacija namirnica jer ne preuzimaju arome i boje iz hrane – špinat s krumpirom, tjestenine s umakom od paradajza ili kašica od mrkve i jabuke. Statusove vakuumske posudice za bebe su primjerene za:

 • zamrzavanje,
 • podgrijavanje u mikrovalnoj i
 • pranje u perilici posuđa.

A što ako uvodim po metodi „beba vođa dohrane“?

I u slučaju da uvodite gustu hranu po metodi „beba vođa dohrane“ vakuumske posudice su najpraktičniji odabir za pohranjivanje pripremljenih obroka. Mrkva, meso, jabuka – svaku namirnicu zapakirajte u svoju posudicu i upotrijebite kad je vrijeme za ručak, doma ili negdje u parku. Vakuumske posude su odličan odabir za pohranjivanje voća i povrća, koje brzo oksidira. Jabuka, avokado i mrkva neće potamniti i imati negativan učinak na probavu vaše bebe.

Vakuumske posude za dohranu djeteta su prilagođene i za učinkovito iskorištavanje prostora

Poseban dizajn posudica i poklopaca omogućuje pohranjivanje jedne posude na drugoj. Tako optimalno iskoristite prostor u hladnjaku i zamrzivaču.

Vakuumske posude za dječju hranu.
Mini vakuumske posudice složite jednu na drugu i pametno iskoristite raspoloživi prostor u hladnjaku i zamrzivaču.

Kalendar na poklopcu misli umjesto glave, pune drugih briga

Poklopci posuda imaju ugrađen kalendar, koji omogućuje označavanje datuma. Tako nikako nećete zaboraviti, kako dugo već imate kašicu u hladnjaku ili zamrzivaču.

Zašto su vakuumske posude najbolji odabira za šetnju?

Vakuumske posudice upotrijebite za pohranjivanje pripremljenih jela ili ostataka i također za hranjenje mališana doma ili u parku. Kašice, grickalice i čak juhice, pohranjene u vakuumskim posudama, bez brige ubacite u torbu i krenite u šetnju. Vakuumsko zatvorene posude su sigurne od polijevanja sadržaja jer ih vakuumiranjem hermetički zatvorite.

Kamo s vakuumskim posudama za dječju hranu kad beba već jede s odraslima?

Baby vakuumske posude nakon uvođenja guste hrane postanu praktične posude za pohranjivanje začina, namaza, posipa za ukrašavanje torti i sl. Upotrijebite ih i za pohranjivanje neprehrambenih sitnica kao što su pribadače, ukrasi za kosu vaše princeze, vijci i baterije.

Slovenska kvaliteta

Kvalitetu Statusovih proizvoda dokazuje trogodišnja garancija – uvjeti uvažavanja i ostale informacije.

 • Posudicu zatvorite s poklopcem i pritisnite ručke prema dolje.
 • Pumpicu namjestite na sredinu poklopca.
 • Višekratnim vučenjem i pritiskanjem pumpice isisajte zrak iz posudice dok ne osjetite blagi otpor.
 • Posudicu otvorite tako da s kažiprstom odklonite ventil na poklopcu na stranu (čuje se šum zraka). Ručke na poklopcu preklopite prema gore i odstranite poklopac iz posudice.
Vakuumiranje otroške posodice z ročno vakuumsko črpalko.
Za vakuumsko zatvaranje posudice upotrijebite priloženu ručnu vakuumsku pumpicu.

Mišljenje korisnika

 1. Urška S.

  Ove posudice su krasne! Ako nisu na svom mjestu u ladici ili napunjene u hladnjaku ili zamazane u perilici, onda ih sigurno nađem u maloj dječjoj kuhinji naše trogodišnjakinje, neprestano ih “krade” 🙂

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i