Prvi ocijenite ta proizvod!

Set za mariniranje, 2-dijelni set

Set za mariniranje je namijenjen brzom i učinkovitom mariniranju i omekšivanju mesa. Zadatak kvadratne vakuumske posude volumena 2 litre i vakuumske pumpe je da meso u dva sata preuzme okus i arome začina. Set možete koristiti i za (vakuumsko) pohranjivanje svih drugih namirnica.

20.70 (155,96 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Često vam se dogodi da zaboravite staviti meso u “pac” večer prije piknika ili se u zadnji tren odlučite za ručak na žaru? Imamo rješenje kako marinirati meso u nekoliko sati umjesto preko noći – Status set za mariniranje.

Zašto se meso brže marinira u vakuumu?

Pore namirnica se u vakuumu otvore, zato marinada brže i dublje prodrije u unutrašnjost te začini i omekša meso još učinkovitije nego kad ga u marinadi ostavite preko noći. Položite ribe ili meso u kvadratnu vakuumsku posudu, dodajte odabranu marinadu i ispumpajte zrak s priloženom ručnom vakuumskom pumpom. Nakon dva sata hrana će biti punog okusa i pripremljena za pečenje u pećnici ili na žaru.

Posoda za mariniranje mesa v vakuumu in vakuumska črpalka na leseni deski za rezanje.
Mariniranje mesa u vakuumu jamči bolje rezultate u kraćem vremenu. Za mljevenje začina preporučamo Statusov mlinac začina s keramičkom jezgrom.

Kvadratnu posudu upotrijebite i za vakuumsko pohranjivanje sve vrste hrane

2-litarska kvadratna vakuumska posuda je od kvalitetnog tritana, koji ne preuzima mirisa iz pohranjenih namirnica i marinade, zato ćete moći posudu koristiti i za vakuumsko pohranjivanje drugih namirnica – voća i povrća, pekarskih proizvoda i kolača.

S vakuumskim pohranjivanjem produžite postojanost pakiranih namirnica jer spriječite utjecaj kisika, koji je nužan za rast i razvoj mikroorganizama. Usporavanjem oksidacije spriječite kvarenje, plijesan i gubitak vitamina. Aromatične namirnice u vakuumu bolje sačuvaju arome, a hrskavi keksi i nakon nekoliko mjeseci još uvijek ugodno hrskaju.

Dvolitarska vakuumska posuda se nepropusno zatvori, zato je odličan odabir i za:

  • transport mesa u marinadi do vikendice ili na lokaciju piknika,
  • pohranjivanje aromatičnih namirnica, kojih neugodne mirise ne želite u hladnjaku,
  • zdravu užinu na poslu ili u školi jer kupnjom dodatnih razdjelnih posuda omogućite pohranjivanje različitih namirnica u jednoj posudi.

Vakuumsko pohranjivanje ne može potpuno zaustaviti oksidaciju, zato preporučamo da meso u marinadi i ostale zavakuumirane namirnice držite u hladnjaku.

Održavanje

Vakuumske posude Status ne preuzimaju arome i boje iz zavakuumiranih namirnica, zato je njihovo čišćenje jednostavno. Upotrijebite uobičajena sredstva za strojno ili ručno pranje posuđa i mekanu spužvicu da ne oštetite brtve.

Vakuumska pumpa ne zahtijeva posebnog čišćenja jer pri normalnoj upotrebi nije u doticaju s hranom. Po potrebi ju samo obrišite mekanom vlažnom krpom. Za glatko kliženje tijekom vakuumiranja samo ju podmažite s parafinskim uljem po unutarnjoj cijevi.

Materijali

Vakuumske posude Status su proizvedene od najboljih materijala za pohranjivanje hrane, koji su bez BPA i jamče dugogodišnju upotrebu u kućanstvu. Posude su od tritana, poklopci od ABS plastike, a brtve i ventili od silikona. Kvalitetu proizvoda jamčimo s trogodišnjom garancijom.

  • Meso s marinadom umetnite u posudu i isisajte zrak s priloženom vakuumskom pumpicom.
  • Meso će omekšati i upiti začine već u nekoliko sati jer se pore u vakuumu otvore.

1

Kvadratna vakuumska posuda

2-litarska vakuumska posuda je odlična za mariniranje mesa za žar.

2

Ručna vakuumska pumpa

Pumpica je kompatibilna sa svim vakuumskim posudama u Statusovoj ponudi.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

bijela

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i