Prvi ocijenite ta proizvod!

Vakuumski vrč

Vakuumski vrč je najbolji odabir za pohranjivanje svježe istisnutih sokova, domaćeg mlijeka ili doma pripremljenih napitaka, kao što su: limunada, kokteli, bijela kava i voda s okusom. Vakuumiranjem ćete napitcima produžiti svježinu i sačuvati hranljive vrijednosti. Ručna vakuumska pumpica nije uključena.

12.30 (92,67 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Prodajni hit
Ne upija aroma i boja
Jedinstven proizvod

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 300 € godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Brinete za svoje zdravlje i pripremate svježe istisnute sokove za detoksikaciju organizma te jačanje imunološkog sustava? Koristite sokovnik ali ne stignete više puta dnevno pripremati svježe sokove i nakon svake upotrebe očistiti sokovnik?

Svježe istisnuti sokovi za detoksikaciju tijela

Sirovi sokovi sadrže puno vitamina, minerala i enzima, koji podupiru životne procese u našem tijelu te su primjereni za preventivu i za liječenje različitih oboljenja. Enzimi su žive tvari, koje jačaju otpornost te nas slično kao vitamini i minerali štite od raznih oboljenja.

Vakuumski vrč Status s sokom, dva kozarca limonade in prigrizek na temnem rjavem lesu.
Osvježite se sa zdravim napitkom!

Zašto vakuumirati sirove sokove i druge domaće napitke?

Voćni i povrtni sokovi na zraku brzo oksidiraju što znači da izgube i većinu dragocjenih ljekovitih sastojaka. Vakuumiranjem odstranite zrak (kisik), koji uzrokuje propadanje enzima, vitamina i minerala te tako produžite svježinu i ljekovitost detoksikacijskih sokova. Za vas to znači da možete unaprijed pripremiti veću količinu voćno-povrtnog soka te ga na sigurnom pohraniti u vakuumu bez da bi izgubili dragocjene ljekovite mikro-elemente. Poštedjeti ćete se i zahtjevnog čišćenja sokovnika više puta dnevno.

Kako sačuvati vitamine i minerale svježe istisnutih voćno-povrtnih sokova?

Vakuumski vrč je namijenjen pohranjivanju svježe pripremljenih sokova i svih ostalih doma pripremljenih napitaka te mlijeka. Vakuumskim pohranjivanjem domaćih pića sačuvate vitamine, minerale i aromu te ujedno produžite i njihovu postojanost i svježinu jer odstranjivanjem kisika spriječite razvoj bakterija, koje uzrokuju propadanje hrane.

vakumski vrč
Isprobajte aromatični proljetni napitak s bazgom i jagodama.

Vakuumski vrč Status je dizajniran za vaš hladnjak

Vakuum znatno uspori, ali ne može potpuno spriječiti oksidacije, zato svježe sokove i mlijeko držite u hladnjaku. Dimenzije vakuumskog vrča za sokove i mlijeko su za još praktičniju upotrebu prilagođene pohranjivanju u vratima hladnjaka:

  • visina 27 centimetara,
  • širina 14,5 centimetara i
  • dužina 10 centimetara.

Najbolji način pohranjivanja svježeg, nepasteriziranog mlijeka

Volumen vakuumskog vrča je 1 litra, što je idealna količina za pohranjivanje svježe stisnutog soka, koju je preporučeno konzumirati u jednom ili dva dana. Vakuumski vrč Status upotrijebite i za produživanje postojanosti domaćeg, nepasteriziranog mlijeka. Takvo mlijeko za razliku od toplotno obrađenog (UHT) mlijeka, koje kupimo u tetrapaku, sadrži puno vitamina, minerala i korisnih mliječnih bakterija, koje se u vakuumu održe i koriste vašem zdravlju.

Najbolja limunada na pikniku?

Vakuumski vrč je primjeren i za siguran transport tekućina bez polijevanja jer je zavakuumiran poklopac nemoguće otvoriti bez popuštanja vakuumskog ventila. Pripremite osvježavajuću limunadu, sok od bazge ili bezalkoholni koktel te ga ponesite sa sobom na dugi put ili izlet u prirodu. Priuštite si zdravo osvježenje i kad niste doma!

Prikaz popuščanja vakuuma na vakuumskem vrču.
Prije nalijevanja pića obavezno popustite vakuumski ventil.

Kvaliteta, zajamčena s čak trogodišnjim jamstvom

Vakuumski vrč Status je proizveden od materijala, neškodljivih za namirnice i bez BPA. Eastman Tritan je među najkvalitetnijim materijalima za pohranjivanje hrane te ne preuzima boje i arome iz namirnica. Za vas to znači da možete bez brige koristiti isti vrč za pohranjivanje soka od mrkve i mlijeka ili limunade i kave. Tritan je vrlo otporan materijal, zato će vam vakuumski vrč služiti dugi niz godina, iako ćete ga prati u perilici suđa. Kvalitetu Statusovih pomagala garantiramo s trogodišnjom garancijom.

Načini vakuumskoga pohranjivanja

Za vakuumiranje tekućina u vrču potrebna je vakuumska pumpa koja nije uključena u početnom setu. Za vakuumsko zatvaranje vrča možete koristiti i baterijsku ručnu pumpu ili vakuumski aparat Status.

  • Napunite vrč i zavakumirajte. Vakuumsku pumpicu namjestite oko ventila na sredini poklopca.
  • Primite donji dio pumpice. S drugom rukom držite gornji dio te s višekratnim pritiscima i potezima ispumpajte zrak iz vrča.
  • Vakuum je kreiran kad osjetite lagan otpor.
  • Zavakuumiran vrč otvorite tako da s kažiprstom pritisnete ventil na poklopcu na stranu (šum zraka). Poklopac najlakše podignete tako da s palcem pritisnete na zadnji, za to oblikovani dio poklopca.

Vakuum znatno uspori, ali ne ne može spriječiti oksidacije, zato osjetljivu zavakuumiranu hranu i pića pohranite u hladnjaku.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije 145 × 97 × 268 mm
Boja

bijela, crvena, narančasta, zelena

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i