Rezač šnitar

Rezač šnitar morate imati u svojoj kuhinji. Upotrijebite ga za jednakomjerno rezanje voća za dekoraciju, povrća za salatu i suhomesnatih proizvoda za narezak. Debljinu rezanje namjestite od debljine papira do 6 milimetara.

20.31 (153,03 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Vrlo oštri noževi
Visokokvalitetni materijali
Prodajni hit
Za ljevake i dešnjake

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Teško ravnomjerno narežete suhu salamu? Priprema urednog nareska vam nikako ne ide od ruku, a kupus za salatu bi mogao biti narezan još tanje? Statusov rezač mandolina riješit će vas svih tegoba – pogledajte kako djeluje.

Rezač šnitar je više nego samo izvrstan rezač povrća

Rezač mandolina je nezamjenjivo pomagalo u svakoj kuhinji jer je njegova upotreba svestrana, a nož dovoljno oštar i za rezanje suhomesnatih proizvoda. Upotrijebite ga za brzu pripremu salata i narezaka. Salamu, sir, luk te čak i neke vrste kruha u nekoliko poteza narežete na željenu debljinu. Narezak će biti spremljen još prije nego će gosti sjesti za stol.

Kako ravnomjerno narezati kupus za salatu?

Rezač povrća koji često imenujemo i mandolina je pravi odabir za namirnice, koje želite narezati stvarno tanko i ravnomjerno – kupus i krastavce za salatu, voće i povrće za dekoraciju. Odličan je i kad morate narezati veće količine namirnica odjednom npr. cikla i kupus za kiseljenje, krumpir za čips, musaku ili krumpir salatu.

Status rezač šnitar je najbolji rezač povrća jer:

 • ima mogućnost preciznog postavljanja debljine rezanja, od debljine papira do 6 milimetara. Olakša vam pripremu salata, narezaka i povrća za zimnicu. Samo namjestite željenu debljinu i režite.
 • nož V oblika i paralelno pomicanje gornjega dijela omogućuju da je cijela šnita jednako debela. Precizne dekoracije i uredan narezak ne bi mogli biti jednostavniji.
 • ima praktičan zaštitni držač koji olakša rezanje okruglih namirnica.
 • držač omogućuje maksimalno iskorištavanje namirnice jer ga umjesto vas drži neposredno uz rezač i štiti vaše prste.
 • će priprema hrane (npr. salate od kupusa) odsad biti brža i lakša, neovisno o tome jeste potpuni početnik u kuhinji ili vam je kuhanje svakidašnja aktivnost.
 • ima mogućnost zaključavanja kako bi prsti i za vrijeme pohranjivanja te čišćenja ostali cijeli. To znači da ga možete bez brige pospremiti i u najniže ladice jer nema opasnosti da bi se djeca porezala.
Primeri debelin rezin narezanih z rezalnikom rezinarjem.
Rezanje krastavca s mandolinom: od debljine lista papira do 6 milimetara.

Kvalitetni materijali s trogodišnjom garancijom

Nož šnitara je od nehrđajućeg čelika što znači da je zaštićen od korozije. Plastični dijelovi su od ABS plastike, a nožice od evoprena. Rezač ima 3-godišnju garanciju što znači da vam uz predočenje računa zamijenimo oštećene dijelove ili cijeli rezač.

Trikovi za ravnomjerno rezanje kupusa za salatu i drugog povrća

Mandolina za zelje kako neki vole imenovati rezač šnitar je puno više nego samo pomagalo za pripremu kupus salate. Upotrijebite ga za:

 • rezanje svih vrsta voća i povrća na ravnomjerne šnite,
 • rezanje tvrdog sira, kruha i suhomesnatih proizvoda.

Odličan je za upotrebu na vikendici i pikniku.

Održavanje rezača šnitara

Rezač šnitar nakon svake upotrebe isperite s toplom vodom i očistite s četkom ili spužvicom. Preporučamo da ga nikada ne perete u perilici posuđa kako bi sačuvali kvalitetu noža.

Jednostavno postavljanje debljine rezanja

Debljinu rezanja namjestite s okretanjem kruga na donjem dijelu šnitara. Tu ga i zaključate za sigurnije čišćenje i pohranjivanje.

Rezalnik rezinar Status - kazalnik za nastavljanje debeline rezanja
Nastavljanje debljine rezanja i sigurnosno zaključavanje.

 • Na spodnjem delu rezinarja nastavite želeno debelino.
Rezalnik rezinar Status - kazalnik za nastavljanje debeline rezanja
Nastavitev debeline od 0 do 6 mm.

 

 

 

 

 

 

 • Rezalnik rezinar z gumijastimi nogicami prislonite na poljubno podlago oz. na rob sklede, če pripravljate zeljno ali drugo solato.
 • Z nabodali na držalu fiksirajte živilo (še posebej okrogla živila).
 • Puščice na držalu naj kažejo v smeri rezanja.
 • Z držalom se premikajte navzgor in navzdol po rezalniku in hkrati potiskajte živilo navzdol.

Nasvet: Svetujemo, da držalo uporabljate pri vsakem rezanju, še posebej takrat, ko bi radi živilo maksimalno izkoristili in ga narezali do konca.

Z rezinarjem ne režite mesa s kostmi ali domačega špeha, na katerem je ostal zunanji trdi del.

Mišljenje korisnika

 1. Branka B. J.

  Stvarno je kvaliteta. Nema boljih materijala za pohranjivanje namirnica, izdržljivo je i sve, što doneseš doma. Moj 10-godišnji rezač još uvijek radi kao lud.

 2. Zvonka F.

  Imam nekoliko vaših proizvoda i vrlo sam zadovoljna s njima. Od rezača Šnitara, koji mi pomaže pri rezanju paradajza, krastavaca, tikvica, luka, mrkve, cikle..jao, još bi mogla nabrajati.. :), pa pomagalo za guljenje voća i povrća, koji izvrsno oguli, na tanko i brzo, pa omekšivač mesa za veće, žilavije komade i 20 dijelni set za blagdansko pečenje kolača. I posude za pohranjivanje su izvrsne, tako da, ja vas i vaše proizvode mogu samo pohvaliti.

 3. Janja F.

  A ja imam rezač šnitar! Oštar, precizan, kompaktan, top! Vrlo zadovoljna, redovito ga promoviram, kad nanese tema na hranu

 4. Mira P.

  S vašim šnitarom sam jednostavno i brzo naribala zelje za kiseljenje. Odličan je! Naribala sam i crno rotkvu za svaki dan i za kiseljenje. Puno poslovnih uspjeha i sretno te uspješnu Novu Godinu.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

bijela, ljubičasta

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i