Rezač šnitar

Rezač šnitar morate imati u svojoj kuhinji. Upotrijebite ga za jednakomjerno rezanje voća za dekoraciju, povrća za salatu i suhomesnatih proizvoda za narezak. Debljinu rezanje namjestite od debljine papira do 6 milimetara.

Očisti

140.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Vrlo oštri noževi
Visokokvalitetni materijali
Prodajni hit
Za ljevake i dešnjake

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Teško ravnomjerno narežete suhu salamu? Priprema urednog nareska vam nikako ne ide od ruku? Kupus za salatu bi mogao biti narezan još tanje?

 

Rezač šnitar je više nego samo izvrstan rezač povrća

Rezač mandolina je nezamjenjivo pomagalo u svakoj kuhinji jer je njegova upotreba svestrana, a nož dovoljno oštar i za rezanje suhomesnatih proizvoda. Upotrijebite ga za brzu pripremu salata i narezaka. Salamu, sir, luk te čak i neke vrste kruha u nekoliko poteza narežete na željenu debljinu. Narezak će biti spremljen još prije nego će gosti sjesti za stol.

Kako ravnomjerno narezati kupus za salatu?

Rezač povrća koji često imenujemo i mandolina je pravi odabir za namirnice, koje želite narezati stvarno tanko i ravnomjerno – kupus i krastavce za salatu, voće i povrće za dekoraciju. Odličan je i kad morate narezati veće količine namirnica odjednom npr. cikla i kupus za kiseljenje, krumpir za čips, musaku ili krumpir salatu.

Status rezač šnitar je najbolji rezač povrća jer:

 • ima mogućnost preciznog postavljanja debljine rezanja, od debljine papira do 6 milimetara. Olakša vam pripremu salata, narezaka i povrća za zimnicu. Samo namjestite željenu debljinu i režite.
 • nož V oblika i paralelno pomicanje gornjega dijela omogućuju da je cijela šnita jednako debela. Precizne dekoracije i uredan narezak ne bi mogli biti jednostavniji.
 • ima praktičan zaštitni držač koji olakša rezanje okruglih namirnica.
 • držač omogućuje maksimalno iskorištavanje namirnice jer ga umjesto vas drži neposredno uz rezač i štiti vaše prste.
 • će priprema hrane (npr. salate od kupusa) odsad biti brža i lakša, neovisno o tome jeste potpuni početnik u kuhinji ili vam je kuhanje svakidašnja aktivnost.
 • ima mogućnost zaključavanja kako bi prsti i za vrijeme pohranjivanja te čišćenja ostali cijeli. To znači da ga možete bez brige pospremiti i u najniže ladice jer nema opasnosti da bi se djeca porezala.
Primeri debelin rezin narezanih z rezalnikom rezinarjem.
Rezanje krastavca s mandolinom: od debljine lista papira do 6 milimetara.

Kvalitetni materijali s trogodišnjom garancijom

Nož šnitara je od nehrđajućeg čelika što znači da je zaštićen od korozije. Plastični dijelovi su od ABS plastike, a nožice od evoprena. Rezač ima 3-godišnju garanciju što znači da vam uz predočenje računa zamijenimo oštećene dijelove ili cijeli rezač.

Trikovi za ravnomjerno rezanje kupusa za salatu i drugog povrća

Mandolina za zelje kako neki vole imenovati rezač šnitar je puno više nego samo pomagalo za pripremu kupus salate. Upotrijebite ga za:

 • rezanje svih vrsta voća i povrća na ravnomjerne šnite,
 • rezanje tvrdog sira, kruha i suhomesnatih proizvoda.

Odličan je za upotrebu na vikendici i pikniku.

Održavanje rezača šnitara

Rezač šnitar nakon svake upotrebe isperite s toplom vodom i očistite s četkom ili spužvicom. Preporučamo da ga nikada ne perete u perilici posuđa kako bi sačuvali kvalitetu noža.

Jednostavno postavljanje debljine rezanja

Debljinu rezanja namjestite s okretanjem kruga na donjem dijelu šnitara. Tu ga i zaključate za sigurnije čišćenje i pohranjivanje.

Rezalnik rezinar Status - kazalnik za nastavljanje debeline rezanja
Nastavljanje debljine rezanja i sigurnosno zaključavanje.

 • Na spodnjem delu rezinarja nastavite želeno debelino.
Rezalnik rezinar Status - kazalnik za nastavljanje debeline rezanja
Nastavitev debeline od 0 do 6 mm.

 

 

 

 

 

 

 • Rezalnik rezinar z gumijastimi nogicami prislonite na poljubno podlago oz. na rob sklede, če pripravljate zeljno ali drugo solato.
 • Z nabodali na držalu fiksirajte živilo (še posebej okrogla živila).
 • Puščice na držalu naj kažejo v smeri rezanja.
 • Z držalom se premikajte navzgor in navzdol po rezalniku in hkrati potiskajte živilo navzdol.

Nasvet: Svetujemo, da držalo uporabljate pri vsakem rezanju, še posebej takrat, ko bi radi živilo maksimalno izkoristili in ga narezali do konca.

Z rezinarjem ne režite mesa s kostmi ali domačega špeha, na katerem je ostal zunanji trdi del.

Mišljenje korisnika

 1. Branka B. J.

  Stvarno je kvaliteta. Nema boljih materijala za pohranjivanje namirnica, izdržljivo je i sve, što doneseš doma. Moj 10-godišnji rezač još uvijek radi kao lud.

 2. Zvonka F.

  Imam nekoliko vaših proizvoda i vrlo sam zadovoljna s njima. Od rezača Šnitara, koji mi pomaže pri rezanju paradajza, krastavaca, tikvica, luka, mrkve, cikle..jao, još bi mogla nabrajati.. :), pa pomagalo za guljenje voća i povrća, koji izvrsno oguli, na tanko i brzo, pa omekšivač mesa za veće, žilavije komade i 20 dijelni set za blagdansko pečenje kolača. I posude za pohranjivanje su izvrsne, tako da, ja vas i vaše proizvode mogu samo pohvaliti.

 3. Janja F.

  A ja imam rezač šnitar! Oštar, precizan, kompaktan, top! Vrlo zadovoljna, redovito ga promoviram, kad nanese tema na hranu

 4. Mira P.

  S vašim šnitarom sam jednostavno i brzo naribala zelje za kiseljenje. Odličan je! Naribala sam i crno rotkvu za svaki dan i za kiseljenje. Puno poslovnih uspjeha i sretno te uspješnu Novu Godinu.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

bijela, ljubičasta, narančasta

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i