Priprema i pohranjivanje

Tražite rezače povrća, sous vide kuhalo i druga pomagala za jednostavniju pripremu jela? Provjerite ponudu inovativnih i kvalitetnih proizvoda, koji olakšaju kuhanje i pohranjivanje hrane, neovisno o tome jeste li iskusan kuhar ili gurmanski entuzijast. Statusova pomagala su prodana u više milijuna komada po svijetu i nagrađena s nagradama za inovativnost. Odlikuju ih kvalitetni materijali, koji garantiraju dugi vijek upotrebe. Kvalitetu jamčimo s trogodišnjom garancijom na sva pomagala. Potražite i prikladna rješenja za svakidašnje pohranjivanje hrane. Za uređen hladnjak i police bez mrvica. Brzo, učinkovito i primjereno za doma ili na putu. U plastičnoj posudi ili vrećici – nepropusno i svježe duže vremena!

Pročitajte više

Jednostavna priprema jela s rezačima povrća

Kuhinjska pomagala Status možete zahvaljujući njihovoj kompaktnosti i jednostavnoj upotrebi koristiti i u vikendici te na pikniku. S rezačem luka i šnitarom ćete brže pripremiti salate i priloge, a s rezačem češnjaka okusno začiniti meso.

Kuhalo za sporo kuhanje Sous Vide

Poigrajte se s pripremom hrane i unesite nešto novo u klasičnu pripremu nedjeljnog ručka. Isprobajte Sous Vide kuhanje i postanite kuharski majstor u svojoj kuhinji. Začini, sokovi i arome ostanu u vrećici, zato je meso još sočnije, a gosti će misliti da je jelo nastalo ispod ruku vrhunskog šefa kuhinje.

Mlinac začina i Formula 1?

Pri kreiranju mlinca za papar smo se ugledali na klipove Formule 1. Čvrsta keramička jezgra po patentu poduzeća Crushgrind je dovoljno jaka za mljevenje svih vrsta začina.  

Plastične posude i zatvarači za kratkotrajno pohranjivanje

Priprema i pohranjivanje hrane idu s rukom u ruci, zato su u našoj ponudi uz pomagala za rezanje, sjeckanje te mljevenje i posude te vrećice sa zatvaračima za svakodnevno pohranjivanje namirnica. Za očuvanje svježine i lakšu organizaciju u kuhinji te također za zaštitu od moljaca i kukca brašnara.

Neizostavna gulilica za krumpir

Maleno i jednostavno pomagalo u koje se kunu i blogerice Nastasja iz Chiarin tanjurić te Urška iz 220 stopinj poševno. Neuništiv nazubljen nož koji oguli sve od rajčice do anansa.

Miješalica pjenjača

Pomagalo s kojim ćete savršene slastice pripremiti i u kamp prikolici ili na jedrilici. Sa snažnim oprugama brzo i učinkovito istuče jaja i vrhnje ili izmiješa smjesu za palačinke.

Sakrijte opis

Pomoć i korisni linkovi

Korisni linkovi
Telefonski broj047 421 246