Gastro

Neovisno o tome jeste li ugostitelj ili prodajete svoje prehrambene proizvode vaš profit ovisi o tome, kako dobro iskoristite sastojke i pohranite ostatke te koliko kvalitetno zapakirate konačni proizvod. Za očuvanje svježine i postojanosti hrane bez utjecaja na njezin izgled ili okus preporučamo vakuumsko pohranjivanje. Vakuumiranje produži svježinu do četiri puta, zato ćete baciti manje hrane, a konačni proizvodi kao što su sir, suho meso, pecivo, začini i sl. će biti primjereno pohranjeni za prodaju i transport. U kategoriji profesionalnih gastro proizvoda ćete naći profesionalne vakuumske posude koje jamče sve prednosti vakuuma u velikim volumenima primjerenim za restorane i picerije te profesionalne kuhinje. U ponudi su još i vakuumski čepovi za boce koji sprečavaju oksidaciju vina i održe kakvoću rujne kapljice i nekoliko tjedana nakon otvaranja. Profesionalni vakuumski aparat Provac 360 upotrijebite za brzo i pouzdano pakiranje većih količina namirnica. Profesionalne vakuumske vrećice su dovoljno široke i za cijeli hljebac kruha te veće komade mesa.

Pročitajte više

Provac 360: profesionalni vakuumski aparat za proizvođače prehrambenih artikala

Stroj za vakuumiranje Provac 360 s dužim vakuumskih kanalom (36 cm) je dostatan potrebama ugostiteljskih i prehrambenih ponuđača. Snaga, brzina i patentirane novosti u kombinaciji sa Statusovim profesionalnim vrećicama za vakuumiranje garantiraju da su namirnice pohranjene kvalitetno i skladno sa strogim higijenskim propisima.

Vakuumsko pohranjivanje u vrećama za vakuumiranje

Vakuumske vrećice su idealna ambalaža za zamrzavanje i Sous Vide kuhanje, pa čak i transport te prodaju. Profesionalna debljina (100 i 120 µm) te certificirani materijali, neškodljivi za namirnice jamče nepropusnost kisika i time očuvanje kvalitete hrane unatoč dugotrajnom pohranjivanju.

Sastojke pohranite u gastro vakuumskim posudama i spriječite širenje mirisa po hladnjači

Pohranjivanje u posudama s poklopcima u bojama HACCP standarda vam omogućuje jednostavnije pronalaženje sastojaka i brži pregled zaliha. Sve volumene možete međusobno složiti jednog na vrh drugog, što vam omogućuje optimalno iskorištavanje prostora u kuhinji.

Vakuumski poklopci za GN posude

Nema potrebe za velike investicije u novo posuđe. Samo nadogradite postojeće gastronorm posude s vakuumskim poklopcima. Puno praktičnije i učinkovitije nego plastična folija za jednokratnu upotrebu!

Gastro električna vakuumska pumpa za vakuumiranje velikih volumena

Profesionalne vakuumske posude s volumenima sve do 10 l ćete brzo i učinkovito zavakumirati s električnom ručnom pumpom. Djeluje bez žica, zato je nadasve praktična u kaotičnim profesionalnim kuhinjama.

Gastro vakuumski čepovi za vino

Vakuumsko možete pohraniti i na pola ispitu butelju vina ili bocu soka te ulja. Vakuumski čepovi sačuvaju miris, okus i boju pohranjenog napitka. Gostima ćete tako uvijek ponuditi samo najkvalitetnije vino, unatoč tome da ste bocu otvorili već dan prije.

Sakrijte opis

Pomoć i korisni linkovi

Korisni linkovi
Telefonski broj047 421 246