Prvi ocijenite ta proizvod!

Aktivni podložak za miša Give Hand a Chance

Aktivni podložak za miša Give Hand a Chance s redovnom primjenom krijepi mišiće karpalnog kanala i sprečava odnosno smanjuje bol u dlanovima. Preporučaju ga i fizioterapeuti. Primjeren je za sve optičke i laserske kompjuterske miševe.

9.29 (70,00 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 9.29 € (70 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Odličan poslovni poklon
Za ljevake i dešnjake

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Radite s računalom i povremeno osjetite neugodan bol u zapešću i dlanovima? Poduzmite nešto što prije i spriječite sindrom karpalnog kanala. Upotrijebite aktivni podložak za miša.

Karpalni kanal

Pri svakodnevnom radu s računalom zapešće, dlan i prste cijelo vrijeme jednako stišćete, zato se pojavljuju bolovi, koje uzrokuje pritisak na medijani živac na korijenu šake. Prvi znak da se pojavljuju problemi su trnci u ruci koji s vremenom napreduju u neugodan bol. U najnaprednijom obliku može doći i do slabijeg osjećaja za dodir te čak do gubitka čvrstog stiska ruke. Intervenirajte u pravo vrijeme i spriječite napredovanje bolesti dok ne dođe do nepopravljivih posljedica.

Kako djeluje aktivni podložak za miša, koji je patentirana svjetska novost?

Zabavljajte se dok radite s računalom i ujedno vježbajte ruke, dlanove i zapešća s aktivnim podloškom za miša. Upotrijebite posebne nastavke te rastegnite i razgibajte prste, dlan i mišiće.

Razgibavanje dlani in prstov z aktivno podlogo za miško
Dlanove i prste možete razgibati tijekom telefonskog razgovora.

Djelujte preventivno te se pobrinite da do bolova uopće ne dođe. A ako su simptomi već prisutni, ublažite ih svakodnevnom vježbom – dovoljno će biti već tijekom telefonskih razgovora ili pretraživanja po internetu.

Podloga Give Hand a Chance je izvrstan poklon

Poklonite inovativnu podlogu za miša svojim najbližim te ih iznenadite praktičnim poklonom – primjerena je za svakoga. Idealna i kao poslovni poklon – kombinaciju boja, napis i logotip možemo prilagoditi vašim željama i grafičkom imidžu vašega poduzeća.

Preporuka fizioterapeuta

“Vrlo korisno pomagalo za sve s poteškoćama zbog sindroma karpalnog kanala, s teniskim ili golferskim laktom i za one, koji žele okrijepiti mišiće dlanova i podlaktica. Omogućuje povećanu kliznost između tetiva i time bolju razmjenu tekućine oko zglobova, što privede do veće mobilnosti živaca u zapešću.”  Izidor Ivanovič, fizioterapeut

Čišćenje

Aktivni podložak za miša po potrebi očistite s vlažnom krpom.

Prste namjestite na žute krugove te ih pomicajte gore – dolje.

Aktivna podloga za miško za razgibavanje prstov

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina 152 g
Dimenzije 10 × 265 × 300 mm

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i