Prvi ocijenite ta proizvod!

Pravokutna vakuumska posuda, 4,5 litre

Pravokutna vakuumska posuda 4,5 litre je najveća vakuumska posuda u ponudi. Upotrijebite ju za pohranjivanje većeg voća i povrća te kruha u komadu. Namirnice ćete u vakuumu zaštititi od propadanja i mušica te tako uštedjeti nekoliko stotina kuna godišnje.

Očisti

130.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Jedete puno voća i povrća, zato vam treba velika posuda za pohranjivanje polovica, koje vam ostanu nakon jednog obroka? Često bacite načeto voće i povrće jer vam sagnjije ili oksidira? Ako još niste isprobali pohranjivanje hrane u vakuumu, onda pročitajte više o njegovim prednostima i vjerujemo da ćete prepoznati koristi za svoje kućanstvo.

 

Zašto vakuumirati?

Vakuum je okoliš bez kisika, koji je jedan između tri elementa, potrebna za razvoj plijesni i bakterija. Sa smanjivanjem oksidacije u vakuumskim posudama tako stvorite uvjete, u kojima se svježina hrane očuva duže. Za vas to znači manje pokvarene i bačene hrane te po podacima istraživanja Europske komisije iz 2016. uštedu do 2200 kn godišnje.

Kako vakuumirati?

Vakuumsko pohranjivanje je jednostavno. Treba vam samo vakuumska posuda i vakuumska pumpa, koja može biti ručna, električna ili čak vakuumski aparat. S nekoliko poteza ručne pumpe ili jednim pritiskom na gumb u slučaju vakuumiranja s električnom pumpom ili aparatom ćete isisati zrak iz posude i usporiti razvoj bakterija i plijesni.

Pravokutna vakuumska posuda volumena 4,5 litre je namijenjena pohranjivanju različitih namirnica

 • Upotrijebite najveću vakuumsku posudu za pohranjivanje svih vrsta voća i povrća, kojim želite produžiti svježinu.
 • 4,5 litarska posuda je dovoljno velika i za pohranjivanje kruha te ostalih pekarskih proizvoda.
 • Primjerena je i za ostatke jela, koje možete zavakuumirane pohraniti u hladnjaku ili zamrzivaču.
 • Upotrijebite pravokutnu vakuumsku posudu volumena 4,5 litre za brzo mariniranje mesa. Vakuumiranje otvori pore mesa, zato se marinada brže upije i već za sat vremena začini meso.
4.5- in 0.5-litrska vakuumska posoda v kuhinji
Najveća vakuumska posuda (volumena 4,5 litre) je dovoljno velika za pohranjivanje različitog povrća, koje će u vakuumu održati vitamine i minerale do 4x duže.

Kvalitetni materijali za dugogodišnju upotrebu

Pravokutna vakuumska posuda 4,5 litre je proizvedena od visokokvalitetnog tritana, koji garantira dugi vijek trajanja vakuumskih posuda. Tritan je neškodljiv za namirnice i bez BPA. Njegova najveća prednost je da ne preuzima boje i mirise iz namirnica s kojima je u kontaktu. Zato možete pojedinačnu posudu koristiti za vakuumiranje različitih namirnica – od aromatičnog luka do kuhanih jela i čak za mariniranje mesa za pečenje na žaru.

3-godišnja garancija kvalitete

Kvalitetu Statusovih proizvoda garantiramo s trogodišnjom garancijom. Za vas to znači da vam besplatno zamijenimo oštećene dijelove ili čak cijelu posudu ako je do oštećenja došlo pri preporučenoj upotrebi. Trebate samo račun.

Mjere 4,5-litarske posude

Pravokutna posuda za vakuumsko pohranjivanje volumena 4,5 litre ima jednaku dužinu i širinu kao 3-litarska posuda, zato ih možete slagati jednu na drugu i tako maksimalno iskoristiti prostor u kuhinji, bilo to na pultu ili u hladnjaku.

 • Dužina: 30 centimetara
 • Širina: 19 centimetara
 • Visina: 16 centimetara

Poseban oblik poklopaca s mogućnošću označavanja datuma

Poklopci vakuumskih posuda za pohranjivanje su oblikovani tako da je posude moguće složiti jednu na vrh druge. Posebno praktično je označavanje datuma s kalendarom tako da nikada nećete zaboraviti kad ste namirnicu pohranili ili do kad ima rok trajanja, još posebno kad pakirate osjetljive namirnice (sir, salama).

Čišćenje vakuumske posude

Vakuumske posude možete čistiti ručno ili u perilici posuđa. Ne koristite gruba sredstva za čišćenje i spužvice da ne oštetite rubove posude te brtve i ventile.

Vakuum znatno uspori proces oksidacije, ali je ne može potpuno zaustaviti, zato je vakuumiranu hranu potrebno pohranjivati u hladnjaku.

 • Posudu zatvorite s poklopcem i pritisnite ručke prema dolje.
 • U okrugli utor na sredini poklopca namjestite ručnu ili električnu pumpicu i zavakuumirajte sadržaj posude.
 • Posudu otvorite tako da s prstom pomaknete ventil na stranu da čujete šum zraka. Ručke preklopite prema gore i odstranite poklopac sa posude.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije 302 × 190 × 160 mm
Boja

bijela, crvena, narančasta, plava, zelena

Materijal

visokokvalitetna plastika Eastman Tritan

Volumen

4,5 l

Oblik

pravokutni

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i