Set manjih pravokutnih vakuumskih posuda, 5-dijelni set

Set manjih pravokutnih vakuumskih posuda je namijenjen vakuumskom pohranjivanju grickalica, ostataka obroka, pekarskih proizvoda te narezanog voća i povrća. Vakuumske posude volumena 0,5 l, 0,8 l, 1,4 l i 2 l te ručnu vakuumsku pumpu preporučamo kao početni set vakuumskog pohranjivanja.

41.00 (308,91 kn)43.80 (330,01 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 300 € godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Želite pohraniti ostatke obroka te ih primjereno zapakirati i za objed na poslu? Statusove vakuumske posude za hranu su najbolji odabir za sigurno nošenje hrane na put. Organizirajte smočnicu i optimalno iskoristite prostor u hladnjaku.

Set manjih vakuumskih posuda: 4 vakuumske posude + vakuumska pumpa

Četiri različiti volumeni vakuumskih posuda garantiraju raznoliku upotrebu za pohranjivanje različitih namirnica u kućanstvu.

  • Upotrijebite najmanju, 0,5 litarsku vakuumsku posudu za pohranjivanje šećera, kave, palente i čaja da ih zaštitite od moljaca i mrava te spriječite gubitak arome.
  • Pravokutna posuda volumena 0,8 litre je među ostalom primjerena i za pohranjivanje manjih komadića sira i salame, slatkih i slanih grickalica te ostataka obroka. S vakuumskim pohranjivanjem usporite oksidaciju, produžite postojanost namirnica i spriječite širenje neugodnih mirisa po hladnjaku.
  • 1,4-litarska posuda je namijenjena pohranjivanju voća i povrća, svježeg mesa, narezaka i sl. Statusove posude ne preuzimaju arome iz pohranjenih namirnica, zato možete jednu posudu upotrijebiti za različite vrste hrane.
  • Veći komadi voća i povrća, kruh, svježe tjestenine, ostaci ručka ili očišćena salata će održati svježinu ukoliko ih zavakuumirate u 2-litarsku pravokutnu vakuumsku posudu.
Set manjih vakuumskih posuda za organiziran hladnjak i kuhinjske ormariće te zdrav obrok na putu.

Vakuumske posude za hranu – kako djeluju i zašto ih koristiti (video)?

Vakuumsko pohranjivanje je najbolji način pohranjivanja namirnica u kućanstvu jer na prirodan način produžite njihovu svježinu. Da bi produžili postojanost hrane za četiri puta, dovoljno je da odstranite zrak iz posude i time smanjite obujam kisika, koji je uzročnik oksidacije hrane. Bez dodavanja ikakvih (štetnih) dodataka kao kod konzerviranja. Mikroorganizmima time porušite idealne uvjete za rast i razvoj te spriječite kvarenje pohranjenih namirnica, gubitak arome i propadanje hranljivih vrijednosti.

Vakuumsko pohranjivanje ne može u potpunosti spriječiti oksidaciju, zato namirnice držite u hladnjaku.

Neugodni mirisi se ne šire izvan vakuumskih posuda

Hrana je u vakuumskim vrećicama i posudama hermetički zatvorena, zato ne dolazi ni do širenja mirisa po zamrzivaču i hladnjaku. To ujedno znači da su vakuumske posude najsigurniji odabir za transport tekućih namirnica. Domaća juha za objed na poslu? Nema problema. Pohranite juhu u 0,8-litarsku posudu na vakuum i bez polijevanja ćete ju prenijeti na posao, gdje ju možete podgrijati u mikrovalnoj pećnici (do 2 minute bez poklopca) te uživati u slasnom domaćem obroku.

Kupnja manjeg seta Statusovih vakuumskih posuda je investicija u kvalitetne posude za pohranjivanje

Vakuumske posude jamče dugogodišnju upotrebljivost jer su izrađene od visokokvalitetnog materijala tritan koji ne preuzima aroma i boja namirnica te je otporan na udarce. Unatoč redovitoj upotrebi i pranju u perilici suđa vakuumske posude Status će vam služiti za svakidašnje pohranjivanje hrane dugi niz godina.

Pametno iskoristite prostor u hladnjaku i kuhinjskim ormarićima

Statusove pravokutne posude su pravi odabir za svaku kuhinju s ograničenim prostorom za pohranjivanje jer su oblikovane tako da što učinkovitije napune raspoloživi prostor. Optimalno iskorištavanje prostora je moguće i zahvaljujući posebnim oblicima poklopaca, koji omogućuju slaganje posuda (čak i različitih volumena) jednog na drugi. Set manjih posuda možete složiti na dvije hrpe – 2- i 1,4-litarsku posudu skupa te 0,5- i 0,8-litarsku posudu skupa – za uređen hladnjak i učinkovito iskorištene ormariće.

Poklopac svake posude ima ugrađen kalendar koji služi označavanju datuma. S kazaljkama možete označiti rok trajanja namirnica ili datum pohranjivanja hrane. Za vas to znači lakši pregled sadržaja hladnjaka i smočnice te jamstvo da ćete baciti manje pokvarene hrane i time uštedjeti prilično visoki iznos godišnje (do 2200 kn).

Održavanje

Pranje vakuumskih posuda je jednostavno. Operite ih ručno ili strojno s uobičajenim sredstvima za posuđe. Nekoliko više pozornosti namijenite pranju silikonskih dijelova da ih ne oštetite s grubim spužvicama.

Vakuumska pumpa ne zahtijeva posebnog održavanja. Ako se zamaže, samo ju obrišite s vlažnom krpom. Po potrebi unutarnju cijev namažite s parafinskim uljem. Ne operite ju u perilici suđa.

Materijali

Vakuumske posude su proizvedene iz tritana bez BPA, poklopci su od ABS plastike, a brtve i ventili od silikona. Svi materijali su sigurni za pohranjivanje hrane.

Zajamčena kvaliteta

Kvalitetu Statusovih slovenskih proizvoda jamčimo s trogodišnjom garancijom.

Pumpicu namjestite na ventil na poklopcu i s nekoliko poteza zavakuumirajte sadržaj posude.

Prikaz vakuumiranja pravokotne vakuumske posode Status z ročno vakuumsko črpalko.
Ručna vakuumska pumpa se može koristiti za vakumsko zatvaranje svih Statusovih vakuumskih posuda.

1

0,5-litarska pravokutna vakuumska posuda

Najmanja vakuumska posuda za pohranjivanje slatkih i slanih grickalica.

2

0,8-litarska pravokutna vakuumska posuda

Vakuumska posuda za pohranjivanje ostataka salata i narezanog voća.

3

1,4-litarska pravokutna vakuumska posuda

1,4-litarska posuda je odlična za pohranjivanje keksa i za užinu na putu.

4

2-litarska pravokutna vakuumska posuda

Najveća posuda u setu je primjerena za pohranjivanje cijelog voća i povrća ili za mariniranje mesa.

5

Ručna vakuumska pumpica

Pumpica je namijenjena vakuumiranju svih Statusovih vakuumskih pomagala.

Mišljenje korisnika

  1. Nath B.

    Vakumske posude svih dimenzija te vakumski aparat već dugo koristimo,…..prava stvar…….

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

bijela, crvena, plava, tamno roza, zelena

Možda će vam se također svidjeti…