Profesionalni vakuumski aparat Provac 360

Vakuumski aparat Provac 360 je Statusov prvi profesionalni aparat za vakuumiranje. Ako proizvodite prehrambene artikle kao što su sirevi, suhomesnati proizvodi, pekarski proizvodi i sl., treba vam snažan vakuumski aparat kojim ćete moći svakodnevno zavakuumirati veće količine namirnica. Provac odlikuje iznimna snaga, brzina i inovativna rješenja za jednostavniju upotrebu. Kvaliteta aparata je zajamčena s čak 5-godišnjom garancijom.

517.62 (3900,01 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Visokokvalitetni materijali
Senzor tekućine
Dupla pumpa
Dugoročno pohranjivanje hrane
Podtlak -900 mbar
U postupku patentiranja
Gastro

Dodatki proizvodu

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Tražite način kako bi što profesionalnije predstavili svoj proizvod te ujedno zajamčili i ambalažu, primjerenu za transport i skladištenje? Trebate vakuumski aparat koji je dovoljno snažan za profesionalnu upotrebu i ujedno jednostavan za korištenje te primjeren za pakiranje većih količina namirnica odjednom? Proizvođači sireva i salama, mesari, lovci i ribolovci, za vas je idealan profesionalni vakuumski aparat Provac 360. Zasnovan je upravo za zahtjevne korisnike koji dnevno pohranjuju veće količine namirnica i ne pristaju na kompromise oko njihove kvalitete.

S vakuumiranjem do veće zarade

Hrana, pohranjena u vakuumu, je zaštićena od oksidacije. To znači da nema prisutnog kisika koji omogućuje razvoj bakterija. Hrana ostane svježa duže, ne pokvari se i ne plijesni. To je još posebice važno kad u hladnjači imate veće količine namirnica te je vaš profit ovisan o tome kako dobro ih iskoristite.

Kvalitetno pakiranje proizvoda za prodaju

Isto tako je kvalitetno pohranjivanje ključno pri pakiranju konačnih proizvoda. Potražnja na trgu je promjenljiva, zato se može dogoditi da će biti prodaja koji tjedan slabija. Proizvodi, pohranjeni u vakuumu, će besprijekorni počekati tjedan ili više do sljedećeg kupca.

Kolut sira zavakuumiran v XL vrečko za vakuumiranje Status.
Vakuumski zapakiran sir je spreman za transport i prodaju.

Vakuumski aparat Provac je primjeren za vakuumiranje svih vrsta namirnica

Neovisno o tome proizvodite li osjetljive produkte ili suhomesnate proizvode, vakuumski aparat Provac 360 ima funkcije koje su primjerene za vakuumiranje različito osjetljivih namirnica.

Automatsko vakuumiranje koristite za vakuumsko pakiranje kompaktnih namirnica kao što su tvrdi sirevi, suhe salame, pršut, orašasti plodovi i sl. Jednim pritiskom na gumb namirnica je vakuumski zapakirana i zavarena u vrećicu za vakuumiranje.

Ručno, pulsirajuće vakuumiranje je primjereno za vlažne i meke namirnice kao što su gljive, svježe meso, riba, voće i povrće. Vakuumirka isisava zrak dok pritišćete na gumb. Kad ga spustite, proces isisavanja se prekine. Na taj način precizno nadzirete koliko zraka će isisati i spriječite da bi se osjetljiva namirnica previše stisnula. Provac 360 ima senzor i spremnik za tekućinu koji sprečava ulazak tekućine u motor. Na tekućinu u aparatu će vas upozoriti i kontrolna lampica Liquid Trap.

profesionalni vakuumski aparat Provac 360 i vakumirana hrana
Više od 20 godina iskustva u segmentu vakuumskih pomagala i sluh za želje kupaca oblikovale su snažan aparat za vakuumiranje i varenje folije kojeg među ostalom odlikuju i neke patentirane novosti.

Jednostavnije vakuumiranje

S posebnom ručkom vakuumski aparat se jednostavno zaključa i zato imate tijekom vakuumskog pakiranja slobodne ruke. Sistem automatskog otvaranja i zatvaranja pokrova Status Smart Open/Lock je u postupku prijave patenta.

Vakuumiranje tekućina

Aparat za vakuumiranje Status Provac ima i funkciju vakuumiranja Statusovih vakuumskih pomagala. S posebnim priključkom možete zavakuumirati čak i tekuće namirnice u vakuumske posude, vakuumski vrč ili u profesionalne vakuumske posude Status. Aparat sam prekine proces vakuumiranja kad je u posudi postignut primjeren podtlak.

Brzo mariniranje u vakuumu

Za brzo mariniranje namirnica upotrijebite 18-minutni automatski program mariniranja Provac marinator. Marinada u vakuumu brže prodre u pore namirnica, zato je dovoljno već pet ciklusa vakuumiranja i spuštanja vakuuma. Nastavak za mariniranje nije uključen u početnom setu. Dokupiti ga možete kod ovlaštenog distributera.

Vakuumski aparat Provac 360: vakumirka s iznimno jakom pumpom 

Dupla pumpa s volumenom pumpanja 30 l/min garantira brzo djelovanje aparata što je vrlo važno kad morate zapakirati veće količine proizvoda uzastopno. Podtlak do – 900 mbar postigne već u nekoliko sekundi. Vakuumiranje sireva još nikada nije bilo tako jednostavno i brzo! Unatoč iznimnoj snazi duple pumpe, motor aparata tijekom djelovanja vas neće oglušiti.

profesionalni vakuumski aparat Status provac 360 pametna traka za varenje
Provac 360 – inovativna rješenja: pametna dupla trak za varenja, obostrana ljepljiva traka Status Stiki, ručka za zaključavanje, hvatač tekućine, …

Pametna vareća traka

Aparat automatsko regulira proces varenja prema temperaturi mehanizma za varenje. Dupla traka za varenje s aktivnim mjerenjem temperature Status Smart Seal System djeluje tako da vakuumski aparat kod uzastopnog vakuumiranja većih količina namirnica treba sve manje vremena za varenje i zato potroši sve manje električne energije. Vrećice su zahvaljujući duplom varu tijesno zatvorene te primjerene i za zahtjevan transport.

Vakuumsko pakiranje većih komada mesa

Status Provac ima duži vakuumski kanal i traku za varenje od ostalih aparata – umjesto 28 čak 36 cm. Za vas to znači da možete zavakuumirati cijeli svinjski kotlet ili cijelo pile u vakuumske vrećice širine 35 cm.  Budite domišljati i vakuumirajte više manjih vrećica odjednom – čak po tri salame odjednom.

Slobodne ruke tijekom vakuumiranja

Za jednostavnije namještanje vrećice u aparat upotrijebite dvostranu ljepljivu traku Status Stiki za višekratnu upotrebu. Vrećice će držati na mjestu i vaše ruke će biti slobodne, a smanjiti ćete i neiskorišten rub vrećica. Za pravilno namještanje ljepljive trake pogledajte upute.

Zašto izabrati profesionalni stroj za vakuumiranje?

Stroj za vakuumiranje Provac 360 idealan je odabir za proizvođače prehrambenih proizvoda, profesionalne kuhinje i za sve, koji svakodnevno vakuumirate velike količine namirnica. Iznimno snažan motor i funkcije za vakuumsko pohranjivanje različitih namirnica garantiraju vam još brže i kvalitetnije vakuumiranje pažljivo proizvedenih dobrota, koje će biti primjerene za skladištenje, transport i prodaju. U pravim uvjetima će čekati na kupca bez da bi promijenile okus, miris ili izgled.

Vakumirka Status Provac ima duplu traku za varenje, koja jamči kvalitetno zatvaranje vrećica.

Zahvaljujući ručki za zaključavanje tijekom vakumiranja imati ćete slobodne ruke.

Prije prve upotrebe namjestite Status Stiki na predviđeno mjesto.

Profesionalna vakuumirka Status z bogatimi dodatki

 

 

 

 

 

 

 

Automatsko vakuumiranje čvrstih i suhih namirnica
 • Namirnicu položite u vrećicu. Između namirnice i ruba vrećice mora ostati 5 cm praznog prostora.
 • Vrećicu namjestite između brtvi do oznake za vrećicu. Status Stiki će ju držati na mjestu i spriječiti njezino gužvanje.
 • Ručka za zaključavanje neka bude u otključanom položaju (UNLOCK).
 • Zatvorite poklopac aparata te ga zadržite nekoliko sekundi. Aparat će automatski zavakuumira i zavari vrećicu.
 • Po končanom postupku se poklopac automatski digne.
 • Vrećicu odstranite s ljepljive trake.
Ručno vakuumiranje vlažnih i osjetljivih namirnica
 • Prije početka vakuumiranja pritisnite gumb MANUAL.
 • Vrećicu namjestite između brtvi do oznake za vrećicu. Status Stiki će ju držati na mjestu i spriječiti njezino gužvanje.
 • Zatvorite poklopac aparata, pritisnite na sredini poklopca i pomaknite ručku za zaključavanje u položaj LOCK.
 • Vrećicu zavakuumirajte s pritiskanjem na gumb PULSE VAC. Aparat isisava zrak dok držite gumb, a kad ga spustite proces se prekine. Kad ocijenite da je isisanog dovoljno zraka ili vidite da se tekućina približava aparatu, prekinite proces vakuumiranja – spustite gumb PULSE VAC.
 • Pritisnite gumb SEAL za varenje. Svijetli lampica SEAL.
 • Kad lampica SEAL ugasi, varenje je gotovo i možete otključati poklopac – ručku pomaknite na UNLOCK.
 • Odstranite zavakuumiranu vrećicu.
Vakuumski aparat Provac 360 prikaz vakuumiranja rib v vakuumski vrečki.
Funkcija Pulse Vac zaustavi isisavanje zraka u trenutku kad spustite gumb.

 

 

 

 

 

 

Vakuumiranje vakuumskih posuda i poklopaca

Uz aparat dobijete i nastavak za vakuumiranje Statusovih vakuumskih posuda, vrča, poklopaca i čepova.

 • Uži kraj nastavka za vakuumiranje posuda priključite na otvor na krajnjem lijevom rubu vakuumskog kanala.
 • Širi kraj nastavka namjestite na ležište oko ventila na posudi i pridržite.
 • Pritisnite gumb CONTAINER.
 • Kad je postignut unaprijed postavljen podtlak, proces vakuumiranja se automatski zaustavi.

1

Najbogatiji početni set

Pri kupnji dobijete i priključak za vakuumiranje posuda.

2

Vrećice za vakuumiranje

Set uključuje 5 vakuumskih vrećica dimenzije 200 x 280 i 5 vrećica dimenzije 120 x 550 mm.

3

Folija u roli

Set uključuje dvije folije u roli dimenzija 280 x 3000 mm i 350 x 3000 mm.

4

Obostrana ljepljiva traka Status Stiki

Olakša namještanje vrećica pri vakumiranju.

5

Nož za foliju

Za jednostavnije rezanje folije na željenu dužino.

Mišljenje korisnika

 1. Slavko K.

  Nekoliko dimljenih plečki,(koje su mi ostale neprodane od Uskrsa), sam onako pošteno zavakuumirao u ove široke role… to će dugo izdržati.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Vrsta pumpe

Volumen pumpanja

Podtlak

-900 mbar

Dužina vakuumskog kanala

360 mm

Dužina

510 mm

Širina

288 mm

Visina

137 mm

Motor

230 V AC (izmjenični elektromotor)

Boja

srebrno-siva

Kanal za nož

ne

Prostor za foliju u roli

ne

Integriran nož

ne

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i