Prvi ocijenite ta proizvod!

Vrećice za vakuumiranje XL, 350 x 400 mm, 25 kom (samo za Provac)

Vrećice za vakumiranje veličine 350 x 400 mm upotrijebite za pohranjivanje pršuta u komadu, cijelog koluta sira ili većih komada mesa te povrća. Primjerene su za vakuumske aparate, koji imaju dovoljno dugu traku za varenje – najmanje 360 mm (Status Provac 360).

12.48 (94,03 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Ponovno upotrebljivo
Dugoročno pohranjivanje hrane
Gastro
Primjerene za Sous Vide kuhanje

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Željeli bi zavakuumirati pršut ili sir u komadu, ali ne nađete primjerenih vakuumskih vrećica? Sada to više nije problem. Vakuumske vreće širine 350 mm su primjerene za pohranjivanje većih komada mesa i drugih velikih namirnica s aparatima za vakuumiranje s dužinom vakuumskog kanala i trake za varenje bar 36 centimetara. Najveće vakumske vrećice iz Statusa su primjerene za Status Provac 360 – profesionalni vakuumski aparat.

Zašto su Statusove vrećice za vakuumiranje bolje od konkurentskih? – pogledajte video

Vreće za vakuumiranje iz Statusa su najdeblje na tržištu. Unutrašnji sloj vrećica je polietilenski (rebrasti sloj sadrži 100 µm, a glatki 80 µm), koji je po svjetskim istraživanjima najbolji odabir za pohranjivanje hrane i bez BPA. Polietilen garantira i optimalno varenje s većinom kvalitetnih aparata na tržištu.

Statusove vrećice imaju najdeblji vanjski sloj poliamida (30 odnosno 20 µm), koji hranu štiti od negativnih utjecaja kisika. Za vas to znači da su namirnice pohranjene kvalitetno i da se sačuvaju sve hranjive vrijednosti i arome do dana upotrebe.

Pri vakuumiranju s vakuumskim aparatom važnu ulogu ima i rebrasti profil, koji kod Statusovih vrećica iznosi čak 0,2 mm. Njegova visina jamči ravnomjerno varenje neovisno od cikla vakuumiranja. Zadatak posebnog uzorka rebrastog profila je da spriječi zastajanje džepića zraka oko zavakuumirane hrane, što bi utjecalo na postojanost pohranjenih namirnica.

najbolje vakumske vrećice
Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

Slovenska kvaliteta

Statusove najveće vakumske vrećice su proizvedene u Sloveniji od europskih materijala, koji s certifikatima jamče neškodljivost za namirnice.

 • Vrećice su bez BPA te neutralne na okus i miris, zato pohranjene namirnice neće imati neugodan okus po plastici iako će biti pohranjene u vrećicama godinu dana i duže.
 • Zahvaljujući kvalitetnoj izradi iz vrhunskih materijala vrećice možete oprati (čak i u perilici suđa) i koristiti više puta.
 • Statusove vrećice preporučamo za sous vide kuhanje jer su materijali primjereni za upotrebu na višim temperaturama.

Ekstra velike vrećice za vakuumiranje rješavaju poteškoće pri pohranjivanju velikih komada mesa

Najveće vakumske vrećice koristite za pohranjivanje:

 • rebara u komadu,
 • cijele ribe,
 • koluta sira,
 • hljebca kruha te
 • bundeve i ostalog povrća u komadu.

Za najbolje rezultate pri vakuumiranju preporučamo upotrebu Statusovog profesionalnog aparata za vakuumiranje Provac 360 s vakuumskim kanalom dužine 36 centimetara.

Zavakuumiran hlebec kruha, kolut sira in rebra v kosu na belem ozadju.
Proizvođači sireva, mesari i pekari ćete moći svoje proizvode vakuumsko pohraniti u jednom komadu.

Pohranjivanjem u vakuumske vrećice zaštitite namirnice

Vakuumsko pohranjivanje značajno ograniči negativan utjecaj kisika na namirnice, zato su postojane duže te bogatije arome, okusa i s više hranjivih tvari. Vakuumsko pohranjivanje u vrećicama je primjereno za sve vrste namirnica:

 • za voće i povrće,
 • kruh, savijače i kekse,
 • suho i svježe meso,
 • oraščiće i suho voće te
 • ribe i sir.

Vakuumiranje ograniči utjecaj kisika na namirnice ali ga ne može u potpunosti spriječiti, zato preporučamo da namirnice držite u hladnjaku.

Status Stiki

Status Stiki vam pomaže pri namještanju vrećice u aparat. Vrećica se već na dodir zalijepi na obostranu ljepljivu traku Stiki, zato je vi ne trebate držati. Olakša vam i ravnanje vrećice za postizanje kvalitetnog vara bez bora.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i