Prvi ocijenite ta proizvod!

Vrećice za vakuumiranje XL, 350 x 400 mm, 100 kom (samo za Provac)

Vrećice za vakuumiranje XL u pakiranju po 100 komada su namijenjene domaćoj i profesionalnoj upotrebi. Dovoljno su velike za vakuumsko pohranjivanje većih komada mesa, povrća i sireva. Kompatibilne su s vakuumirkama koje imaju dovoljno dugu traku za varenje (bar 360 mm) – preporučujemo Status Provac 360.

39.55 (297,99 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Ponovno upotrebljivo
Dugoročno pohranjivanje hrane
Gastro
Primjerene za Sous Vide kuhanje

Dodatki proizvodu

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Želite zavakuumirati veći komad mesa ili pršuta, ali ne možete naći dovoljno velike vakuumske vrećice? Proizvodite sir i trebate kvalitetnu ambalažu za svoj proizvod da ga primjereno zapakirate za transport i prodaju? Profesionalne vrećice za vakumiranje Status garantiraju kvalitetno pohranjene namirnice i vakumiranje bez poteškoća -> pogledajte video za obrazloženje.

Vrećice za vakuumiranje širine 350 mm

Vrećice za vakuumiranje XL su namijenjene vakuumskom pohranjivanju većih namirnica, koje želite zaštititi od oksidacije. Namirnice s vakuumiranjem zaštitite od propadanja i produžite njihovu postojanost do četiri puta. Odstranjivanjem kisika iz ambalaže onemogućite razvoj mikroorganizama, zato hrana više mjeseci (čak i više od godinu dana) sadrži prvobitan okus, aromu i boju.

XL vreće za vakuumiranje upotrijebite za veće namirnice u komadu

Profesionalne vrećice za vakumiranje XL, veličine 350 x 400 mm, su dovoljno velike za pohranjivanje:

  • većih komada svježeg i suhog mesa,
  • koluta sira,
  • veće ribe,
  • većih pekarskih proizvoda kao što su hljebac kruha ili savijača,
  • velikog povrća kao što su bundeve.

Folija za vakuumiranje iz Statusa je neutralna po mirisu i okusu, zato pohranjena hrana nema okus i miris po plastici.

Statusove vreće za vakuumsko pohranjivanje su u skladu s najstrožim propisima o pohranjivanju hrane

Za kvalitetno pohranjivanje živeži u vakuumu preporučamo upotrebu vakuumskih vrećica Status, koje su rezultat višegodišnjih istraživanja i razvoja, zato zadovoljavaju najstrože propise za pohranjivanje hrane. Proizvedene su od kvalitetnih materijala, kojih kombinacija jamči nepropusnost i kvalitetno varenje na većini vakuumskih aparata u ponudi na tržištu.

najbolje vakumske vrećice
Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

U čemu se Statusove vrećice za vakuumiranje razlikuju od konkurentskih?

Statusova folija za vakuumiranje je dvoslojna, čime garantira nepropusnost od vanjskih utjecaja i sigurno pohranjivanje svih vrsta namirnica za zamrzavanje i sous vide kuhanje.

Nepropusnost Statusovih vrećica garantira najdeblji vanjski sloj poliamida – 30 odnosno 20 µm. To je najveći sadržaj poliamida u vrećicama na tržištu. Poliamid djeluje kao zid za vanjske utjecaje kao što su kisik i arome drugih namirnica.

Unutrašnji sloj folije je od polietilena koji se ubraja među najbolje materijale za pohranjivanje hrane i jamči nepropusno zatvaranje vrećica s varenjem. Debljina polietilena je u rebrastom dijelu folije 100 µm, a u glatkom 80 µm. Oba materijala su bez BPA i sigurna za upotrebu s hranom.

Statusova dvoslojna folija debljine 100 i 130 µm je najkvalitetnija i najdeblja folija za vakuumiranje u ponudi na tržištu te je primjerena za domaću i profesionalnu upotrebu. Pazite samo da vaš aparat za vakuumiranje ima dovoljno dug vakuumski kanal i traku za varenje (bar 36 cm).

Mislili ste da je rebrasti profil na Statusovim XL vakuumskim vrećicama samo dio izgleda?

Od ključne važnosti za kvalitetno vakuumsko pakiranje je i milimetarski uzorak na rebrastom sloju folije. Vakuumskom aparatu naime omogućuje da učinkovito isisa zrak iz vrećice, bez ostataka zračnih mjehurića oko pohranjene namirnice. Važna je i visina rebrastog profila. 0,2 mm visok rebrasti profil daje Statusovim vrećicama ključnu prednost kod više uzastopnih ciklusa vakuumiranja. Jamči naime da su sve vrećice zavakuumirane i zavarene ravnomjerno i nepropusno bez obzira radite li 5. ili 50. ciklus vakuumiranja. Kod tanjih konkurentskih vrećica se često dogodi da ih zadovoljivo zavakuumirate u nekoliko prvih cikala, a onda je trak za varenje previše vruć, zato se otope i vakuum popusti. Savjetujemo vam da za kvalitetno vakuumsko pohranjivanje namirnica za domaću upotrebu i za prehrambene proizvode za prodaju koristite Statusove vreće za vakuumiranje i vakuumski aparat Status Provac.

Materijali    

Statusove vreće za vakuumiranje su izrađene od europskih materijala s certifikatima za sigurnu upotrebu s hranom. Proizvode se u Sloveniji pod neprestanim nadzorom kvalitete. Vrećice su testirane za upotrebu u zamrzivaču i za sous vide kuhanje.

Za jednostavnije vakuumiranje koristite Status Stiki

Ako teško namjestite vrećicu u vakuumski kanal tijekom vakuumiranja, preporučamo korištenje obostrano ljepljive trake Status Stiki. Na nju se vrećica zalijepi već na dodir, zato ju ne trebate držati. Sprečava i gužvanje vrećice te time zajamči kvalitetan var, koji zadrži vakuum sve dok ne odrežete vrh vrećice. Status Stiki možete kupiti u našoj internetskoj trgovini.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i