Prvi ocijenite ta proizvod!

Vakuumska posuda za dječju hranu, 0,15 litre

Vakuumska posuda za dječju hranu volumena 0,15 litre je prilagođena pohranjivanju obroka za bebe. Pripremite jela unaprijed te ih vakuumsko spremite da sačuvate važne hranljive tvari. Kvalitetni materijali bez BPA jamče neškodljivost po namirnice i potpuno sigurnu upotrebu čak i kod najmlađih.

4.78 (36,01 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Prelazak na čvrstu hranu kod beba donosi puno izazova, koji još dodatno opterete već i tako naporne dane novopečenih mama. Ponekad je dijete tako gladno da bez suza ne može dočekati obrok, drugi put odbija svu pripremljenu hranu. Olakšajte si pripremu obroka za svog malog gurmana s vakuumskim posudama za dječju hranu.

Iskoristite vrijeme kad dijete spava za pripremu obroka na zalihu. Pohranjivanje u vakuumu vam garantira da će kašice i jela, pripremljena po metodi „beba vođa dohrane“, održati kvalitetne hranljive vrijednosti, a vi ćete moći gladnom djetetu već kod prvih znakova gladi ponuditi hranljiv i zdrav obrok.

Vakuumiranje očuva vitamine i minerale

Vakuumsko pohranjivanje je najbolji način pohranjivanja hrane jer na potpuno prirodan način produži postojanost i svježinu hrane. Odstranjivanjem zraka i time kisika spriječite oksidaciju, koja je glavni uzročnik kvarenja namirnica. Kisik je, naime, hrana bakterija, koje uzrokuju gnjiljenje, gubitak vitamina i minerala te neugodne mirise. S vakuumiranjem spriječite propadanje hrane bez štetnih dodataka ili promjenu okusa hrane. Zato je to najbolji odabir za pohranjivanje obroka za najmanje.

baby posudice za dohranu
Baby posudice za dohranu su odlične i nakon prve bebine godine. Izvrsne su za pohranjivanje kvasca, začina i umaka.

Kvalitetni materijali bez BPA

Statusove vakuumske posude za dječju hranu su proizvedene od najkvalitetnijih materijala, koji jamče sigurno pohranjivanje jela bez mogućnosti kontaminacije s neželjenim tvarima. Posude su izrađene od visokokvalitetnog tritana, koji je bez BPA i ne preuzima boje i mirise iz hrane. Poklopci su od ABS plastike, a ventil i brtve od silikona. Svi materijali su neškodljivi za namirnice i potpuno sigurni za kontakt s hranom. 

Vakuumske posude za dječju dohranu su primjerene i za podgrijavanje

Kvalitetni materijali vakuumskih posuda garantiraju dugogodišnju upotrebu, iako ih perete u perilici posuđa, zamrzavate ili podgrijavate u mikrovalnoj pećnici (do dvije minute bez poklopca). Posude će i nakon nekoliko godina upotrebe održati prvobitan sjaj i boju jer se za razliko od konkurentskih na njima ne sakuplja kamenac i ne preuzimaju boje iz pohranjenih namirnica.

Vakuumske posude za bebe upotrijebite za grickalice, kašice i »BLW jela«

Slobodno vrijeme neka mame iskoriste za odmor i obnovu snaga jer je odmorena mama najbolja mama. Vakuumsko pohranjivanje omogućuje da jela pripremite unaprijed odnosno skuhate veće porcije i pohranite ostatke te ih ponudite sljedeći dan ili zamrznete za cijeli mjesec. Dječje vakuumske posude su primjerene za pohranjivanje kuhanih jela te voćnih i povrtnih užina.

Vakuumske posode za otroško hrano s kašicami in BLW prigrizki v naravi.
Vakuumske posudice su odlične i za pohranjivanje BLW obroka.

Vakuumske posude su najbolji odabir za pohranjivanja prigrizaka u šetnji

Vakuumska posuda za dohranu beba se hermetički zatvori, zato je primjerena i za pohranjivanje obroka za na put. Pripremite kašicu ili čak juhu te ju uzmite sa sobom u park. Sadržaj vakuumske posude se u torbi neće proliti jer je za otvaranje potrebno popustiti vakuumski ventil.

Posudice za pohranjivanje dječjih obroka se slažu jedna na drugu

Poklopci posudica za bebe su oblikovani tako da ih složite jednu na drugu i iskoristite prostor u hladnjaku i zamrzivaču. Na poklopcima je i kalendar koji omogućuje označavanje datuma pohranjivanja namirnica ili njihov rok trajanja. Tako zbog drugih briga nećete zaboraviti, kad ste pripremili koji obrok.

Vakuumske posude za pohranjivanje hrane za bebe su primjerene i za začine te ostale sitne namirnice

Kad vaše dijete već lijepo jede s odraslima i posudice više ne trebate, možete ih iskoristiti za pohranjivanje začina, polovice kvasca, raznih umaka pa čak i neprehrambenih predmeta kao što su vijci, baterije, ukrasi za kosu, pribadače i sl.

Oranžna in zelena vakuumska posodica Status z granolo na leseni podlagi.
Mini vakuumske posudice su primjerene za pohranjivanje obroka za na put.

Vakuumska posuda za dječju hranu: održavanje

Vakuumske posude operite ručno ili u perilici posuđa s uobičajenim sredstvima za pranje. Ne upotrebljavajte strugala i grube spužve da ne oštetite dijelova, koji služe za zatvaranje.

Vakuumska posuda za dječju hranu: volumen i dimenzije

Pojedinačna posudica ima volumen 0,15 l. Dimenzije posudica bez pokrova su približno 8 x 8 x 3,5 centimetara.

Za vakuumiranje je potrebna ručna ili električna vakuumska pumpa, koju kupite posebno.

Vakuumiranje uspori oksidaciju, ali ju ne može potpuno zaustaviti, zato preporučamo da pripremljena jela i namirnice držite u hladnjaku.

  • Posudicu zatvorite s poklopcem i pritisnite ručke prema dolje.
  • Pumpicu namjestite na sredinu poklopca.
  • Višekratnim vučenjem i pritiskanjem pumpice isisajte zrak iz posudice dok ne osjetite blagi otpor.
  • Posudicu otvorite tako da s kažiprstom odklonite ventil na poklopcu na stranu (čuje se šum zraka). Ručke na poklopcu preklopite prema gore i odstranite poklopac iz posudice.
Vakuumiranje otroške posodice z ročno vakuumsko črpalko.
Kašice i ostali obroci će u vakuumu održati hranjive vrijednosti.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dimenzije 108 × 88 × 53 mm
Boja

narančasta, sinje plava, tamno roza, zelena

Materijal

visokokvalitetna plastika Eastman Tritan

Oblik

kvadratni

Volumen

0,15 l

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i