Prvi ocijenite ta proizvod!

Veće vrećice za vakuumiranje, 280 x 360 mm, 100 kom

Veće vrećice za vakuumiranje su namijenjene pohranjivanju većih komada svježeg i suhog mesa te voća i povrća. Kupnjom većeg, 100-dijelnog seta uštedite i napravite zalihu vrećica za kolinje i za pripremu zimnice. Sa Statusovim vrećicama namirnice pohranite kvalitetno te im produžite postojanost.

30.70 (231,31 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 30.70 € (231.31 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Ponovno upotrebljivo
Dugoročno pohranjivanje hrane
Primjerene za Sous Vide kuhanje
Primjerene za upotrebu na svim vak. aparatima

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Kupnja najkvalitetnijih vrećica za vakuumiranje se isplati jer vam jamče učinkovito vakuumiranje, sigurno pohranjivanje u zamrzivaču bez opasnosti od poderotina i mogućnost višekratne upotrebe. Vakuumske vrećice 100-set – kvalitetno i povoljno!

Statusove vakuumske vrećice povoljno u 100-setu: za domaću i profesionalnu upotrebu 

Proizvodnja folije za vakuumiranje se u Statusu odvija pod budnim nadzorom razvojnog i kontrolnog odjela. Strojeve i procese svake godine prilagođavamo da zajamčimo vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Vakuumske vrećice su proizvedene na sjedištu poduzeća u Sloveniji. Materijali su isključno europskog porijekla i imaju sve potrebne certifikate, koji jamče sigurnu upotrebu s hranom.

Kriteriji kvalitetnih vreća za vakuumiranje

Za kvalitetu vrećica su uz pravilnu kombinaciju materijala vrlo važni još i njihova debljina te rebrasti profil. Debljina garantira dobro varenje, a rebrasti profil učinkovito isisavanje zraka s vakuumskim aparatom.

Poliamid za nepropusnost i polietilen za kvalitetno varenje

Veće vrećice za vakuumiranje iz Statusa se sastoje od poliamida na vanjskoj strani i polietilena na unutarnjoj. Poliamid je odgovoran za nepropusnost vrećica i štiti pohranjene namirnice od kisika, koji bi prouzročio oksidaciju i kvarenje. Statusova folija za vakuumiranje sadrži 20 µm poliamida, što je više od svih konkurentskih vrećica na tržištu. Polietilen na unutarnjoj strani jamči kvalitetno zatvaranje vrećica s varenjem. U rebrastom sloju ima 100 µm, a u glatkom 80 µm PE. Istraživanja su pokazala da je među najboljim materijalima za pohranjivanje hrane.

Status vrećice za vakumiranje
Statusove vrećice su među najkvalitetnijima na tržištu. Njihova debljina, kombinacija materijala i rebrasti sloj jamče vakuumiranje bez poteškoća – čak i kad vakuumirate 50 uzastopnih vrećica.

Najdeblje vrećice za vakuumiranje na tržištu

Vrećice za vakuumiranje s dva sloja po 120 µm i 100 µm su primjerene i za profesionalnu primjenu, npr. za pakiranje sireva i suhomesnatih proizvoda za prodaju, jer su dovoljno jake da spriječe puknuća za vrijeme skladištenja i transporta.

Jeste se ikad pitali, zašto su vrećice za vakuumiranje rebraste, a ne glatke?

Vreće za vakuumiranje moraju biti rebraste jer bi se dva glatka sloja folije tijekom vakuumiranja zalijepila i spriječila isisavanje dostatne količine zraka. Poseban uzorak omogućuje da je isisavanje zraka brzo i učinkovito te da oko namirnice ne ostanu mjehurići zraka.

0,2 milimetra za kvalitetnije varenje

Visina rebrastog profila jamči da se vrećice kvalitetno zavare u više uzastopnih ciklusa vakuumiranja. Statusov profil je visok 0,2 mm, zato su vrećice primjerene za upotrebu na većini kvalitetnih vakuumskih aparata te su kvalitetno zavarene tako u 5. kako i u 50. ciklu vakuumiranja.

PREPORUKA! Ako se pri vakuumiranju susrećete s poteškoćama i vrećice vam ispuste vakuum provjerite, kakve vrećice koristite jer problem najvjerojatnije nije u aparatu.

Statusove vreće za vakuumiranje su primjerene i za profesionalnu upotrebu

Veće vrećice za vakuumiranje dimenzije 280 x 360 mm su namijenjene pohranjivanju svih vrsta namirnica u kućanstvu i za pakiranje prehrambenih proizvoda za prodaju.

100-dijelni set vrećica za vakuumiranje će u srednje velikom kućanstvu biti dovoljan za:

  • pohranjivanje svježeg i suhog mesa s kolinja;
  • zamrzavanje povrća i voća za zimnicu;
  • za produživanje postojanosti hrane (sir, salama) u hladnjaku i
  • za pohranjivanje svih drugih namirnica, kojima želite produžiti postojanost.

Kvalitetni materijali omogućuju pranje vrećica u perilici suđa i višekratnu upotrebu.

U slučaju profesionalne upotrebe Statusove vrećice jamče da je namirnica pohranjena nepropusno i da održi perfektan okus i aromu čak i nakon dužeg skladištenja ili transporta.

Vrećice za sous vide kuhanje

Veće vreće za vakuumiranje su neutralne na miris i okus te bez BPA, zato ih slobodno koristite i za sous vide kuhanje. Pogledajte recept za Sous Vide sabljarku, koji smo pripremili u sudjelovanju s Ana-Marijom iz Da mi je nešto slatko.

Kako spriječiti gužvanje vakuumske vrećice tijekom vakuumiranja?

Za lakše vakuumiranje s aparatom upotrijebite samoljepljivu traku Status Stiki, koja će držati vrećicu na mjestu i spriječiti njezino gužvanje tijekom vakuumiranja. Vrećica se već na dodir zalijepi na samoljepljivu traku, zato imate pri vakuumiranja slobodne ruke. Raspoloživa za kupnju u internetskoj trgovini Status.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i