Prvi ocijenite ta proizvod!

Vakuumski aparat Home 280

Vakuumski aparat Home 280 je odličan odabir za svakodnevno pohranjivanje namirnica u kućanstvima. Jednostavan za upotrebu, ali vrlo pouzdan i siguran zahvaljujući senzorima za tekućinu i pregrijavanje. Razvijen i proizveden u Sloveniji.

175.00 (1318,54 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 175 € (1318.54 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Materijal bez BPA
Tiho djelovanje
Senzor tekućine
Jednostavna upotreba
Dugoročno pohranjivanje hrane
Podtlak -750 mbar

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Vakuumski aparat Status Home 280 je najnoviji aparat za vakuumiranje i varenje iz Statusa. Razvili smo ga za sigurno i pouzdano čuvanje hrane u kućanstvima.

Zašto odabrati Status Home 280 aparat za vakuumiranje?

Home 280 je idealan za čuvanje namirnica koje se kupuju tjedno ili za pakiranje manjih količina hrane svakodnevno. Na primjer, možete kupiti veće količine mesa na akciji ili od farmera i vakuumirati ga po porcijama. Svježe meso možete čuvati u zamrzivaču do 18 mjeseci. To znači da ćete uvijek imati sastojke za ručak pri ruci.

Vakuumski uređaj Home 280 ima tri funkcije vakuumiranja za različite vrste hrane:

  • Automatsko vakuumiranje bez zaključavanja poklopca. Prikladno za suhe i čvrste namirnice (suhomesnati proizvodi, orašasti plodovi, tvrdi sir). Aparat automatski vakuumira i zavari vrećicu kad postigne prethodno postavljeni podtlak od -750 mbar.
  • Ručno vakuumiranje za vlažne i osjetljive namirnice poput svježeg mesa, voća i povrća. Pomoću tipke start – stop zaustavite pumpu prije nego što tekućina dosegne traku za zavarivanje ili prije nego što se namirnice deformiraju.
  • Vakuumiranje posuda i drugih Statusovih vakuumskih pomagala poput vakuumskih posuda, univerzalnih vakuumskih poklopaca. Odlično rješenje za spremanje juha i umaka.
vakumiranje posuda s vakumskim aparatom Status
Status Home 280 – vakuumiranje posude. Priključak za vakuumiranje je uključen pri kupnji.

Home 280 je nadgrađena verzija najprodavanijeg vakuumskog aparata

Home 280 je nadogradnja najprodavanijeg Statusovog vakuumskog aparata HomeVac 500. Dodali smo mu senzore za tekućinu i pregrijavanje za sigurno pakiranje svih vrsta namirnica.

Senzor za tekućinu

Senzor za tekućinu zaustavi aparat u slučaju usrkavanja tekućine iz namirnice. Tako je motor aparata zaštićen, jer se tekućina skupi u posudici u vakuumskom kanalu. Lampica Liquid Trap vas opozori da morate očistite i osušiti vakuumski kanal i posudicu.

senzor za tekućinu vakuumski aparat Status
Zahvaljujući zaštitnoj funkciji Liquid Trap (senzor za tekućinu), aparat neće morati na servis zbog usisane tekućine.

Senzor za pregrijavanje

Senzor za pregrijavanje zaustavi uređaj u slučaju pregrijavanja. To se dogodi ako si ciklusi rada prebrzo slijede jedan za drugim. Za nesmetan rad, slijedite uputama za upotrebu i radite 120-sekundnu pauzu između svakog ciklusa rada. To je dovoljno vremena da stavite hranu u vrećicu ili izrežete nove vrećice iz folije. Nakon 45 minuta hlađenja, možete nastaviti rad.

Vakuumiranje je potpuno prirodan način pohranjivanja

Vakuumsko pakiranje produžuje postojanost hrane za četiri puta. Smanjenjem otpadne hrane u kućanstvu uštedjeti ćete više od 300 € godišnje po osobi.

Vakuumiranje je potpuno prirodan način skladištenja jer ne utječe na okus ili teksturu spremljene hrane. Više o tome pročitajte u članku.

Vrhunska kvaliteta Statusovih aparata jamči dugogodišnju uporabu

Kad biramo materijale za naše proizvode, kvaliteta i prikladnost za upotrebu s hranom su naše osnovni uvjeti. Statusovi proizvodi su izrađeni za više generacija. Investiranjem u kvalitetne proizvode smanjujete količinu otpadne hrane i otpadne plastike.

Za najbolje rezultate preporučujemo Statusove vrećice za vakuumiranje

Kvaliteta vakuumskih vrećica je jedan od najvažnijih faktora u postupku vakuumiranja. Vrećice moraju biti dovoljno debele, imati rebrasti profil visine najmanje 0,2 mm i biti izrađene od pravilne kombinacije materijala. Ako su vrećice pretanke, one se otope i zalijepe prije nego što uređaj izvuče zrak iz vrećice. Korisnici u tom slučaju misle da nešto nije u redu s uređajem. U stvarnosti, krive su vrećice loše kvalitete. Za najbolje rezultate vakuumiranja preporučujemo Statusove vrećice i folije u roli. Dostupne su u različitim dimenzijama i pakiranjima.

Vakuumske posude za svakodnevno pohranjivanje

Za spremanje hrane za svakodnevnu uporabu, preporučamo Statusove vakuumske posude. Dostupne su u različitim volumenima i oblicima. Sigurno ćete pronaći odgovarajuće za vas:

  • za pohranjivanje unaprijed pripremljenih sastojaka poput sjeckanog povrća i očišćene zelene salate;
  • za ostatke ručka koji će se konzumirati dan ili dva kasnije;
  • za užinu na putu ili na poslu;
  • za zamrzavanje juha i umaka.

Priključak za vakuumiranje posuda je uključen prilikom kupnje aparata.

Vakumske posude Status
Statusove vakuumske posude su primjerene za pohranjivanje svih vrsta namirnica.

Jamstvo kvalitete

Home 280 ima 3-godišnju garanciju.

Početni set uključuje: 3 vakuumske vrećice veličine 200 x 280 mm, 3 vakuumske vrećice veličine 280 x 360 mm, 1 foliju u roli veličine 200 x 1500 mm, 1 foliju u roli veličine 280 x 1500 mm, 5 Status Stiki traka, priključak za vakuumiranje posuda i nož za foliju.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Volumen pumpanja

Dužina vakuumskog kanala

280 mm

Integriran nož

ne

Motor

230 V AC (izmjenični elektromotor)

Podtlak

-750 mbar

Prostor za foliju u roli

ne

Vrsta pumpe

Dužina

418 mm

Širina

200 mm

Visina

100 mm

Boja

bijela, srebrno-siva

Kanal za nož

ne

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i