Prvi ocijenite ta proizvod!

Veće vrećice za vakuumiranje, 280 x 360 mm, 25 kom

Veće vrećice za vakuumiranje su primjerene za pohranjivanje većih komada mesa, kruha, povrća i voća. Izaberite najdeblje vakuumske vrećice na tržištu, koje su primjerene i za višekratnu upotrebu. Namirnice pohranite kvalitetno i sačuvajte njihov puni okus i arome čak i nakon zamrzavanja.

9.16 (69,02 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Ponovno upotrebljivo
Dugoročno pohranjivanje hrane
Primjerene za Sous Vide kuhanje
Primjerene za upotrebu na svim vak. aparatima

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Vrećica vam se tijekom vakuumiranja prebrzo otopi, zato aparat ne isisa dovoljno zraka? Problem nije u aparatu! Provjerite, kakve vrećice koristite. Statusove vrećice za vakumiranje svojim sastavom i debljinom jamče kvalitetno vakuumsko pakiranje namirnica.

Čimbenici koji određuju kvalitetu vrećica za vakuumiranje

Vrećice za vakumiranje moraju biti primjerene debljine i primjerenog sastava jer ta dva čimbenika ključno utječu na proces i kvalitetu vakuumiranja. Statusove vakuumske vreće su najdeblje na tržištu. Glatki sloj mjeri 100 µm, a rebrasti 130 µm. To znači da se vrećice tijekom pohranjivanja u zamrzivaču neće poderati, meso neće biti žarko, a povrće i voće će bolje sačuvati hranljive vrijednosti.

najbolje vakumske vrećice
Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

Od čega su izrađene vrećice za vakuumsko pohranjivanje?

Vakuumske vrećice su izrađene iz kombinacije poliamida (PA) i polietilena (PE). PA i PE su važni jer jamče nepropusnost vrećica i dobro zatvaranje odnosno varenje.

Statusove vrećice imaju 30 odnosno 20 µm debeli vanjski sloj poliamida, koji jamči nepropusnost. To je najdeblji sloj PA u vrećicama na tržištu. Namirnice su potpuno zaštićene od vanjskih utjecaja, kao što su zrak i arome. Drugi materijal koji je odgovoran za dobro zatvaranje vrećica varenjem je polietilen. Taj se nalazi u unutarnjem sloju vrećica te je siguran za pohranjivanje hrane, što znači da zavakuumirane namirnice nemaju neugodan okus ili miris po plastici.

Važan je i uzorak rebraste folije

Poseban oblik kanala rebrastog sloja jamči da je zrak učinkovito odstranjen iz vrećice i da oko namirnice nema malih mjehurića zraka. Folije za vakuumiranje moraju biti rebraste bar na jednoj strani jer bi se dva glatka sloja tijekom vakuumiranja prebrzo zalijepila i zato bi bio proces isisavanja zraka iz cijele vrećice praktički nemoguć. Visina rebrastog profila je kod Statusovih vrećica 0,2 mm i ima važnu ulogu pri kvalitetnom vakuumiranju vrećica kod više uzastopnih ciklusa.

Materijali vrhunske kvalitete s certifikatima

Vakuumske vrećice Status su proizvedene u Sloveniji od materijala europskog porijekla. Kvalitetni materijali jamče da su vrećice:

 • nepropusne,
 • neškodljive za namirnice,
 • neutralne na miris i okus,
 • primjerene za višekratnu upotrebu i
 • upotrebljive kao vrećice za Sous Vide kuhanje.

Zašto vakuumirati?

Vakuum u vrećicama stvorite s isisavanjem zraka s aparatom za vakuumiranje. To znači da odstranite kisik, koji je hrana bakterija i tako zaustavite propadanje hrane. Namirnice su postojanije i svježe do četiri puta duže. Za vas to znači manje bačene hrane i kvalitetno pohranjivanje namirnica u zamrzivaču, koje tako ne preuzimaju mirise drugih namirnica ili samog zamrzivača. Hrana, zavakuumirana u kvalitetne vrećice, će i nakon dugotrajnog zamrzavanja imati isti okusa kao na dan pakiranja. Ispecite kruh ili orahnjaču te ih vakuumsko pohranite i zamrznite. Nenajavljene goste ćete moći brzo poslužiti s ukusnim domaćim zalogajima.

Vrećice za vakumiranje dimenzije 280 x 360 mm su primjerene za vakuumsko pakiranje:

 • većih komada svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda,
 • kruha, peciva i savijače,
 • voća i povrća za zimnicu,
 • oraha i lješnjaka.

Status Stiki

Pri vakuumiranju s vakuumskim vrećicama i Statusovim aparatima za vakuumiranje posao si možete olakšati s upotrebom obostrano ljepljive trake Status Stiki, pomoću koje se vrećica zalijepi na rub aparata, zato ju ne morate držati. Stiki omogućuje štednju vrećica i folije te jamči da se vrećice tijekom vakuumiranja neće gužvati.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina 577 g
Dimenzije 195 × 280 × 40 mm

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i