Blog

Pomagala za pohranjivanje hrane za kućne ljubimce

Većina među nama tretira kućnog ljubimca kao člana obitelji. Tome primjereno posvetimo puno pozornosti pripremi te pohranjivanju hrane za psa, mačku ili kojeg druge životinjice. U Statusovoj ponudi nalazi se nekoliko pomagala s kojima ćete uštedjeti vrijeme i novac pri pripremi i pohranjivanju hrane. Pogledajte Statusove savjete za pohranjivanje hrane za kućne ljubimce.

pomagala za kućnog ljubimca
Power Seal zatvarači su odlični za brikete, a univerzalni vakuumski poklopci za konzerve.

Univerzalni vakuumski poklopci

Vakuumski poklopci nepropusno zatvore posude s ravnim rubom. Odlični su za zatvaranje konzerva hrane ili čak cijele zdjelice s ostacima hrane. Sad možete kupiti veća pogodnija pakiranja iako imate samo jednog ljubimca. Konzervu bez brige spremite u hladnjak jer se mirisi neće širiti zahvaljujući vakuumskom zatvaranju.

Vakuumski poklopci su na raspolaganju u pet dimenzija – na poveznici dolje provjerite koji vam najbolje odgovara.

Vakuumske vrećice

Neki vlasnici i ljubimci se kunu u sirovo meso. U tom slučaju je najbolje pripremiti zalihe svježeg mesa u zamrzivaču. Iskoristite akcijske ponude i nabavite veće količine mesa ili jetrice po ugodnijim cijenama. Doma ga razporedite po porcijama primjerenim za vašu životinju, vakuumirajte i zamrznite. Vakuumiranjem izvučete zrak iz vrećice, zato je zamrzivač dobro iskorišten i ostane dovoljno mjesta za vaša jela.

Power Seal zatvarači za vrećice

Power Seal kvačice za vrećice su odlične jer vrećice zatvore po dužini bez gužvanja. Primjerene su za zatvaranje svih vrećica i nepropusno će zatvoriti suhu hranu tako da se miris neće širiti po kuhinji. Na zadovoljstvo vaših četirinožnih prijatelja briketi će ostati hrskavi i aromatični.

Vakuumske posude

Onima, koji hranu za ljubimce kuhate sami, preporučamo pohranjivanje u vakuumskim posudama. Skuhajte veću količinu te ju spremite u hladnjak u vakuumskoj posudi. Vakuum produži postojanost hrane za 4x puta, zato ćete moći napraviti zalihu za 14 dana. Posude se nepropusno zatvore, zato neće doći do miješanja neugodnih mirisa.

Imate još koji savjet za pohranjivanje hrane za kućne ljubimce?

Dijelite objavu