Blog

Prednosti sušenja u sušilici za voće – zdravo, ukusno, ekonomično

Znate li da možete pripremiti ukusne i zdrave grickalice od voća tijekom cijele godine? Pročitajte zašto bi sušilica za voće trebala biti neizostavan dio vaše kuhinje.

Zadržite okus voća i nutritivnu vrijednost

Sušilica vam omogućuje da voće sušite na niskim temperaturama, čime se čuva prirodni okus i nutritivna vrijednost. Sušeno voće koje sami pripremite nema umjetnih sladila i konzervansa koje možete pronaći u trgovinskim proizvodima.

sušilica voća i povrća
Metalno kučište sušilice pomaže kod štednje električne energije jer zadržava temperaturu.

Smanjite otpad

Tijekom uspješne sezone voća često bude puno pa ga ne možete pojesti prije nego se pokvari. Sušenjem možete produžiti trajnost voća i smanjiti količinu biološkog otpada. Voće možete sačuvati za kasniju upotrebu, a da ne izgubi svoju kvalitetu.

Napravite voćni čips i jedite zdrave slatke grickalice. Koristite rezač šnitar za jednakomjerne šnite.

Uštedite novac

Jeste li ikad usporedili cijene sušenog voća i svježeg voća? Sušenje voća kod kuće je ekonomična alternativa kojom štedite novac i istovremeno uživate u kvalitetnom i zdravom suhom voću.

Zdrava hrana

Sušeno voće je izvrsna zamjena nezdravih grickalica. Bez dodanih šećera ili konzervansa, sušeno voće je prirodno slatko i bogato vitaminima, vlaknima i antioksidantima.

Bez umjetnih sladila i aroma. Samo prirodni šećer voća!

Pripremite raznolike grickalice

Pripremite različite domaće grickalice – koliko ima voća toliko različitih poslastica možete napraviti! Sušite jagode, jabuke, banane, šljive, smokve i još mnogo toga. Vaša djeca će obožavati ove ukusne i zdrave delicije.

domaći rezanci sušenje
Sušilica nije samo za voće i povrće. Ima još puno mogućnosti sušenja.

Sušilica za voće iz Statusa je metalna i zato jednostavna za upotrebu i održavanje. Dostupna je u dvije veličine – 14 l i 30 l, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara količini voća koje želite sušiti i veličini vašeg stana.

Kupnjom sušilice dobivate mnogo – to je investicija u zdravlje i uštedu. Počnite uživati u ukusnim, zdravim grickalicama koje možete pripremiti kod kuće.

Dolje možete naći još nekoliko korisnih savjeta za jednostavnije ili efikasnije sušenje. Prenesite besplatnu knjižicu.

Trikovi i savjeti za sušenje namirnica

Upišite e-adresu na koju ćemo vam poslati besplatnu knjižicu savjeta i trikova za sušenje namirnica.
Dijelite objavu