Blog

Zašto izabrati Status?

Već ste nekoliko puta bili u dilemi koju marku vakuumskog aparata odabrati? I vas je premamila niska cijena vakuumirke i rola u diskontnim trgovinama? Ako zahtijevate kvalitetu, onda je EU porijeklo pravi odabir! Uz sigurne certificirane materijale dobivate i podršku po kupnji te uslužan servis.

Proizvedeno u Sloveniji, EU

98 % Statusovih proizvoda je razvijenih i proizvedenih u Sloveniji, točnije u Metliki. A što to znači za vas? To znači da ima proces proizvodnje visoke standarde kvalitete i neprestanu kontrolu kako bi vi na kraju dobili besprijekoran proizvod.

Vrijedne ruke naših suradnika koji sastavljaju vakuumirke su iznimno precizne. Rade tako dobro kao da bi radili za sebe jer bi baš tu vakuumirku mogao kupiti susjed, prijatelj ili rođak.

koju marku vakuumskog aparata odabrati
Pohranjivanje suhih salama i sireva za prodaju.

Neka se čini još i tako neobično, ali to da nemaju norme koja bi ih požurivala kao radnike u drugim poduzećima, je još dodatan čimbenik za dobre rezultate. Važan je kvalitetan proizvod, a ne što više proizvoda. Svaki vakuumski aparat se prije pakiranja i testira kako bi se uvjerili da djeluje besprijekorno.

24 godine razvoja

Status nije nov proizvođač u ovom segmentu nego je već iskusno poduzeće prisutno u 40 država širom svijeta. Kroz te 24 godine djelovanja mnogo smo naučili, istraživali i razvijali te testirali puno prototipova, čak i proizvode drugih proizvođača, zato smo postali pravi znalci vakuumskog pohranjivanja hrane.

 koju marku vakuumskog aparata odabrati? za dobro djelovanje vakuumskog aparata je važno koristiti kvalitetne vakumske vrećice
Vakuumske vrećice su nepropusne i deblje (100 / 130 μm) od ostalih vrećica na tržištu.

Vakuumske vrećice su prošle mnoštvo testiranja i poboljšanja, zato su zasigurno najbolje na tržištu – potpuno nepropusne jer bi već mala količina zraka mogla utjecati na kvalitetu pohranjenih namirnica. To se događa s većinom ostalih vakuumskih vrećica, koje su na policama različitih trgovina.

I znate što je još super? Ako doma slučajno već imate vakuumirku te je ne želite mijenjati jer dobro radi, onda za najbolje rezultate pohranjivanja koristite Statusove vakuumske vrećice. Njihova kvaliteta se odražava i u tome da ih možete koristiti sa svim vodećim markama vakuumskih aparata na tržištu.

Garancija

Znate da ne bi trebali imati garanciju za neelektrične proizvode? Ali ju svejedno imamo. Zašto? Jer vjerujemo u kvalitetu svih naših proizvoda.

mlada družina pripravlja kosilo
Garancija na sve artikle proizvedene u Sloveniji.

Na električne aparate je obavezna 2-godišnja garancija, koju možete kod nas uvažavati za vakuumske aparate i električne pumpe te Sous Vide kuhalosušilicu. Profesionalni vakuumski aparat Provac 360 ima čak 5 godina garancije, a sva vakuumska i kuhinjska pomagala (proizvedena u Sloveniji) 3 godine garancije.

Najvjerojatnije garancije nećete uvažavati – jer je naša proizvodnja tako usavršena da će bilo koji proizvod – bio to vakuumski aparat, vakuumska posuda, rezač ili mlinac – djelovati besprijekorno još mnogo godina po preteku garancije.

Servis i pomoć kupcima

Od većine stranih poduzeća se razlikujemo i u tome da smo dostupni i nakon kupovine. Čak i preko telefona kad trebate brzinski savjet ili rješavanje manjih poteškoća.

uslužan servis i pomoć na svakom koraku. naše djelatnice će vam pomoći koju marku vakuumskog aparata odabrati
Naše prodavačice će vam rado pomoći.

Čini vam se da je djelovanje vakuumskog aparata znanstvena fantastika? Pripremite vakuumirku i nazovite našu trgovinu. Savjetnica će vas voditi kroz postupak vakuumiranja. Na kraju ćete se složiti s nama da je upotreba aparata sasvim jednostavna.

materijali statusovih pomagala su sigurni za zdravlje
Vakuumiranje hrane je jednostavno kao dječja igra.

Telefonom smo riješili već nekoliko kolinja jer se znalo dogoditi da je bio razlog za neispravan aparat samo pogrešno namještena vrećica za vakuumiranje.

U slučaju da se pomagalo ošteti po preteku garancije, nemojte ga baciti! Nazovite nas i možda možemo oštećeni dio zamijeniti ili proizvod popraviti. Tako će vaš aparat ili kuhinjsko pomagalo opet raditi sljedećih 10 godina!

Nadamo se da smo vam pomogli riješiti dilemu “Koju marku vakuumskog aparata odabrati?” – Izaberite kvalitetu za cijeli život – izaberite Status.

Koristite već koji Statusov proizvod? Napišite nam kako se je uklopio u vašu kuhinju.

Dijelite objavu