Prvi ocijenite ta proizvod!

Gastro vakuumska pumpa BVP300

Gastro električna vakuumska pumpa je namijenjena profesionalnoj upotrebi za vakuumiranje gastro vakuumskih posuda i GN poklopaca. S izuzetnom snagom pumpanja od 24 litre/ minutu brzo i učinkovito zavakuumira velike volumene posuda (čak do 10 litara).

92.77 (698,98 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 92.77 € (698.98 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Visokokvalitetni materijali
Jednostavna upotreba
Gastro
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Vakuumske posude za profesionalnu upotrebu su izvrstan način pohranjivanja namirnica u profesionalnim kuhinjama, gdje se zahtijeva visoka učinkovitost iskorištavanja namirnica i brz radni proces. Za vakuumiranje velikih volumena Statusovih gastro posuda je najbolji odabir snažna, profesionalna vakuumska pumpa BVP300.

S pametnim pohranjivanjem u vakuumu do profita

Vakuumsko pohranjivanje produži svježinu namirnica za četiri puta. To za restorane i druge profesionalne kuhinje znači da ćete imati više vremena za potrošnju namirnica i posljedično baciti manje hrane. Sve to će rezultirati većem profitu. Namirnice su u vakuumskim posudama pohranjene bez kisika, zato se njihovo kvarenje, razvoj plijesni i gubitak hranljivih tvari i aroma uspore.

S gastro vakuumskom pumpom ćete profesionalne vakuumske posude uvijek zavakuumirati na primjeran podtlak koji jamči produženu postojanost namirnica.

Vakuumiranjem:

 • produžite postojanost,
 • očuvate vitamine i minerale,
 • spriječite širenje mirisa te
 • sačuvate okus.

Profesionalna električna vakuumska pumpa Status BVP300

Gastro vakuumska pumpa je namijenjena vakuumiranju gastro vakuumskih posuda u restoranima, picerijama, profesionalnim kuhinjama i drugim ugostiteljskim lokalima sa svježim sastojcima. Njezina upotreba je praktična i prilagođena brzom radnom procesu u profesionalnim kuhinjama;

 • djelovanje bez kabela. To za vas znači manje lamatanja i briga da bi se kabeli namočili u hranu ili da bi išta srušili s pulta;
 • dvije jednocilindrične pumpe ispumpaju 24 l/min (volumen pumpanja). To se može mjeriti s boljim vakuumskim aparatima na tržištu;
 • Izuzetno jaka litij-ionska baterija.
 • Prikladna postaja za punjenje koja služi i kao praktičan stalak s kojim ćete imati pumpu uvijek pri ruci na pultu.
 • Proces vakuumiranja je po pritisku na gumb automatski te se zaustavi kad postigne unaprijed nastavljen vakuum.
prikaz vakuumiranja gastro vakuumske posode z gastro črpalko
Posude su zavakuumirane na primjeran podtlak jednim pritiskom na gumb.

Gastro vakuumska pumpa je prilagođena upotrebi u profesionalnim kuhinjama

Snažna pumpa s velikim volumenom ispumpa zrak iz velikih vakuumskih posuda u nekoliko sekundi. Očistite i narežite voće i povrće te ih pohranite u gastro vakuumske posude, tako ćete očuvati njihovu svježinu nekoliko dana. Zavakuumirajte i na hladnom mjestu pohranite ostatke hrane, koji su ostali na kraju radnog dana. Sljedeći dan će biti primjereni za upotrebu te punog okusa i arome.

 • Picerije: pica majstori, pripremite se na povećan promet vikendom i narežite salamu, naribajte sir, narežite luk, papriku i šampinjone te sve ostale sastojke za pice. S gastro pumpom ih pohranite u profesionalne vakuumske posude, gdje će očuvati svježinu cijeli dan. Što ostane možete upotrijebiti i sutra ili preksutra.
 • Hoteli i moteli: pripremite se na doručak – narežite različite salame, kobasice i sireve, očistite i narežite svježe voće i povrće te kruh. Namirnice pohranite u gastro vakuumske posude i zavakuumirajte s profesionalnom pumpom da sačuvate arome i svjež okus.
 • Restorani: zavakuumirajte začinjeno meso i okus pečenih odrezaka će biti još bogatiji. Pore mesa se u vakuumu otvore, zato marinada brže i dublje prodrije u unutrašnjost.
 • Smuti barovi: smoothiji zahtijevaju puno narezanog voća, koje je pri velikoj navali kupaca teško pripremiti usput. Preporučamo da se prije otvaranja temeljito pripremite. Sastojke pohranite u vakuumske posude, koje ćete najučinkovitije zavakuumirati s gastro električnom pumpom.
 • Barovi: šnite limuna, krastavaca, naranči, ananasa i drugog voća za koktele će u dvolitarskim gastro vakuumskim posudama održati svježinu cijeli tjedan. A vi ćete smanjiti usputno pripremanje dekoracija, koje zahtijeva puno vremena.
 • Vrtići i škole: narezan luk, rajčica i paprika, jabuke i kruške … će u vakuumu biti svježi 4x duže. Zato ćete ih moći djeci ponuditi za popodnevnu užinu ili sljedeći dan kad će zahvaljujući vakuumskom pohranjivanju biti isto tako puni vitamina i minerala.

Održavanje i čišćenje

Pred prvom upotrebom precizno pročitajte upute za upotrebu. Pumpu pohranite na dohvat ruke, ali izbjegavajte kontakt s vodom. Posebno čišćenje nije potrebno jer nije u doticaju s hranom. Ako se gastro pumpa zamaže, obrišite ju vlažnom mekanom krpom.

Materijali

Kućište gastro električne pumpe je od ABS plastike, koja je izdržljiva i jednostavna za održavanje, brtva je silikonska, a baterija litij-ionska.

Pumpu namjestite na zatvorenu gastro vakuumsku posudu i pritisnite gumb za aktiviranje vakuumiranja. Pumpa u posudi automatski kreira vakuum.

prikaz vakuumiranja gastro vakuumske posode z gastro črpalko

Za punjenje pumpe upotrijebite bazu, koja je ujedno i praktičan stalak.

Dvig črpalke z roko

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…