Prvi ocijenite ta proizvod!

Gastro vakuumska pumpa BVP300

Gastro električna vakuumska pumpa je namijenjena profesionalnoj upotrebi za vakuumiranje gastro vakuumskih posuda i GN poklopaca. S izuzetnom snagom pumpanja od 24 litre/ minutu brzo i učinkovito zavakuumira velike volumene posuda (čak do 10 litara).

110.00 (828,80 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana: 110 € (828.8 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Visokokvalitetni materijali
Jednostavna upotreba
Gastro
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 300 € godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Vakuumske posude za profesionalnu upotrebu su izvrstan način pohranjivanja namirnica u profesionalnim kuhinjama, gdje se zahtijeva visoka učinkovitost iskorištavanja namirnica i brz radni proces. Za vakuumiranje velikih volumena Statusovih gastro posuda je najbolji odabir snažna, profesionalna vakuumska pumpa BVP300.

S pametnim pohranjivanjem u vakuumu do profita

Vakuumsko pohranjivanje produži svježinu namirnica za četiri puta. To za restorane i druge profesionalne kuhinje znači da ćete imati više vremena za potrošnju namirnica i posljedično baciti manje hrane. Sve to će rezultirati većem profitu. Namirnice su u vakuumskim posudama pohranjene bez kisika, zato se njihovo kvarenje, razvoj plijesni i gubitak hranljivih tvari i aroma uspore.

S gastro vakuumskom pumpom ćete profesionalne vakuumske posude uvijek zavakuumirati na primjeran podtlak koji jamči produženu postojanost namirnica.

Vakuumiranjem:

 • produžite postojanost,
 • očuvate vitamine i minerale,
 • spriječite širenje mirisa te
 • sačuvate okus.

Profesionalna električna vakuumska pumpa Status BVP300

Gastro vakuumska pumpa je namijenjena vakuumiranju gastro vakuumskih posuda u restoranima, picerijama, profesionalnim kuhinjama i drugim ugostiteljskim lokalima sa svježim sastojcima. Njezina upotreba je praktična i prilagođena brzom radnom procesu u profesionalnim kuhinjama;

 • djelovanje bez kabela. To za vas znači manje lamatanja i briga da bi se kabeli namočili u hranu ili da bi išta srušili s pulta;
 • dvije jednocilindrične pumpe ispumpaju 24 l/min (volumen pumpanja). To se može mjeriti s boljim vakuumskim aparatima na tržištu;
 • Izuzetno jaka litij-ionska baterija.
 • Prikladna postaja za punjenje koja služi i kao praktičan stalak s kojim ćete imati pumpu uvijek pri ruci na pultu.
 • Proces vakuumiranja je po pritisku na gumb automatski te se zaustavi kad postigne unaprijed nastavljen vakuum.
vakumiranje Status gastro xarec posuda
Posude su zavakuumirane na primjeran podtlak jednim pritiskom na gumb.

Gastro vakuumska pumpa je prilagođena upotrebi u profesionalnim kuhinjama

Snažna pumpa s velikim volumenom ispumpa zrak iz velikih vakuumskih posuda u nekoliko sekundi. Očistite i narežite voće i povrće te ih pohranite u gastro vakuumske posude, tako ćete očuvati njihovu svježinu nekoliko dana. Zavakuumirajte i na hladnom mjestu pohranite ostatke hrane, koji su ostali na kraju radnog dana. Sljedeći dan će biti primjereni za upotrebu te punog okusa i arome.

 • Picerije: pica majstori, pripremite se na povećan promet vikendom i narežite salamu, naribajte sir, narežite luk, papriku i šampinjone te sve ostale sastojke za pice. S gastro pumpom ih pohranite u profesionalne vakuumske posude, gdje će očuvati svježinu cijeli dan. Što ostane možete upotrijebiti i sutra ili preksutra.
 • Hoteli i moteli: pripremite se na doručak – narežite različite salame, kobasice i sireve, očistite i narežite svježe voće i povrće te kruh. Namirnice pohranite u gastro vakuumske posude i zavakuumirajte s profesionalnom pumpom da sačuvate arome i svjež okus.
 • Restorani: zavakuumirajte začinjeno meso i okus pečenih odrezaka će biti još bogatiji. Pore mesa se u vakuumu otvore, zato marinada brže i dublje prodrije u unutrašnjost.
 • Smuti barovi: smoothiji zahtijevaju puno narezanog voća, koje je pri velikoj navali kupaca teško pripremiti usput. Preporučamo da se prije otvaranja temeljito pripremite. Sastojke pohranite u vakuumske posude, koje ćete najučinkovitije zavakuumirati s gastro električnom pumpom.
 • Barovi: šnite limuna, krastavaca, naranči, ananasa i drugog voća za koktele će u dvolitarskim gastro vakuumskim posudama održati svježinu cijeli tjedan. A vi ćete smanjiti usputno pripremanje dekoracija, koje zahtijeva puno vremena.
 • Vrtići i škole: narezan luk, rajčica i paprika, jabuke i kruške … će u vakuumu biti svježi 4x duže. Zato ćete ih moći djeci ponuditi za popodnevnu užinu ili sljedeći dan kad će zahvaljujući vakuumskom pohranjivanju biti isto tako puni vitamina i minerala.

Održavanje i čišćenje

Pred prvom upotrebom precizno pročitajte upute za upotrebu. Pumpu pohranite na dohvat ruke, ali izbjegavajte kontakt s vodom. Posebno čišćenje nije potrebno jer nije u doticaju s hranom. Ako se gastro pumpa zamaže, obrišite ju vlažnom mekanom krpom.

Materijali

Kućište gastro električne pumpe je od ABS plastike, koja je izdržljiva i jednostavna za održavanje, brtva je silikonska, a baterija litij-ionska.

Pumpu namjestite na zatvorenu gastro vakuumsku posudu i pritisnite gumb za aktiviranje vakuumiranja. Pumpa u posudi automatski kreira vakuum.

prikaz vakuumiranja gastro vakuumske posode z gastro črpalko

Za punjenje pumpe upotrijebite bazu, koja je ujedno i praktičan stalak.

Dvig črpalke z roko

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i