Prvi ocijenite ta proizvod!

Pravokutna vakuumska posuda, 2 litre

Pravokutnu vakuumsku posudu volumena 2 litre upotrijebite za pohranjivanje većih komada voća i povrća te unaprijed pripremljenih obroka, kojim ćete s vakuumiranjem produžiti svježinu i tako smanjiti količinu pokvarene hrane, koju bacite u smeće.

14.07 (106,01 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Čini vam se da u vašem kućanstvu bacate previše hrane i želite si olakšati pripremu svakodnevnih obroka? Vrijeme je da počnete pohranjivati vakuumsko i na taj način uštedite pri kupovanju hrane. Status vakuumska posuda volumena 2 litre će vam odlično poslužiti za spremanje povrća i voća.

Vakuumsko pohranjivanje uštedi vrijeme i novac

Vakuumiranjem produžite postojanost hrane na prirodan način. Treba vam samo vakuumska posuda i pumpa da stvorite vakuum – prostor bez kisika. Kisik je naime glavni krivac za propadanje hrane jer je osnovni element, koji mikroorganizmi trebaju za rast i razvoj. Odstranjivanjem kisika iz vakuumske posude uništite optimalne uvjete za nastanak plijesni i razvoj bakterija te tako bez dodataka usporite kvarenje namirnica. Za vas to znači da ćete na najjednostavniji način smanjiti količinu pokvarene hrane u kućanstvu i uštedjeti zahvaljujući rjeđim izletima u trgovine.

Vakuumsko shranjena živila v vakuumskih posodah Status različnih volumnov.
Statusove vakumske posude su primjerene za pohranjivanje sirove i kuhane hrane.

Iskoristite prednosti vakuuma i usprkos mnogim obavezama svojoj obitelji pripremite svježe i punovrijedne obroke. Skuhajte jela unaprijed kad imate vremena te ih pohranite u pravokutnu vakuumsku posudu. Jelo će u hladnjaku počekati do tjedan dana, a u zamrzivaču nekoliko mjeseci.

Vakuum i zdrava prehrana

U vakuumu se i vitamini i minerali bolje očuvaju jer ne dolazi do oksidacije. Kupite svježe voće i povrće kod lokalnog poljoprivrednika ili na obližnjoj tržnici te ih pohranite u pravokutnoj 2-litarskoj vakuumskoj posudi Status. Tako možete biti sigurni da svojim bližnjima nudite najkvalitetnije sezonske namirnice, pune dragocjenih hranljivih tvari.

Vakuumiranje je jednostavno   

Sve što trebate su vakuumske posude i vakuumska pumpa. S nekoliko poteza pumpe isisate zrak, stvorite vakuum i zaštitite hranu od propadanja. Za brže i jednostavnije pumpanje zraka upotrijebite električnu pumpu ili posebnu funkciju Statusovog vakuumskog aparata.

Prednosti vakuumskog pohranjivanja u vakuumskim posudama Status  

Uz produživanje svježine i postojanosti namirnica vakuumiranje je odlično rješenje i za sprečavanje širenja neugodnih mirisa po hladnjaku. Vakuumske posude se hermetički zatvore, zato arome namirnica ostanu u posudama. To znači i da su vakuumske posude najbolji odabir za prenošenje tekućina.

Pravokutne vakuumske posude su oblikovane za maksimalno iskorištavanje raspoloživog prostora

Poseban oblik posuda i vakuumskih poklopaca omogućuje da optimalno iskoristite prostor u kuhinji. Složite posude jednu na drugu i organizirajte smočnicu te si olakšajte pregled pohranjene hrane u hladnjaku.

Mariniranje u vakuumu

Pravokutna vakuumska posuda volumena 2 litre je idealna za mariniranje mesa za žar. Pore namirnica se u vakuumu otvore, zato marinada lakše i brže prodrije u unutrašnjost. To znači da za meso više ne trebate brinuti dan prije piknika, nego je dovoljno ako ga začinite dva sata prije i zavakuumirate u vakuumsku posudu. Pun okus zajamčen!

Pravokutne vakuumske posude su proizvedene od najkvalitetnijih materijala

Statusove plastične posude su izrađene od za namirnice neškodljivog materijala Eastman tritan, koji je bez BPA. Njegova važna prednost je i to da se pri dodiru s hranom ne oboji i ne preuzme njezinih aroma. Poklopci su od ABS plastike, a brtve silikonske.

Pravokutna vakuumska posuda za svestranu upotrebu u kuhinji

Kvalitetni materijali jamče široku primjenu Statusovih vakuumskih posuda. Koristiti ih možete za zamrzavanje ostataka ručka ili unaprijed pripremljenih jela, koje možete podgrijati u mikrovalnoj pećnici (do dvije minute bez poklopca).  Vakuumske posude su namijenjene pohranjivanju različitih namirnica jer ih pohranjena jela neće obojiti ili kako drukčije trajno oštetiti.

Trogodišnja garancija

Kvalitetu Statusovih vakuumskih i drugih pomagala jamčimo s trogodišnjom garancijom (osim za vakuumske aparate). To znači da vam u roku od tri godine od kupnje besplatno zamijenimo sve oštećene dijelove, koji su nastali pri pravilnoj upotrebi. Trebate samo potvrdu o kupnji.

Vakuum uspori, ali ne može u potpunosti spriječiti oksidaciju, zato zavakuumiranu hranu uvijek pohranite u hladnjaku.

  • Posudu zatvorite s poklopcem i pritisnite ručke prema dolje.
  • U okrugli utor na sredini poklopca namjestite ručnu ili električnu pumpicu i zavakuumirajte sadržaj posude.
  • Posudu otvorite tako da s prstom pomaknete ventil na stranu da čujete šum zraka. Ručke preklopite prema gore i odstranite poklopac sa posude.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dimenzije 233 × 156 × 119 mm
Boja

bijela, crvena, plava, zelena

Materijal

visokokvalitetna plastika Eastman Tritan

Oblik

pravokutni

Volumen

2 l

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i