Prvi ocijenite ta proizvod!

Pravokutna vakuumska posuda, 3 litre

Pravokutnu vakuumsku posudu volumena 3 litre upotrijebite za vakuumsko pohranjivanje cijelog voća i povrća, očišćene salate te kroasana i drugih pekarskih proizvoda. Zahvaljujući vakuumiranju konzumirate namirnice s boljim hranljivim vrijednostima i smanjite količinu bačene hrane.

Očisti

115.00 kn

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500.00 kn
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Tražite posudu u kojoj bi mogli pohraniti cijele jabuke ili svježe pečeno pecivo? Želite produžiti svježinu hrane bez da bi promijenili njezin prvobitan okus? Rješenje je vakuumsko pohranjivanje.

 

Vakuum u kuhinji

Vakuumsko pohranjivanje je najprirodniji način produživanja svježine namirnica. Postupak je jednostavan. Koristeći vakuumsku pumpu odstranite kisik iz posude i time spriječite razvoj plijesni i bakterija, koje uzrokuju kvarenje namirnica. Sa sprečavanjem oksidacije produžite postojanost hrane do četiri puta i time stvorite uvjete za bolju postojanost minerala i vitamina. Za vas ima dvije ključne prednosti – baciti ćete manje pokvarene hrane i jesti kvalitetnije namirnice!

primerjava vakuumsko shranjenega korenčka in korenčka, izpostavljenega zraku
Usporedba vakuumski pohranjene mrkve i mrkve, koja je bila ispostavljena kisiku.

Pravokutna vakuumska posuda 3 litre je primjerena za pohranjivanje većih namirnica

Upotrijebite 3-litarsku pravokutnu posudu na vakuum za:

 • cijelo ili narezano voće i povrće, koje će u vakuumu održati više vitamina.
 • pohranjivanje kruha i drugih pekarskih proizvoda, koji će očuvati svježinu te se neće isušiti.
 • pohranjivanje ostataka jela, koji će u hladnjaku počekati nekoliko dana i moći ćete ih u istoj posudi i podgrijati u mikrovalnoj pećnici.
 • zamrzavanje tekućih jela kao što su juhe, umaci i gulaš, koje ne možete zavakuumirati u vakuumske vrećice.
 • sigurno prenošenje svih vrsta namirnica, čak i tekućih jer su zavakuumirane posude hermetički zatvorene, zato se sadržaj neće proliti tijekom transporta.
 • mariniranje mesa za žar. Pore mesa se u vakuumu otvore, zato marinada lakše prodrije u namirnice te je sam proces mariniranja puno brže gotov.

Pravokutna vakuumska posuda ima poklopac s dvije posebne funkcije

Poklopci vakuumskih posuda su izrađeni promišljeno i služe pametnom iskorištavanju prostora u kuhinji. Trolitarska pravokutna vakuumska posuda ima iste mjere kao 4,5-litarska, zato ih možete slagati jednu na drugu i time maksimalno iskoristiti prostor u hladnjaku ili na pultu.

Često vam se dogodi da zaboravite kako dugo imate koju namirnicu u hladnjaku? Pomozite si s kalendarom na poklopcu vakuumske posude. Označite dan i mjesec kad ste namirnicu pohranili ili njezin rok trajanja.

Pravokutna vakuumska posuda je izrađena od vrhunskih materijala

Za izradu vakuumskih posuda koristimo vrhunske materijale, koji proizvodima garantiraju dugi životni vijek. Eastman tritan je otporan na udarce i primjeren za upotrebu u zamrzivaču i mikrovalnoj pećnici. Oprati ih možete i u perilici posuđa.

Kakvoću posuda jamčimo s trogodišnjom garancijom

Pravokutna vakuumska posuda volumena 3 litre ima trogodišnju garanciju, što za vas znači da vam uz potvrdu o kupnji besplatno zamijenimo moguće oštećene dijelove. 

Povjerit ćemo vam još nekoliko preporuka kako možete iskoristiti prednosti vakuuma da si olakšate odnosno skratite pripremu svakodnevnih obroka:

 • očistite zelenu salatu te ju pohranite u pravokutnoj vakuumskoj posudi volumena 3 litre. Upotrijebite i cjedila da spriječite gnjiljenje zbog kontakta s vodom.
 • skuhajte duplu porciju gulaša ili graha, polovicu pohranite u trolitarsku posudu na vakuum i zamrznite. Na radni dan pun obaveza će ručak biti spremljen još brže.
 • dan ili dva prije očistite i narežite luk, češnjak, paradajz, papriku i drugo povrće, koje vam treba za povrtni umak ili juhu te ih zavakuumirajte u pravokutnu vakuumsku posudu i pohranite u frižider. Kuhanje jela će biti gotovo brže, a hladnjak bez neugodnih mirisa po luku jer se arome u vakuumu ne šire.

Vakuumiranje znatno smanji utjecaj oksidacije, ali je ne može sasvim spriječiti, zato preporučamo da zavakuumiranu hranu držite u hladnjaku.

 • Posudu zatvorite s poklopcem i pritisnite ručke prema dolje.
 • U okrugli utor na sredini poklopca namjestite ručnu ili električnu pumpicu i zavakuumirajte sadržaj posude.
 • Posudu otvorite tako da s prstom pomaknete ventil na stranu da čujete šum zraka. Ručke preklopite prema gore i odstranite poklopac sa posude.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije 302 × 190 × 118 mm
Boja

bijela, crvena, narančasta, plava, zelena

Materijal

visokokvalitetna plastika Eastman Tritan

Oblik

pravokutni

Volumen

3 l

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i