Prvi ocijenite ta proizvod!

Set okruglih vakuumskih posuda, 5-dijelni

Set okruglih vakuumskih posuda upotrijebite za pohranjivanje najrazličitijih namirnica kojim želite produžiti postojanost. Vakuumsko pohranite ostatke ručka, grickalice za na put ili žitarice i čajeve. S vakuumiranjem zaštitite namirnice od propadanja i gubitka arome.

25.20 (189,87 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 300 € godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Trebate doze za pohranjivanje namirnica, koje nisu samo lijepe, nego se i nepropusno zatvore te tako produže postojanost pohranjenih namirnica i sprečavaju gubitak arome? Ako želite urediti smočnicu i namirnice 100 % zaštititi od štetočina, onda izaberite Statusove posude na vakuum.

Upotreba 5-dijelnog seta okruglih vakuumskih posuda

5-dijelni set okruglih vakuumskih posuda je prvenstveno namijenjen pohranjivanju namirnica u kuhinjskim ormarićima, ali je odličan odabir i za pohranjivanje ostataka obroka te voća i povrća kojima ćete s vakuumiranjem produžiti svježinu.

  • 0,75-litarska posuda je namijenjena pohranjivanju šećera, kave, začina, grickalica i ostalih sličnih namirnica. Koristiti ju možete i za umake, salate, deserte i sl.
  • Okrugla vakuumska posuda volumena 1,5 litre dovoljno je velika za vakuumiranje tjestenina i riža, žitarica, brašna, suhog voća i sl.
  • U setu dobijete i dva okrugla cjedila koja su namijenjena pohranjivanju hrane, za koju ne želite da stoji u vodi.
  • Vakuumska pumpa je neophodna za vakuumsko zatvaranje posuda te je priložena setu posuda.
Vse dimenzije okroglih vakuumskih posod Status z živili.
Sve volumene okruglih vakuumskih posuda možete slagati jednog na drugog i tako pametno iskoristiti prostor u svojoj kuhinji.

Zašto je namirnice bolje držati u vakuumu nego u običnim posudama za pohranjivanje?  

U vakuumu su namirnice zatvorene bez kisika koji uzrokuje oksidaciju. To znači da je razvoj mikroorganizama i plijesni, koji uzrokuju kvarenje hrane i gubitak hranljivih vrijednosti znatno usporen. Vakuumiranje je jedini prirodni način produživanja postojanosti hrane jer vam ne treba ništa drugo nego posuda s vakuumskim ventilom i vakuumska pumpa. Vakuumirajte (osjetljive) namirnice u hladnjaku i uštedite jer ćete tako baciti manje pokvarene hrane.

Namirnice, pohranjene u vakuumu, će biti upotrebljive dulje, ukusnije i hranljivije od onih, koje su bile ispostavljene kisiku u običnim posudama za pohranjivanje. Pogledajte, zašto se isplati koristiti Statusove posude na vakuum.

Vakuumsko zapakiranu hranu držite u hladnjaku jer vakuumiranje ne može potpuno spriječiti utjecaj kisika.

Za pomno odabrane namirnice odaberite kvalitetne posude za pohranjivanje

Materijali vakuumskih posuda za pohranjivanje su najvažniji čimbenik kvalitetnog pohranjivanja hrane. Manje kvalitetna plastika ima neugodan utjecaj na pohranjene namirnice, koje mogu preuzeti miris po plastici ili čak štetne kemijske tvari. Statusove vakuumske posude su izrađene od visokokvalitetnog tritana, koji je bez BPA i garantira sigurno pohranjivanje hrane u smočnici, hladnjaku ili zamrzivaču bez preuzimanja ikakvih mirisa.

Okrugle vakuumske posude složite jednu vrh druge

Statusov 5-dijelni set okruglih vakuumskih posuda je primjeren i za manje kuhinje, u kojima ste ograničeni s prostorom, namijenjenim pohranjivanju hrane. Okrugle vakuumske posude jednostavno složite jednu na drugu i maksimalno iskoristite prostor u hladnjaku, zamrzivaču ili na radnoj plohi.

Označite datum i uštedite

Timer na poklopcu upotrijebite za označavanje roka trajanja namirnica ili datuma, kad ste ostatke jela pohranili. Neka vas više nikada ne iznenadi pokvarena hrana u hladnjaku ili smočnici. S pametnim pohranjivanjem ćete baciti manje hrane i uštedjeti do 2200 kn godišnje.

Održavanje

Okrugle vakuumske posude operite ručno s uobičajenim, neagresivnim sredstvima za pranje posuđa ili strojno. Pažljivo operite silikonske dijelove i rubove da ih ne oštetite. Pumpu po potrebi obrišite s vlažnom krpom. Za besprijekorno klizanje unutarnju cijev namažite s parafinskim uljem.

Materijali

Posude Status su proizvedene od tritana, poklopci od ABS plastike, a cjedila iz polipropilena. Hermetičko brtvljenje omogućuju silikonske brtve i ventili. Svi materijali su bez BPA i sigurni za upotrebu s hranom.

Garancija na Statusove proizvode

Kakvoću artikala jamčimo s 3-godišnjom garancijom u kojoj se obvezujemo da ćemo u roku od tri godine od kupnje besplatno zamijeniti dijelove proizvoda ili cijeli proizvod s greškom nastalom u proizvodnji ili kao posljedica upotrebe u skladu s uputama.

Za vakuumiranje posude upotrijebite ručnu ili električnu vakuumsku pumpicu.

Vakuumiranje 0,5-litrske okrogle vakuumske posode z električno črpalko BVP100.
Pumpicu namjestite na ventil i pritisnite gumb za početak vakuumiranja.

1

0,75-litarska vakuumska posuda

Najmanja okrugla posuda je idealna za pohranjivanje grickalica i užina za jednu osobu.

2

1,5-litarska vakuumska posuda

Srednja okrugla posuda je odlična za pohranjivanje brašna, čajeva, palente i sličnih namirnica.

3

Okroglo cjedilo

Cjedila upotrijebite za pohranjivanje vlažnih namirnica. U setu su 2 komada.

4

Ručna vakuumska pumpica

Pumpa je primjerena za vakuumsko zatvaranje svih Statusovih posuda.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

bijela, crvena, plava, zelena

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i