Prvi ocijenite ta proizvod!

Okrugla vakuumska posuda, 2,5 litre

Okrugla vakuumska posuda volumena 2,5 litre je u osnovi namijenjena pohranjivanju špageta, koje štiti od lomljenja. Primjerena je i za sve druge tjestenine, brašno i slične namirnice, koje u posudama zaštitite od gubitka svježine i raznih štetočina. Kvalitetna plastika Tritan garantira dugogodišnju upotrebu.

14.60 (110,00 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Visokokvalitetni materijali
Ne upija aroma i boja
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

Do 5 godina garancije na proizvod.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

98 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Vaši kuhinjski ormarići su puni doza za pohranjivanje najrazličitijih oblika, zato je zaliha namirnica nepregledna i često bacite namirnice, kojima je istekao rok trajanja? Svestrana okrugla vakuumska posuda za produživanje roka trajanja hrane će vam pomoći da pregledno uredite kuhinjske police.

Kako uštedjeti s vakuumskim pohranjivanjem?

Vakuumsko pohranjivanje produži rok trajanja namirnica jer uspori procese oksidacije. Odstranjivanjem zraka (i time kisika) iz posude usporite rast bakterija i plijesni, sušenje te gubitak arome i hranljivih tvari. Za vas to znači manje bačene hrane i također rjeđe kupovanje novih namirnica. Na taj način možete uštedjeti više od 2.000 kuna godišnje.

Vakuumirajte i jedite kvalitetnije

Prednost vakuumskog pohranjivanja je i očuvanje hranljivih tvari hrane. Voće i povrće će održati više vitamina, a hrskave namirnice će u posudi bez zraka održati istu strukturu duže vremena.

tri različni volumni okroglih vakuumskih posod z zelenimi pokrovi, odcejalniki in ročno vakuumsko črpalko
Tri različiti volumeni okruglih vakuumskih posuda su primjereni za pohranjivanje različite hrane – od tjestenina i žitarica, do prigrizaka i ostataka jela.

Okrugla vakuumska posuda za raznoliku upotrebu

Glavna funkcija vakuumskih posuda je produživanje postojanosti pohranjenih namirnica. Uz to su odlične i za:

  • sprečavanje širenja neugodnih mirisa po hladnjaku;
  • pohranjivanje aromatičnih namirnica jer s hermetički zatvorenim poklopcima očuva arome;
  • zaštita namirnica od moljaca, žohara, muha i mrava;
  • transport tekućih namirnica jer se posude s vakuumiranjem nepropusno zatvore i nije ih moguće otvoriti bez popuštanja ventila na poklopcu.

Cjedila

Upotrijebite posebna cjedila, koja stavite u posudu i time spriječite da bi hrana stajala u suvišnoj tekućini i gnjila. Isti okrugli podstavak odgovara svim volumenima okruglih vakuumskih posuda.

Vakuumsko shranjena živila v različnih vakuumskih posodah Status.
Pohranjujte vakuumsko i zaštitite hranu od propadanja.

Okrugla vakuumska posuda s promišljenim oblikom poklopca

Poklopci okruglih vakuumskih posuda su oblikovani tako da možete složiti sve tri volumene posuda jednu na drugu. Promjer okruglih posuda je 13 cm, što vam omogućuje da za zatvaranje posuda upotrijebite bilo koji Statusov okrugli poklopac. Najveća okrugla vakuumska posuda visoka je 32 centimetra.

Posebni poklopci Timer

Poklopci Statusovih posuda imaju ugrađen kalendar s oznakama za dan i mjesec. Tako označite kad ste koju namirnicu pohranili ili do kad ima rok trajanja.

Materijali koji jamče dugi vijek trajanja proizvoda

Statusove posude su izrađene od Eastman Tritana, koji se ubraja među najkvalitetniju plastiku za pohranjivanje namirnica. Brtve su silikonske, a poklopci od ABS plastike. Svi materijali su bez BPA i neškodljivi za namirnice.

Kvalitetni materijali omogućuju jednostavno održavanje vakuumskih posuda

Najveća okrugla vakuumska posuda za pohranjivanje je jednostavna za čišćenje jer ju možete oprati i u perilici posuđa. Kod ručnog pranja upotrijebite uobičajena sredstva za pranje posuđa. Ne preporučamo korištenje grubih spužvica i agresivnih deterdženata, koji mogu oštetiti brtve na poklopcu ili rubove posuda.

Statusova 3-godišnja garancija na pomagala

Kvaliteta okruglih vakuumskih posuda je zajamčena s 3-godišnjom garancijom. U tom vremenu ćemo vam uz predočenje potvrde o kupnji besplatno zamijeniti sve oštećene dijelove, koji su nastali pri upotrebi u skladu s uputama odnosno nadomjestiti oštećeni proizvod s novim.

Za vakuumiranje posuda upotrijebite ručnu ili električnu vakuumsku pumpu. Ako koristite Statusov aparat za vakuumiranje, možete upotrijebiti i posebnu cijevku i funkciju “vakuumiranje posuda” na aparatu.

Zavakuumirane namirnice nisu u potpunosti zaštićene od oksidacije, zato preporučamo da osjetljive namirnice pohranite u hladnjaku.

  • Posudu zatvorite s poklopcem i pritisnite ručke prema dolje.
  • U okrugli utor na sredini poklopca namjestite ručnu ili električnu pumpicu i zavakuumirajte sadržaj posude.
  • Posudu otvorite tako da s prstom pomaknete ventil na stranu da čujete šum zraka. Ručke preklopite prema gore i odstranite poklopac sa posude.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dimenzije 151 × 130 × 315 mm
Boja

bijela, crvena, plava, zelena

Materijal

visokokvalitetna plastika Eastman Tritan

Oblik

okrugli

Volumen

2,5 l

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i