Prvi ocijenite ta proizvod!

Vakuumski aparat Homevac HV500 i vakuumska pomagala, 14-dijelni set

Vakuumski aparat HV500 u setu s vakuumskim pomagalima je odlična odluka za upoznavanje prednosti vakuumskog pohranjivanja. U jedinstvenom 14-dijelnom setu dobivate sve što vam treba za produživanje postojanosti namirnica u vašem kućanstvu; od pohranjivanja u vakuumske vrećice za duže razdoblje do pohranjivanja u posudama za svakodnevnu upotrebu.

147.99 (1115,03 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Prodajni hit
Jednostavna upotreba
Jedinstveni set na tržištu
Podtlak -750 mbar

Dodatki proizvodu

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Tražite način kako uštedjeti vrijeme i novac kod kupovanja hrane? Više puta tjedno posjećivanje trgovina vam oduzme previše vremena? Rješenje je u vakuumskom pohranjivanju kupljene hrane.

Vakuumski aparat Homevac: vakuumsko pakiranje hrane

Hrana, ispostavljena zraku, podložena je propadanju jer bakterije za rast i razvoj trebaju kisik. S vakuumskim pakiranjem odstranite kisik te time spriječite truljenje, plijesan, užeglost te gubitak okusa, vitamina i aroma – bez dodavanja konzervansa ili drugih (štetnih) dodataka. Vakuumiranje je najprirodniji način produživanja postojanosti hrane.

Vakuumski aparat Homevac zunaj na mizi
HomeVac vakumirka je najbolji odabir za kućanstva, koja su svjesna dragocjenosti hrane.

Kako uštedjeti kod kupnje hrane?

Kupite veće količine namirnica po akcijskim cijenama, vakuumsko ih pohranite te si tako pripremite zalihe koje će nadomjestiti svakodnevni odlazak u trgovinu. Vakuumski aparat  Homevac i vakuumska pomagala su sve što trebate za sprječavanje propadanja hrane u svom kućanstvu. Pobrinuti ćete se za namirnice u smočnici i hladnjaku te za ostatke jela. Izaberite jedinstveni set vakuumskih pomagala na tržištu koji uz vakumirku i folije za vakuumiranje sadrži i dvije vakuumske posude, univerzalni vakuumski poklopac, ručnu vakuumsku pumpu i zatvarač Fresh Stick za vrećice.

Kako najsigurnije pohraniti ostatke ručka?

Ne volite pohranjivati ostatke ručka jer se bojite da bi svojim bližnjima ponudili pokvarenu hranu? Ako ostatke zavakuumirate te pohranite u hladnjaku ili zamrzivaču, možete biti bez brige. Namirnice su u vakuumu zaštićene od bakterija jer te nemaju kisika, koji im je potreban za razvoj. Skuhajte veće količine bolonjez ili drugog umaka te ih pohranite u vakuumskoj posudi. U hladnjaku će počekati do kraja tjedna, a vi ćete imati ručak za gladnu obitelj pripremljen za manje od pola sata.

Zašto izabrati vakuumski aparat Homevac HV500?

Vakuumirka HV500 je učinkovita, a kompaktna i jednostavna za upotrebu. Idealna je za gradske obitelji koje vakuumiraju urod s vrta ili tržnice te manje količine suhomesnatih proizvoda. Idealan odabir kad je kvaliteta hrane na prvom mjestu!

Vakuumiranje čvrstih i suhih namirnica je potpuno pojednostavljeno s funkcijom automatskog vakuumiranja. Za vas to znači vakuumiranje s jednim pritiskom na gumb. Aparat isisa zrak i zavari vrećicu pri postignutom podtlaku od –750 mbar.

Za osjetljive namirnice kao što su svježe meso, gljive i meko voće upotrijebite tz. ručno vakuumiranje. U tom slučaju pratite proces vakuumiranja i zaustavite isisavanje zraka kad počne tekućina po vrećici puziti prema aparatu odnosno prije nego se vrećica stisne toliko da bi oštetila mekane namirnice. Aparat na kraju vrećicu zavari i namirnica je pripremljena za u smočnicu ili zamrzivač.

vakuumiranje mesnih kroglic z vakuumskim aparatom HomeVac 500
SAVJET! Za lakše vakuumiranje gljiva, malina, jagoda, svježeg mesa i druge hrane kod koje postoji mogućnost usisavanja tekućine u aparat, preporučamo da ih na kratko zamrznete i tek onda zavakuumirate. Ako to nije moguće, u vrećicu (između namirnice i mjesta varenja) položite papirnati ubrus koji će upiti suvišnu tekućinu.

Kako smanjiti potrošnju vrećica za vakuumiranje?

Za lakše namještanje vrećice u aparat i što manji neiskorišteni rub koristite Status Stiki. Obostrani ljepljivi trak zalijepite na rub aparata da umjesto vas drži vrećicu na mjestu tijekom vakuumiranja. Tako ćete ćete imati slobodne ruke, a vrećica će biti ravna. Status Stiki nije uključen u početni set; kupiti ga možete u našoj internetskoj trgovini.

Vakuumiranje vlažnih namirnica bez štete na aparatu

Zabrinuti ste da će vakuumski aparat Homevac HV500 usisati tekućinu pri vakuumiranju svježeg mesa? Bez brige, za takve propuste pobrine se preventivni spremnik tekućine. Iako vam tekućina uđe u aparat neće oštetiti motora ako brzo isklopite aparat iz struje i ispraznite posudicu na dnu aparata. Za detaljnije upute pročitajte upute za upotrebu te se pridržavajte savjeta za vakuumiranje vlažnih namirnica.

Vakuumiranje tekućih namirnica

Za vakuumiranje juha i ostalih tekućina koristite vakuumske posude, vakuumski vrč ili univerzalne vakuumske poklopce. S priloženim priključkom i funkcijom »vakuumiranje posuda« možete juhama i sokovima produžiti svježinu i zaštiti njihove hranljive vrijednosti. Vakuumiranje je odlično rješenje i za prenošenje tekućina jer je zavakuumirane poklopce posuda nemoguće otvoriti bez popuštanja ventila na poklopcu.

Zavakuumirajte bilo koju staklenku ili posudicu u svojoj kuhinji

Ne bacajte ostatke salata, marmelade ili frapeja. S univerzalnim vakuumskim poklopcem možete zavakuumirati sve posude, šalice ili čaše promjera do 13 cm. Poklopac namjestite na posudu s ravnim rubom i ispumpajte zrak s vakuumskim aparatom ili ručnom vakuumskom pumpicom. Time im produžite postojanost jer s vakuumom usporite oksidaciju, sušenje, plijesan i propadanje hrane.

Svakodnevno vakuumiranje posuda bez aparata

Kad želite na brzinu zavakuumirati posudu ili vakuumski poklopac, upotrijebite ručnu vakuumsku pumpicu Status koja je tako mala da ju možete imati uvijek pri ruci. Vakuumski aparat pospremite u ormar dok ne dođe vrijeme za vakuumiranje većih količina namirnica.

Kako ponovno nepropusno zatvoriti vrećicu za vakuumiranje bez varenja?

Za zatvaranje svih vrsta vrećica upotrijebite zatvarač Fresh Stick dužine 22 cm koji nepropusno zatvori ambalažu različitih namirnica, od kave i čipsa do otvorenih vakuumskih vrećica koje ćete vratiti u zamrzivač ili namjeravate njihov sadržaj potrošiti u dan ili dva. Zatvarači vodonepropusno zatvore vrećice, zato čips i keksi ostanu hrskavi, a kava puna arome. Pobrinu se i za čistoću vaših ladica – nema više rastresenih zrna palente i šećera koji privlače moljce.

Vakuumski aparat Homevac HV500: garancija

Vakumirka HV500 je proizvedena u Sloveniji i ima dvogodišnju garanciju.

Funkcija automatskog vakuumiranja za čvrste namirnice i suhomesnate proizvode
  • Aparat aktivirate kad ga uključite u struju.
  • Iz folije u roli najprije napravite vrećicu. Odrežite primjerenu dužinu, namjestite rub na traku za varenje, zatvorite aparat i pritisnite tipku Varenje.
  • Namirnicu umetnite u vrećicu, zatvorite aparat i pritisnite Vakuumiranje vrećice.
Za  osjetljivu hranu i namirnice koje sadrže puno vode (krastavci, kupus, svježe meso i sl.) upotrijebite ručnu funkciju i zaključavanje sa strane
  • Namirnicu umetnite u vrećicu, zaključajte aparat i pritisnite Vakuumiranje vrećice/Start.
  • Kad je isisanog dovoljno zraka, pritisnite istu tipku za Stop.
  • Aparat otključajte i hrana je spremna za zamrzivač.
Vakuumiranje ostalih vakuumskih pomagala (posuda, poklopaca, vrča …) s HomeVacom
  • Nastavak namjestite na vakuumski aparat, a zvonasti dio na ventil vakuumske posude.
  • Pritisnite Vakuumiranje posude.

1

Vakuumski aparat

Vakuumski aparat s automatskom i ručnom funkcijom vakuumiranja.

2

Vrećice i folija u roli

1 uža folija u roli (200 x 1500 mm), 1 šira folija u roli (280 x 1500 mm), 3 manje vrećice (200 x 280 mm), 3 veće vrećice (280 x 360 mm).

3

Nož za rezanje folije

Oštar, ali kompaktan i siguran nož za rezanje folije u roli.

4

0,5-litarska vakuumska posuda (bijeli poklopac)

Najmanja vakuumska posuda je primjerena za obroke na putu.

5

2-litarska vakuumska posuda (bijeli poklopac)

Srednja vakuumska posuda je odlična za pohranjivanje voća i povrća te za mariniranje mesa i pohranjivanje ostataka jela.

6

Priključak

Za vakuumiranje vakuumskih posuda i ostalih vakuumskih pomagala.

7

Univerzalni vakuumski poklopac 3 (promjer 13,5 cm)

Za sve posude s ravnim rubom promjera od 6 do 12 cm.

8

Fresh Stick zatvarač

Dužina zatvarača je 22 cm.

9

Ručna vakuumska pumpa

Osnovno pomagalo za vakuumsko zatvaranje posuda.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina 4500 g
Dimenzije 225 × 430 × 245 mm
Volumen pumpanja

Podtlak

-750 mbar

Motor

230 V AC (izmjenični elektromotor)

Vrsta pumpe

Dužina vakuumskog kanala

280 mm

Boja

bijela

Dužina

340 mm

Kanal za nož

ne

Prostor za foliju u roli

ne

Širina

170 mm

Visina

90 mm

Integriran nož

ne

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i