Prvi ocijenite ta proizvod!

Vakuumski aparat Homevac HV500

Vakuumski aparat HomeVac HV500 bez seta vakuumskih pomagala je idealan za sve one koji žele kvalitetno spremiti hranu kroz cijelu godinu – namirnice za zamrzavanje, suho meso za dužu postojanost, svakodnevno pohranjivanje ostataka ručka, sireva i salame. Aparat je primjeren i za povremeno vakuumiranje većih količina namirnica (kolinje, zimnica).

124.76 (940,00 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Jednostavna upotreba
Dugoročno pohranjivanje hrane
Podtlak -750 mbar

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Vakuumski aparat HomeVac HV500 je Statusov najprodavaniji vakuumski aparat za svakodnevno pohranjivanje hrane. Odsad u prodaji i bez seta posuda i ostalih pomagala za vakuumsko pohranjivanje.

Vakuumski aparat Homevac HV500 bez seta posuda

Status Homevac je namijenjen svakodnevnom vakuumiranju manjih količina namirnica – ostaci ručka, grickalice, sir i salama, voće i povrće – ali je dovoljno snažan i za vakuumiranje suhomesnatih proizvoda od kolinja te povrća iz domaćega vrta. Aparat je malen, zato ćete za njega sigurno naći mjesto na svakom kuhinjskom pultu te ga tako imati uvijek pri ruci.

S HV500 je vakuumsko pohranjivanje jednostavno!

Aparat za vakuumiranje HV500 je jednostavan za upotrebu i primjeren za vakuumiranje svih vrsta namirnica. Ima tri funkcije vakuumiranja, što za vas znači samo pritisak na gumb i posao je gotov.

Automatsko vakuumiranje koristite kad vakuumsko pakirate čvrste namirnice bez tekućine kao što su suhomesnati proizvodi, orašasti plodovi, grah i tvrdi sirevi. Vrećicu s namirnicom namjestite u vakuumski kanal i pritisnite gumb »vakuumiranje vrećice«. Aparat isisava zrak iz vrećice dok se ne stvori podtlak od – 750 mbar i na kraju vrećicu još automatski zavari. Posao je obavljen i namirnice su spremne za skladištenje u podrumu ili zamrzivaču.

Za vakuumiranje vlažnih i mekanih namirnica kao što su svježe meso, maline, gljive, breskve i sl. upotrijebite takozvano ručno vakuumiranje. U tom slučaju pratite isisavanje zraka iz vakuumske vrećice te ga s pritiskom na gumb »Stop« zaustavite kad vidite da se tekućina iz namirnice približava aparatu ili se oblik namirnice deformira. Aparat automatski završi proces s varenjem vrećice. I u tom slučaju posao je obavljen jednostavno i brzo, zahtijeva samo malo vaše pozornosti.

Vakuumiranje posuda se koristi za automatsko vakuumiranje Statusovih vakuumskih posuda na unaprijed postavljen podtlak. Dovoljan je jedan pritisak na tipku.

Zašto odabrati vakuumski aparat HomeVac HV500?

Želite kvalitetno sačuvati povrće koje ste uzgojili na vrtu? Ili možda kvalitetne namirnice kupujete na lokalnoj tržnici te želite što duže održati njihovu svježinu?  Ukoliko vas pri pripremi jela za svoju obitelj vodi misao »zdravo, lokalno, sezonsko«, onda je vakumirka Status HV500 pravi odabir za vaše kućanstvo.

Namirnice za vakuumiranje

Vakuumiranje nije rješenje samo za suhomesnate proizvode od kolinja. Koristite vakuumsko pohranjivanje za produživanje postojanosti svih namirnica u hladnjaku (sir, salama, ostaci obroka, narezano voće i povrće, očišćena salata) i smočnici (orasi, suho voće, čajevi, kava, brašno, žitarice, …). Time ćete produžiti njihovu svježinu i baciti manje hrane u smeće. Ujedno ćete zaštititi hranjive vrijednosti i vitamine.

vakumiranje povrća za zamrzavanje
Vakuumirano povrće ima bolje hranjive vrijednosti i nema mirisa po zamrzivaču.

Kako djeluje vakuum?

Vakuumiranjem odstranite kisik koji je hrana bakterija, zato se propadanje hrane uspori. Ako nema oksidacije, nema ni truljenja, plijesni, užeglosti te gubitka boje i arome. Za vas to znači produženu postojanost kupljenih namirnica i uštedu novca pri kupnji voća i povrća. Postojanost namirnica se u vakuumu produži do četiri puta.

vakumiranje svježeg mesa status hv500
Pakiranje hrane u nepropusne vakuumske vrećice zaštiti namirnice od gubitka hranjivih vrijednosti i spriječi užeglost zbog zamrzavanja.

S vakuumiranjem skratite vrijeme za pripremu obroka

Iskoristite prednosti vakuumskog pohranjivanja za pripremu jela unaprijed. Skuhajte veće količine juhe ili umaka te ih zavakuumirajte. Hranljiva jela punog okusa će počekati i tjedan dana u hladnjaku ili više mjeseci u zamrzivaču, a vi ćete svojoj obitelji ponuditi domaći i zdravi obrok čak kad vam za vrat dišu brojne obaveze.

vakumski aparat homevac hv500
Pojednostavite pripremu dnevnih obroka! Pripremite unaprijed i zavakuumirajte za savršen okus.

Kako najbolje pohraniti ostanke obilnijih gozbi?

Volite kuhati za svoju obitelj i često se dogodi da nešto hrane ostane nepojedene? Ostatke obilnog ručka ne trebate baciti. Zavakuumirajte ih te si ih priuštite navečer ili sljedeći dan za gablec na poslu. Sigurno će to biti ukusniji i zdraviji izbor nego sendvič iz automata. S funkcijom za vakuumiranje posuda spremite hranu u vakuumske posude Status.

Status vakumski aparat homevac
Vakuumski aparat Status HomeVac je kompatibilan sa svim Statusovim vakuumskim posudama.

Kupujte pametno!

S promišljenim kupovanjem možete puno uštedjeti. Unatoč tome da živite u malom kućanstvu možete iskoristiti ugodniju ponudu većih pakiranja hrane. Kupite XXL pakiranje žitarica, tjestenine, kave ili mesa te ih vakuumsko zapakirajte po manjim porcijama. Postojanost namirnica se u vakuumu produži do četiri puta, a vi ćete osim novca uštedjeti i vrijeme za kupovanje hrane.

Rješenje za još jednostavnije rukovanje s vakuumskim aparatom

Kako bi vam još dodatno olakšali rukovanje s aparatom za vakuumiranje, patentirali smo rješenje za lakše namještanje vrećice u vakuumirku. Obostranu ljepljivu traku Status Stiki možete namjestiti u skoro sve aparate za vakuumsko pohranjivanje. Rezultat je manje problema s gužvanjem vrećice tijekom vakuumiranja i ušteda na dužini vrećica. Status Stiki možete kupiti posebno u našoj internetskoj trgovini.

Homevac HV500: sigurnosna rješenja

Preventivni spremnik tekućine zaštiti elektroniku aparata od neželjene tekućine. Ako aparat usisa manje količine tekućine, odmah ga isklopite iz struje i ispraznite posudicu na dnu aparata. Kad posudicu i vakuumski kanal očistite i osušite, možete nastaviti s vakuumiranjem. Ako aparat usisa puno tekućine, potreban je servis vakuumirke.

Vakuumski aparat HV500 je razvijen i proizveden u Sloveniji, EU. Aparat ima 2 godine garancije.

Funkcija automatskog vakuumiranja za čvrste namirnice i suhomesnate proizvode
  • Aparat aktivirate kad ga uključite u struju.
  • Iz folije u roli najprije napravite vrećicu. Odrežite primjerenu dužinu, namjestite rub na traku za varenje, zatvorite aparat i pritisnite tipku Varenje.
  • Namirnicu umetnite u vrećicu, zatvorite aparat i pritisnite Vakuumiranje vrećice.
Za osjetljivu hranu i namirnice koje sadrže puno vode (krastavci, kupus, svježe meso i sl.) upotrijebite ručnu funkciju i zaključavanje sa strane
  • Namirnicu umetnite u vrećicu, zaključajte aparat i pritisnite Vakuumiranje vrećice/Start.
  • Kad je isisanog dovoljno zraka, pritisnite istu tipku za Stop.
  • Aparat otključajte i hrana je spremna za zamrzivač.
Vakuumiranje ostalih vakuumskih pomagala (posuda, poklopaca, vrča …) s HomeVacom
  • Nastavak namjestite na vakuumski aparat, a zvonasti dio na ventil vakuumske posude.
  • Pritisnite Vakuumiranje posude.

1

Vakuumski aparat

Vakuumski aparat s automatskom i ručnom funkcijom vakuumiranja.

2

Vrećice i folija u roli

1 uža folija u roli (200 x 1500 mm), 1 šira folija u roli (280 x 1500 mm), 3 manje vrećice (200 x 280 mm), 3 veće vrećice (280 x 360 mm).

3

Priključak

Za vakuumiranje vakuumskih posuda i ostalih vakuumskih pomagala.

4

Nož za rezanje folije

Oštar, ali kompaktan i siguran nož za rezanje folije u roli.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Dužina vakuumskog kanala

280 mm

Volumen pumpanja

Podtlak

-750 mbar

Dužina

340 mm

Širina

170 mm

Visina

90 mm

Vrsta pumpe

Integriran nož

ne

Kanal za nož

ne

Prostor za foliju u roli

ne

Motor

230 V AC (izmjenični elektromotor)

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i