Baza znanja

Uštedite vrijeme i novac u profesionalnim kuhinjama

Gastro vakuumske posude su namijenjene pohranjivanju hrane u profesionalnim kuhinjama kao što su restorani, hoteli, škole i OPG-i. Omogućavaju vam pripremu sastojaka unaprijed i pohranjivanje ostataka pripremljenih jela, jer se u vakuumu postojanost namirnica produži za četiri puta. Za vas to znači manje stresan radni proces i veći profit jer hrane više nećete bacati u smeće.

Gastro vakuumske posude su prilagođene zahtjevnim uvjetima rada u profesionalnim kuhinjama. Izrađene su od visoko kvalitetnog tritana koji je izuzetno izdržljiv i neslomljiv. Za vas to znači jednostavno održavanje i svestranu upotrebu. Posude i poklopci su potpuno transparentni, što vam omogućuje brz i jednostavan pregled zaliha u hladnjači bez da bi ih otvarali i namirnice ispostavljali zraku. Vakuumiranje je prilagođeno korisniku – treba vam samo gastro vakuumska pumpa BVP300, koja u nekoliko sekundi kreira podtlak. Za razliku od ostalih profesionalnih sustava za vakuumiranje ne treba dodatnih priključaka, cijevi i ogromnih vakuumirki.

Za bolje iskorištavanje prostora složite jednu na drugu – neovisno o volumenu jer sve imaju jednaku širinu i dužinu, razlikuju se samo po visini.

Dijelite objavu