O Statusu

Status je obiteljsko poduzeće koje već dobrih 25 godina stvara inovativna pomagala za dom. U poduzeću planiramo i realiziramo cjelokupni životni ciklus proizvoda – od ideje, planiranja, izrade oruđa do tržnog komuniciranja, prodaje i po-prodajne potpore.

Ponosni smo na svoju distribucijsku mrežu, koja se je raširila po cijelom svijetu, i na dugoročna poslovna partnerstva u čak 40 zemalja svijeta – od ZDA preko Europe pa sve do Australije i Novog Zelanda.

Trudimo se biti društveno odgovorni

Svjesni smo svoje važne uloge, koju imamo kao poduzeće u manjem društvu. Trudimo se pomoći dobrovoljnim društvima kojih djelovanje najviše ovisi o sponzorima i donatorima.

Financijski ili donacijom proizvoda sudjelujemo pri realizaciji kulturnih, društvenih i sportskih događaja. Tako želimo doprinositi i boljoj kvaliteti življenja mještana te razvoju regije.

Trudimo se da se i naši zaposlenici osjećaju kao dio ekipe i dio društveno odgovornog poduzeća.

Zaštita okoliša

Za proizvodnju vlastitih proizvoda koristimo samo najkvalitetnije materijale, čime produktima zajamčimo dugi životni vijek. Proizvode možete po isteku primjenjivosti reciklirati ili i upotrijebiti za drugu svrhu.

U Statusu odvojeno skupljamo otpad i recikliramo sve, što je moguće te reciklirane materijale ponovo iskoristimo za druge namjere.

djeca koriste stiskalicu boca
U dječjem vrtiću se djeca već od malih nogu uče odgovornog postupanja s otpadom, također uz pomoć Statusove stiskalice za ambalažu Green Press.