O Statusu

Status je obiteljsko poduzeće koje već dobrih 25 godina stvara inovativna pomagala za dom. U poduzeću planiramo i realiziramo cjelokupni životni ciklus proizvoda – od ideje, planiranja, izrade oruđa do tržnog komuniciranja, prodaje i po-prodajne potpore.

Ponosni smo na svoju distribucijsku mrežu, koja se je raširila po cijelom svijetu, i na dugoročna poslovna partnerstva u čak 40 zemalja svijeta – od ZDA preko Europe pa sve do Australije i Novog Zelanda.

Uvijek smo na tragu novim proizvodima

Korisnici imaju važnu ulogu pri razvoju Statusovih proizvoda jer ti rješavaju njihove svakodnevne poteškoće. Kako možemo olakšati kuhinjske poslove? Kako baciti manje hrane i uštedjeti pri kupnji? Naš zadatak je da pratimo događanje na tržištu i posjećujemo svjetske sajmove te tako testiramo ako su naše zamisli primjerene. Svaki proizvod nacrtamo i oblikujemo, onda napravimo prototip te ga testiramo. Ako smo zadovoljni s rezultatima, nastavljamo s razvojem.

konstruktor pri delu
Razvoj novih proizvoda je na sjedištu poduzeća i uključuje sve faze – od prvih ideja preko skica do izrade prototipova.

Imate i vi problem ili ideju za rješenje problema? Recite!

Srdačno ste pozvani da se nam javite s poslovnim planom proizvoda, koji uključuje plan financiranja i prodaje za obje strane – veselimo se vaših prijedloga.

  • Drop files here or

    Max. file size: 30 MB.

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.