Prvi ocijenite ta proizvod!

Šira folija u roli za vakuumiranje 280 x 3000 mm, 3 kom

Šira folija za vakuumiranje je odličan odabir za zaštitu namirnica od propadanja. Prilagodite dužinu vakuumskih vrećica namirnici, koju želite pohraniti i vakuumirajte s bilo kojim aparatom na tržištu. Pohranjena hrana je zaštićena od oksidacije.

8.45 (63,67 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Visokokvalitetni materijali
Ponovno upotrebljivo
Dugoročno pohranjivanje hrane
Primjerene za Sous Vide kuhanje
Primjerene za upotrebu na svim vak. aparatima

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Neovisno o tome proizvodite li svoje suhomesnate dobrote ili cijenite sezonske namirnice te se nekoliko puta godišnje opskrbite sa zalihama za u zamrzivač, važno je da su domače i kupovne namirnice kvalitetno pohranjene i da će biti punog okusa čak i nakon dugotrajnijeg zamrzavanja. Status folija za vakumiranje garantira sigurno pohranjene namirnice i besprijekoran rad vakumskog aparata.

Folija u roli za pohranjivanje većih komada namirnica

Foliju u roli odaberite kad želite veličinu vakuumske vreće prilagoditi pohranjenim namirnicama. Dužina vreće je ograničena jedino s veličinom vašeg zamrzivača. Iznad standardne vakuumske vrećice su potrebne kad pohranjujete cijeli svinjski file ili veći kare, losos u komadu ili štrucu kruha. Vakuumirajte i zamrznite polovicu orahnjače, koju ste ispekli za Božić. Za Uskrs ju otopite te se i sami uvjerite da je jednako ukusna kao i na dan pohranjivanja.

Šira folija u roli je primjerena za pohranjivanje:

  • većih komada svježeg i suhog mesa,
  • sireva,
  • kruha i savijače,
  • cijelog povrća i voća te
  • većih pakiranja narezanog voća i povrća.
Vakuumsko shranjena živila na rjavem ozadju
Vrećice za vakuumiranje Status su primjerene za kvalitetno pohranjivanje mesa s kolinja, zamrzavanje povrća za zimnicu i pohranjivanje hrane, kojoj želite produžiti postojanost.

Zašto pohranjivati vakuumski? 

Odstranjivanje zraka ima pozitivan učinak na produživanje svježine i postojanosti namirnica jer mikroorganizmi nemaju kisika potrebnog za rast i razvoj. Hrana u vakuumu zato propada mnogo sporije kao na zraku odnosno u propusnoj ambalaži kao što su obične vrećice.

Zašto su Statusove vrećice za vakuumiranje skuplje od konkurentskih?

Vakuumska vrećica koju koristite za zamrzavanje mora biti dovoljno debela i imati pravu kombinaciju materijala, koji garantiraju nepropusnost i kvalitetno varenje.

Folija za vakuumiranje Status je najkvalitetnija folija na tržištu i garantira sigurno pohranjivanje hrane. Glatki sloj ima 100 µm, a rebrasti čak 120 µm debelu plast folije, koja je izrađena od kombinacije poliamida i polietilena za nepropusnost te dobro varenje. Vanjski 20 µm debeli sloj poliamida je među najdebljima u ponudi, zato su Statusove vrećice najbolji odabir za kvalitetno pohranjivanje voća i povrća te suhog i svježeg mesa. Za usporedbu: klasične vreće za pohranjivanje su debele samo 20 µm.

Pogledajte kako kvaliteta vrećica utjeće na proces vakuumiranja → video Zašto je važno koristiti Statusove vrećice?

Status vrećice za vakumiranje
Statusove vrećice su među najkvalitetnijima na tržištu. Njihova debljina, kombinacija materijala i rebrasti sloj jamče vakuumiranje bez poteškoća – čak i kad vakuumirate 50 uzastopnih vrećica.

Zašto je važan rebrasti dio folije?

Rebrasti profil visine 0,2 mm kod Statusove folije jamči učinkovito isisavanje zraka i kvalitetno vakuumiranje u prvom ili stotom ciklusu. Kod jeftinih vrećica često se dogodi da su dobro zavakuumirane u prvih pet ciklusa, a kasnije više jednostavno ne drže vakuum.

Zahvaljujući kvalitetnom sastavu vakuumske folije Statusove vrećice su primjerene za višekratnu upotrebu. Oprati ih možete ručno ili čak u perilici suđa. Dodatan oprez je potreban kod vrećica, u kojima je bilo pohranjeno sirovo meso i riba. Zaštitite se tako da namirnice za vakuumiranje najprije položite u obične vrećice i te onda u vakuumske. Vrećice za vakuumiranje će ostati čiste i bez brige ih možete upotrijebiti toliko puta, koliko su još dovoljno duge za vakuumiranje s vakuumskim aparatom.

Certifikati kvalitete

Folija za vakuumiranje Status je proizvedena u Sloveniji od europskih materijala. Njezinu kvalitetu dokazuju certifikati, koji jamče da je neškodljiva po namirnice i da nema utjecaja na okus i miris pohranjenih namirnica. Vakuumske vrećice su iznimne kvalitete te su primjerene i za sous vide kuhanje te zamrzavanje.

Status Stiki

Obostrano ljepljiva traka Status Stiki je jednostavno i praktično rješenje za pravilno namještanje vrećice tijekom vakuumiranja. Ljepljivu traku zalijepite na rub vakuumirke i umjesto vas će držati vreću za vakuumiranje na mjestu. Vreća se neće naborati, zato će biti pravilno zavarena. Za vas to znači i da ćete moći vakuumirati po dvije vrećice za salame odjednom.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Težina 565 g
Dimenzije 130 × 280 × 45 mm

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i