Prvi ocijenite ta proizvod!

Univerzalni vakuumski poklopac 5, d. 25,5 cm

Univerzalni vakuumski poklopac 5 je idealan za vakuumsko zatvaranje lonaca kuhane hrane za višednevnu upotrebu kao što su sarma, gulaš, ričet i sl. Vakuumski poklopac 5 možete koristiti na svim loncima s ravnim rubom. Vakuumiranje sačuva arome i hranljive vrijednosti namirnica te sprečava širenje mirisa po hladnjaku.

12.61 (95,01 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
  • Dostava proizvoda u 7 dana.
  • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Pranje u perilici posuđa
Ne upija aroma i boja

Dodatki proizvodu

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Smeta vam hladnjak prožet mirisima pohranjene hrane? Tražite način kako najbolje pohraniti pripremljena jela sa što manje dodatne opreme i posuđa? Upoznajte vakuumsko pohranjivanje, s kojim na najjednostavniji način produžite postojanost hrane i spriječite širenje mirisa po frižideru.

S univerzalnim vakuumskim poklopcem stvorite vakuum u svakoj posudi s ravnim rubom

Vakuumsko pohranjivanje je najbolji način sprečavanja kvarenja namirnica jer bez štetnih dodataka i upliva na okus produži postojanost hrane do četiri puta. Vakuum je naime prostor bez kisika, što znači da mikroorganizmi nemaju optimalnih uvjeta za rast i razvoj. Usporavanjem oksidacije usporite gnjiljenje, plijesan, gubitak boje i arome te hranljivih tvari. Za vas to znači da produžite postojanost namirnica i konzumirate hranu s boljim hranljivim vrijednostima.

Različne dimenzije univerzalnih vakuumskih pokrovov Status v uporabi.
Univerzalni vakuumski poklopci su najbolji asistenti u svakoj kuhinji jer možete namirnice pohraniti u originalnoj ambalaži ili posudama, koje već posjedujete.

Najveći univerzalni vakuumski poklopac 5 namijenjen je vakuumskom pohranjivanju kuhanih jela u loncima

Univerzalni vakuumski poklopac promjera 25,5 centimetara upotrijebite za vakuumiranje većih količina jela u loncima, u kojima ste ih skuhali. Svi znamo da su sarma, gulaš, ričet i punjena paprika još ukusniji dan ili više nakon kuhanja. Važna prednost vakuumiranja je uz produživanje postojanosti i sprečavanje širenja mirisa po hladnjaku.

Najveći univerzalni vakuumski poklopac možete upotrijebiti na posudama iz različitih materijala. Vakuumsko pohranite i namirnice kao što su:

  • očišćena salata u staklenoj, plastičnoj ili keramičkoj zdjeli;
  • cijelo ili narezano voće i povrće u posudi primjerenog promjera;
  • unaprijed pripremljena jela i namirnice u metalnim ili inox loncima.

Vakuumski poklopac 5 odgovara promjerima posuda s ravnim rubom od 18,5 do 24,5 centimetara. To znači da ćete s jednim poklopcem zatvoriti skoro sve dimenzije lonaca i ostalih posuda u kuhinji.

Za vakuumsko zatvaranje treba vam vakuumska pumpa koja može biti ručna ili električna. Pri vakuumiranju posuda većih volumena preporučamo upotrebu električne pumpe BVP130, koja s jednim pritiskom na gumb kreira primjeran podtlak u posudi. Možete upotrijebiti i posebnu pred nastavljenu funkciju „vakuumiranje posuda“ na Statusovom aparatu za vakuumiranje.  

Univerzalni vakuumski poklopac možete oprati čak u stroju za suđe

Čišćenje univerzalnog vakuumskog poklopca je jednostavno jer ga operete kao sve drugo posuđe –  ručno ili u perilici suđa. Ne koristite agresivnih sredstava za čišćenje i grubih krpa za pranje da ne oštetite brtve na donjem dijelu poklopca.

Univerzalni vakuumski poklopac 5 je od za namirnice neškodljivih materijala

Za proizvodnju univerzalnog vakuumskog poklopca je korištena ABS plastika, koja jamči izdržljivost i dugogodišnju upotrebu poklopca. Brtve i ventili su od silikona koji garantira kvalitetan vakuum. Upotrijebljeni materijali su sigurni za pohranjivanje hrane.

Preporuka

Vakuumiranje znatno uspori utjecaj mikroorganizama na pohranjenu hranu, ali ne može potpuno spriječiti kvarenje namirnica, zato preporučamo da zavakuumirane namirnice držite u hladnjaku.

Kako univerzalni vakuumski poklopci hermetički zatvorili posudu, ta mora imati ravan i potpuno gladak rub.

  • S vakuumskim poklopcem zatvorite posudu (plastičnu, keramičku, staklenu). Pazite da je cijeli rub posude unutar silikonske brtve.
  • Vakuumsku pumpicu namjestite oko ventila na sredini poklopca.
  • Višekratnim potezima pumpe isisajte zrak iz posude dok ne osjetite blagi otpor.
  • Univerzalni poklopac odstranite tako da pritisnete ventil na poklopcu na stranu da vakuum popusti.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

bijela, plava

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i