(1 recenzija korisnika)

Električna vakuumska pumpica BVP130

Električna vakuumska pumpica BVP130 jednim pritiskom na gumb stvori vakuum u vakuumskoj posudi, vrču, staklenoj boci ili drugoj ambalaži, zatvorenoj s univerzalnim vakuumskim poklopcem Status. Priručna i kompaktna, zato preporučamo da ju uzmete na dopust, piknik i planinarski izlet.

23.23 (175,03 kn)

-
+
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
 • Dostava proizvoda u 7 dana.
 • Mogućnost vračanja nekorištenog proizvoda u roku od 14 dana.
Tiho djelovanje
Visokokvalitetni materijali
Jednostavna upotreba
Za ljevake i dešnjake

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 2200 kn godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Koristite ručnu vakuumsku pumpu pa se često pitate jeste li ste ispumpali dovoljno zraka iz vakuumske posude? Ako namirnice svakodnevno vakuumirate u vakuumskim posudama, vrču ili s univerzalnim vakuumskim poklopcima, onda preporučamo da upotrijebite električnu vakuumsku pumpicu koja isisa zrak jednim pritiskom na gumb i uvijek kreira optimalan podtlak.

Električna vakuumska pumpica BVP130  

Električna vakuumska pumpica BVP130 je treća serija električne pumpe iz Statusa. Riječ je o smanjenoj verziji koja zauzme puno manje prostora te je primjerena i za upotrebu na pikniku ili na putu.

Zašto koristiti električnu pumpu umjesto ručne ili aparata?

Upotrebu električne vakuumske pumpe BVP130 savjetujemo osobama koje više puta dnevno vakuumiraju namirnice u Statusove vakuumske posude i ostala vakuumska pomagala. Još posebno olakša vakuumiranje starijima i onima s oslabljenom snagom ruku. Riješiti će i dvoumice svih vas koji dvoumite ako ste isisali dovoljno zraka s ručnom vakuumskom pumpicom.

status BVP
Brzo, jednostavno, sigurno i trajno pohranjivanje s električnom vakuumskom pumpicom Status BVP130.

Kako djeluje?

Električna vakuumska pumpa je sasvim jednostavna za upotrebu. Pumpicu namjestite na ventil vakuumske posude, čep ili na univerzalni poklopac te ju aktivirajte s pritiskom na gumb On/Off. Pumpa izvlači zrak što označava indikacijska lampica, koja naizmjenično svijetli crveno i zeleno. Zaustavi se kad postigne unaprijed postavljen podtlak. Vaše namirnice su tako sigurno pohranjene jednim pritiskom na gumb.

Vakuumske posude, univerzalni vakuumski poklopci, boce i vrč će biti zavakuumirani na unaprijed postavljen podtlak jednim pritiskom na gumb.

Prednosti vakuuma

Vakuumiranje je jedini prirodni način produživanja svježine i postojanosti hrane. Usporavanjem oksidacije usporite razvoj plijesni i bakterija, zato se postojanost hrane produži za četiri puta. Za vas to znači da ćete bacite manje namirnica i uštedjeti.

Vakuumiranjem zaštite svoj hladnjak od neugodnih mirisa jer su mirisi zatvoreni u zavakuumiranoj vakuumskoj posudi.

Svestrana primjena električne pumpe BVP130 sa Statusovim vakuumskim pomagalima

Električna vakuumska pumpa je primjerena za korištenje na svim Statusovim vakuumskim pomagalima.

 • Vakuumske posude svih dimenzija i oblika su brzo zavakuumirane na unaprijed namješteni podtlak. Voće, povrće i ostale namirnice su zaštićene od oksidacije, zato su svježe duže vremena.
 • Vakuumski vrč ponovno zavakuumirajte nakon svake natočene čaše da se vitamini, minerali i enzimi u svježe istisnutim sokovima održe duže.
 • Univerzalnim vakuumskim poklopcima namirnice zavakuumirajte u njihovoj originalnoj ambalaži (kiseli krastavci, dječja kašica, gulaš u loncu itd.). S BVP130 brzo zavakuumirate sadržaj cijelog hladnjaka.
 • Vakuumski čepovi održe okus vina i drugih napitaka u bocama nekoliko dana ili tjedana. Korištenjem električne vakuumske pumpe BVP130 je pri vakuumiranju boca manje mogućnosti da bi se što prevrnulo i prolilo. Pumpu nakon završenog procesa vakuumiranja s čepa odstranite gibom na stranu.

Električna vakuumska pumpica BVP130 zbog jačine sisanja nakon vakuumiranja ostane priklopljena na ventil vakuumske posude, poklopca ili na vakuumski čep. Pumpicu odstranite nježnim odmakom na stranu ili pričekajte nekoliko sekundi (oko 20 sekundi, zavisi od vrste pomagala), dok vakuum na ventilu pumpice ne popusti.   

Punjenje

Električnu pumpu možete puniti na više načina. U setu dobijete kabel za punjenje s priključkom za mikro USB odnosno USB 2.0 ulaz koji možete priključiti u kompjuter. Brzina punjenja ovisi o vrsti USB ulaza. Ako je USB namijenjen samo prijenosu podataka, punjenje će biti sporije nego ako je USB ulaz namijenjen punjenju. Obično traje dva do četiri sata da se sprava napuni. Vakuumsku pumpicu BVP130 možete puniti i pomoću adaptera, koji nije uključen u setu, ili s prijenosnom baterijom (5V i 800 mA).

Veličina

Značajna prednost električne vakuumske pumpe BVP130 je njezina veličina:

 • visina 11,2 centimetara,
 • dužina i širina 5,5 centimetara.

Teška je samo 0,2 kilograma, zato nećete ni primijetiti ako ju uzmete sa sobom na dopust ili piknik.

Održavanje

Električna vakuumska pumpa je jednostavna za održavanje jer nije u kontaktu s hranom te zato ne treba čišćenje. Ako se zamaže, samo ju obrišite mekom vlažnom krpom. Ne koristite agresivnih spužvi da ne oštetite brtvu. Pumpicu BVP130 ne ispostavljajte izvoru vode ili temperature. Pohranite ju na suhom mjestu.

Materijal

Kućište pumpe je od PC ABS plastike, a brtva je silikonska.

 • Postavite pumpu oko ventila.
 • Aktivirajte pritiskom na gumb On/Off.
 • Indikacijsko svijetlo tijekom vakuumiranja svijetli naizmjenično crveno i zeleno.
 • Pumpa se isključi kad je kreiran vakuum.

Posudu, bocu i vrč otvorite tako da ventil pritisnete na stranu i time popustite vakuum.

vakuumiranje Statusovega vrča z električno vakuumsko črpalko BVP100
Električna pumpa BVP100 je kompatibilna sa svim vakuumskim pomagalima Status.

Mišljenje korisnika

 1. bobo.privat (Potvrđen vlasnik)

  Kvalitetna plastika i izrada, bez bespotrebnih žica te priložen USB kabel za punjenje.

  Praktičan i koristan dodatak za vakumiranje posuda. Jednostavnije i brže vakumiranje nego sa ručnom, "mehaničkom" pumpicom. Kvalitetna plastika i izrada, i bez bespotrebnih žica. Priložen je i USB kabel za punjenje. Super.

  Da

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Podtlak

-300 mbar

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i